172

Анонимен

преди 4 години

Може да й покаже и на колко места няма изградени навеси на спирки!

171

Анонимен

преди 4 години

Как да искат в Германия ли.Напоследък се изумих хора със средно образование българи започват да наемат работници е питам аз вишисти които сме не се занимаваме а разни със средно подчертавам средно ще ми искат Св туи като се натъкнах на това сезирам бюро по труда в Ловеч да си гледа работа Ане да обикаля по фирмите в града тия сме срам както за града така и за държавата сезирам бюро по труда да не спи

170

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 152Ti mojesh da itidesh da pochistish malko ot tezi bukluziStigal si visial pred computera

169

Анонимен

преди 4 години

До Sofianets Колко лелки - кметове още имат такива ГЕРБ - все имало нещо да довършват пък са на по 2-3 мандата кметове, не щат да си одат.

168

Анонимен

преди 4 години

Като е решила да показва да покаже пейките за 10 000 лв. , кошчетата за 5 000 лв. , перките по Графа, купищата ремонти след ремонти - има многоо за казване и показване.

167

Анонимен

преди 4 години

Щото лакомията им до сега хич я нямаше...

166

Sofianets

преди 4 години

Лелю Фандъкова стига ти 12 години повече от това е нахалство и лакомия!

165

Без фукня, моля

преди 4 години

".. ще показва на Манолова новите 100 ЗАБАВАЧКИ в София" Кими ЗАБАВАЧКИ, кими ДЕТСКИ ГРАДИНИ, ама нейсе - това е от жжжурнализма, да кажем.Тя да покаже как с детски колички се минава по разбити, песъчливо-прашно-чакълести, тук -там налични, авто-заети, изобщо абсурдни тротоари, и - естествено - по уличните платна с риск и за майките, и за "клиентите" на забавачко-градините.Да покаже ДЕЙСТВИТЕЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ - резила си да покаже.

164

Анонимен

преди 4 години

До 167"Тук цари хаус..."Научи правописа! Какво те квалифицира да даваш съвети - дефицитите по български? Начина на изразяване клони към функционална неграмотност - може да чете, ама не разбира прочетеното!

163

Анонимен

преди 4 години

Кметицата на олигархията а как само мечи ще речеш че тази жена на мравката път прави ...Артекс сега какво ли сънува ще има ли време да дострои и останалите етажи на небостъргача и колко апаратамента по на четвърт цена са предвидили за Герб и ДПС ?

162

Анонимен

преди 4 години

Боце е пуснал платените си кучета, залогът е голям изгуби ли София губи и власта. А той без власт не може, че не се намери някой да го затрие.

161

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ градят апартаменти, къщи за гости, тераси с асансьори, мезонети и само за тях. А иначе на градежите им след 2 месеца се прави ремонт. В момента ние сме фалирала държава, ще го разбереш когато ГЕРБ бъдат изгонени.

160

Анонимен

преди 4 години

Такъв срам образованите и работливи хора в София не са изпитвали. Самият факт, че сестра Галева иска да е кмет е позорен и нагъл. Всички знаят какво представлява и няма нужда от коментар.

159

Анонимен до 171

преди 4 години

Четири изречения си написал и само глупости. А не е ли отврат партията която ни управлява в момента ? Мая е борбена и има характер за разлика от пудела Борисов, и може да постигне повече за България и обикновенните хора.

158

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ ГРАДЯТ- БСП РУШАТ И ФАЛИРАТ! ИМА ФАКТИ И ТЕ СА ОЧЕВИДНИ.

157

Анонимен

преди 4 години

Сестра Галева или Мая общата или Мая Костринбродската прави първи опит за политическа кариера. Не я интересува дали ще стане кмет на София, а след това да си направи партия и да се бори за Премиер. Това е унизително за България. Просто е отврат.

156

Анонимен

преди 4 години

Сигурно ще проведе и курс, как да се краде ефективно и безнаказано...

155

Анонимен

преди 4 години

Майчето когато беше депутат така ги жилеше Герберастите ,че ходеха като опушени молциА Бокича сомо като я видеше и влизаше в болница да му свалят кръвното и патриарха и ходжата му баехаМая ги правешена на анимационни герои за секунди Сега на изборите в такъв филм ще ги вкара,че на всички ще им дадът ОскарА Бокикич ще отлети за Рим,все пак Папата си е Папа

154

Анкета за Данчето

преди 4 години

Дали Фъстъковица е обикновена крадла или е болна клептоманка? Как мислите?

153

до 154

преди 4 години

Е как без значение за кого. Та ние тука хора без позициция ли сме, що ли. Какви са тези агитации, давай да гласуваме за бирената партия и за безкрайните експерименти благодарение на менталната лабилност на нашенеца. Моля.Призивът ти е нещо в стил : "В очакване на Годо". Досега все едно не си *** в гащите, от днес почна да ги поизпираш.