263

Трандафор Босев

преди 4 години

Искам някой от кандидатите да каже една дума, едно обещание само: "РЕВИЗИЯ" ! Не да ми плямпат за промяна и други глупости!

262

мая

преди 4 години

е.а я тая щом дриско я пука...."ПУКАЖИ НА ТИЯ ХОРА..."

261

леля Пена

преди 4 години

Каквато и де е длъжността омбудсман,женицата получава само заплата.За хора бъркали в кацата с мед това не върви.Затова е драпането.ДАЛАВЕРАТА!!!!!!И е забравяйте от кое котило е!

260

хахах

преди 4 години

щом нар**мани като Дриско са в играта, не ми я хвалете Мая :D :D :D

259

Българин

преди 4 години

Аз също харесвах активността на Майчето и настървението, с което защитаваше различни каузи! Но..... явно всичкото това явно е било по предварителен сценарий-трупане на актив за новата и цел-КМЕТСТВО! Коренно си промених вече мнението за нея, защото от първия ден започна само с критики към г-жа Фандъкова. Добрия политик гради актив, не с критиките отправени към конкурента, а с действия и с думи на твоите по-добри намерения, ака станеш кмет!

258

Анонимен

преди 4 години

Задава се супер джак-пот... за София.

257

Анонимен

преди 4 години

Тъкмо започнах да харесвам Майчето, а то се оказа, че всичко, което е направила за нуждаещите се, е било с мисълта - аз на тебе ти на мене. Събирала е електорат за гласуване. Няма да се учудя, ако се кандидатира и за президентските избори. Да не говорим, че тя е доказан майстор на компроматите, знае как се играе задкулисно.

256

Аз

преди 4 години

До чичо ГошоОчаквам десните партии ясно да заявят, че няма да подкрепят Мая Манолова по никакъв начин! Ако не - за пръв път в живота си ще гласувам за ГЕРБ! Не искам партията, за която ще гласувам и ще допринеса да вкара общински съветници, после да ми забие нож в гърба и да подкрепи кандидата на БСП и ДПС (и цялата мафия!) за кмет на София! Сигурен съм, че и повече може да се направи за София - но не и от техния кандидат!

255

чичо Гошо

преди 4 години

До Ниско ниво Сигурно е много високо ниво да казваш "Аз съм *** и вие сте прости,затова се разбираме".

254

Анонимен

преди 4 години

По-добре Криско,отколкото Бориско.Бъдещето е на младите.

253

Анонимен

преди 4 години

Баба Дана е човека на Бойку,но не нашия.Не харесвам крадливи мрънкала с "честни" сини очи.

252

Анонимен

преди 4 години

Криско ??? Кой ще привлича 12-16 годишните да гласуват ли?

251

София

преди 4 години

Данчето е човека !!!

250

Анонимен

преди 4 години

Борисов сам я докара Мая до този момент тя да ни защитава от него и неговото мафиотско правителсто. Това коета сам си направиш никой не може да ти го направи. Сега е ред на лавината от натрупаната народна да злоба да ги затрупа цялата Герб и мафиотската им същност !

249

Анонимен

преди 4 години

Построила 100 гадинки...смях.Сложила си каската на тиквето и обикаля пущинаците...никога софето не е било толкова мръсно гнусно и презастроено....факт

248

Asd

преди 4 години

Като няма градини - демографския срив е, защото няма градини. Като се построят 100 градини - за какво са ви като има демографски срив и след време нямало да се ползват. Това е агитацията на БСП.

247

ай бай

преди 4 години

МАЙО МАНОЛОВ МОЖЕ ДА Е ВСЯКАКЪВ,НО ЕДИНСТВЕНИЯ МЪЖ,КОЙТО СЕ ОСМЕЛИ ДА НАСТЪПИ ЧИЧАКА ПО МАЗОЛА.бРАВОС!!!

246

ВВ

преди 4 години

Стигнах до *** и се спрях-достатъчно ми беше,благодаря.Смешници.Всякакви калинки фандъчки,мандъчки и прочие мрънкала са ми ясни.

245

СС

преди 4 години

Стигнах до Анелия и Криско и спрях - достатъчно ми беше, благодаря! :) :) Смешници.

244

Анонимен

преди 4 години

Абе,къде е селския хитрец.Още ли е в тоалетната?