21

Уйо

преди 4 години

Братоооо , тука вече става дума за ***....

20

iuiu

преди 4 години

Добре, можело и с ключ или дистанционно, но защо тогава дават опция да е само с телефон? Що не са я направили поне малко дуракоустойчива? Все пак колата може да бъде купена от кой ли не. Има достатъчно хора по тая земя, които ще тръгнат с само с телефона в джоба. Телефонът може да се загуби, счупи, батерията да падне, приложението да кръшне и какво ли още не. Нямам нищо против новите технологии, но повечето от тях са добре забравени стари, които хората са отхвърлили по една или друга причина.

19

Анонимен

преди 4 години

Никой не си е направил труда да дочете статията, но се коментира яко.Човека, просто не си е взел "стандартните ключове".

18

Анонимен

преди 4 години

Като искаш да си на гребена на технологичната вълна, ще изтърпиш и някое и друго неудобство. Да си ги карат със здраве Теслите!

17

me

преди 4 години

До АнонименГАС ли дават? Викат си - я да му пуснем малко гасчица на този и да го убим в ей тая стена... :D

16

Анонимен

преди 4 години

С елецтрическите коли ЦРУ ще улесни работата напълно. Ако искат да те убият просто ти насочват колата през интернет към някоя стена и дават гас.

15

Анонимен

преди 4 години

Абе стига с тия простотии и тази електроника бе. Карайте си класически автомобили, където човека е фактор и управлява машината.

14

Кратун

преди 4 години

Ако му падне батерията на смартфона, кво прайм? Или ако колата се приводни и всичко се намокри? Седим и се давим! Не е лоша колата, нито идеята на Мъск. Просто трябва да се доизпипа. Не може програмисти да ти проектират автомобил. Изисква се друг начин на мислене.

13

WTF?

преди 4 години

До Анонимен. Няма смисъл да обсъждаме пич. Ти не си тук да водиш разговор. Приятен ти ден.

12

бай уй

преди 4 години

До Conservator"Въобще защо съчетават електрическата кола с електронно управление."За да ти вземат една торба с пари.

11

WTF?

преди 4 години

До Анонимен. Няма как да се случи. Отваряш си колата отвътре както всички други коли ако електрониката откаже. С карта или телефон отключваш колата когато си отвън. Проблема е, че много полуграмотни хора си купиха такива коли и не разбират как да ги използуват

10

бай уй

преди 4 години

До WTF?Технологиите изобщо не са нови. Електронни компоненти най-долно качество и софтуер писан от абсолютни некадърници. Това важи и за новите коли от великите немски марки. Скъпоструващ ***. *** в лъскава опаковка.

9

Анонимен

преди 4 години

Това се случва и при аналоговите коли. Нали помните Путин как скърши дръжката на ладата. Като счупи и четирите дръжки какво ще прави?

8

Анонимен

преди 4 години

Бъгът е в "системата" на собственика, когато е решил и той да е "фешън" и е наброил една камара пари за подобна глупост. Но днес е модерно така. Електрокар управляван от "приложение". Много е важно да има приложение към него, защото инак как ще оправдаеш закупуването на друга, модерна изгъзица като последен модел ай-фон или самсунг? Тротинетката и тя има приложение и за това е модерна. Просто едните "модерни" имат повечко пари, а другите ПЕДАЛетки.

7

WTF?

преди 4 години

Май част от коментиращите до момента нямат и елементарна представа за този автомобил. Но така е.... хора лежали цял живот под москвичи и запорожки определено мразят новите технологии

6

българи

преди 4 години

сигурно програмата на тесла е писана от български програмисти.българските програмисти са алчнии и некадърни и си мислят ,че като взимат много пари могат да крадат жените на другите.

5

TheCrow

преди 4 години

Теслата не е за ***! Това, че са разчитали само на телефона при условие, че имат още два варианта си остава за сметка на ***! Какво има да коментират от Тесла...

4

Conservator

преди 4 години

Като знам колко са хубави операционните системи на настолните компютри за мен е лудост да си вкарам такава в колата. Непрекъснато ъпдейт, нови мощности, нови приложения несъвместими със стария хардуер. Въобще защо съчетават електрическата кола с електронно управление.

3

Анонимен

преди 4 години

Вместо да ги опростяват, те ги правят ненужно сложни. Уникална глупост е да си зависим от банда програмисти само за да си отключиш колата или пък да ходиш като надзирател с връзка всевъзможни "умни" ключове, които да изпробваш докато проработи някой от тях.

2

x

преди 4 години

важното е да се фукаш че караш Тесла, па макар и заключен в нея