40

Анонимен

преди 4 години

Теменушке, Теменушке, виж какво от тебе стана,приличаш на мецана.

39

П.Петров

преди 4 години

Сигурно поради тази причина затварят атомните централи с в САЩ, Франция и Германия.

38

Коко

преди 4 години

Теменужке разбираш от енергетика колкото Боко тиквата от политика кажи сега от къде взимате гориво за Козлодуй че откакто сменихте доставчика много аварий взеха да стават вие сте *** не сте политици и наистина имаме нужда от АЕЦ Белене но се надявам никога вие да не я построите защото като ви гледам магистралите си представям какво ще стане с Белене Бог да пази България от такива некадърници и кажете на българите откъде внасяте гориво за Козлодуй защо сменихте доставчика

37

това

преди 4 години

ако го кажеш в някоя страна от Западна Европа,утре няма да си министър,после се чудите защо хората там живеят по-добре,просто не търпят такива пещерни изказвания

36

Питам

преди 4 години

До Анонимен 26 Защо преди 89-то година се започва строежа , като се знае че Белене е силно сеизмична зона? Земетресение всеки месец и днес пак 4.5 по Рихтер.

35

JTI

преди 4 години

Не! бъдещето е на слънчевата енергия.

34

Само питам

преди 4 години

Къде беше Теменужка Петкова преди референдума за атомната централа в Белене и защо позволи да се изхарчи безсмислено толкова държавна пара ?

33

Бъдещето

преди 4 години

на ядрената енергия и на атомните бомби - все пак това отработено гориво трябва да се използва някъде. Когато бомбите станат прекалено много може на някого да му дойде на ум да се отърве от тях.

32

Анонимен

преди 4 години

Трменушке Тръткова, кво стана с Гинка ЧЕЗкова?

31

Анонимен

преди 4 години

На практика АЕЦ вреди на екологията по-малко от вятърна електроцентрала или фотоволтаична електроцентрала. Би трябвало еколозите да искат само АЕЦ-ове, но ....

30

Анонимен

преди 4 години

2027 - 2028 години

29

Анонимен

преди 4 години

През 20272028 години в България няма да достига 2000 MW базови мощности, а строежът на базови мощносто отнема много години.

28

Анонимен

преди 4 години

Токът от АЕЦ Козлодуй е повече от два пъти по-евтин от тока на Мариците и между 3 и 16 пъти по-евтин от тока на останалите производители, вкл. ВЕИ-тата.Основата на електроенергетиката са базовите мощности, а в България базови мощности са само АЕЦ и ТЕЦ.

27

Активист на БКП

преди 4 години

И най-вече бъдещето е на Гинка ГЕРБакова-нейната приятелка !

26

най-голям грях

преди 4 години

Тук има явно мощно крякане,с наши пари платено,с цел да ни убеди,че бъдещето ни е АЕЦ,Путин и кражбите. Но никой не споменава,като са толкова неизбежни АЕЦ,защо държави като Дания и Уругвай вече произвеждат с ВЕЦ повече енергия отколкото им е необходима...А т.нар.базови мощности имаме достатъчно..питайте Доган.

25

Анонимен

преди 4 години

Тази какво разбира от ядрена енергетика?! Тя не знае основни понятия, греши винаги какво са: ват, киловат, мегават, ампер и волт....Приятелката на кака Гинка оШфорката....Нека специалистите истинските да си свършат работата, но как, като такива като тези платени калинки са заели ключови постове и не позволяват на кадърните да работят.....

24

Анонимен

преди 4 години

Вярно е, но въпросът е къде ще бъде ядрената централа. В Турция ли ще бъде и ще внасяме ли ядрена енергия от там, както се диверсифицирахме с газа. Ще внасяме руски газ с турска надценка, както и ток от руска централа с турска надценка. Това либертарианците наричат свобода и независимост. Само глуппак отказва 4 тръби газ директно от продавача и електроцентрала, с която ще държи пазара на целите Балкани.

23

Анонимен

преди 4 години

То още от преди 1989 година се знаеше, че АЕЦ Белене ни трябва и затова запчона строежа й. Проблемът дойде от демократиет, които в началото не знаеха как да крадат от строежа на АЕЦ Белене и затова спряха строежа. На практика демократите забавиха досега с 30 години строежа на АЕЦ Белене и нанесога милиарди загуби на България. Вместо силно замърсяващите тецове на въглища, можехем да имаме незамърсяващия околната среда АЕЦ Белене.

22

До 13

преди 4 години

Я пак. От сайта на ОИСРThe Nuclear Energy Agency (NEA)NEA Director‑General William D. Magwood

21

Анонимен

преди 4 години

Знаем, че кварталните десни всеки момент чакат новите технологии на ядрен синтез. Но им закъснява пак с две седмици, защото са бременни с нови идеи. Генератор, колкото хладилник , е много голям. Генераторите ще бъдат колкото самртфон и всеки ще има ядрен синтезатор в джоба. Това е обещано от Кварталната десница от София.