10

panov

преди 4 години

Стандартен Ситроен ХМ. Абсолютно всичко след него е съвършено малоумно и безсмислено. Има всичко необходимо, достатъчно мощен и надежден електронен пакет, и не дразни,което е най-важното условие. И е кола,дето работи, без да и светкат ламбите,щото некой некъде пръднал,или да те забива в лимп режим по магистралата,щото духнал вятър на плутон. Само че в БГ дори и той подрусва,ако и да е леко. Но нали трябва всичко да е заоблено,фиешън и модиерно.

9

Анонимен

преди 4 години

На калпави системи са им криви пътищата.Истината е, че тези системи се правят за да се изчопли още по някое евро от потребителите. А се влагат възможно най-евтините компоненти произведени някъде си и програмирани чрез аутсорсинг в Индия или Източна Европа.

8

Анонимен

преди 4 години

Правилно. На приятели и познати съм им го казал още преди 2010г, когато започнаха да излизат екраните в колата. Игри ли играем или шофираме, дразнещо е.

7

Анонимен

преди 4 години

Елате тук в Австрия да видите как всички системи работят без проблемно. Но тези системи са направени за хубави пътища. Представям си в тикволандия тези системи как ще се побъркат. Като друсне пет шеснайсе пъти по дупките и като се люшне стотина пъти по дунавските вълни на лентореза и направо всички системи ще разбягат като луди и никога няма да се върнат.

6

да

преди 4 години

Да по българските потрошени пътища където непрекъснато заобикаляш дупки е ужасно досадна. В нормална държава с нормални пътища вероятно би била полезна. Не вярвам за нас да са мислили, като са я правили.

5

Анонимен

преди 4 години

То говоренето е нищо, все пак едноръките могат да шофират, ами четене и писане на вайбър и уотс ъп ?!?! МНого често гледаш назад в огледалото и ти става ясно, ще онзи зад теб въобще не гледа в пътя, а нещо долу пред себе си и съвсем не мисля , че са се втурачили така усилено в достойнствата си.....

4

Миро

преди 4 години

А в *** пиукат ли, защото аз не виждам маркировка?

3

Ауди А6

преди 4 години

Сензорите при паркиране на Ауди А6 последен модел пиукат и на 10 см и на 30 см разтояние от друга кола , как да няма да дразни?Тва нормално ли е???

2

х

преди 4 години

мноу се нервя като видя някоя кифла или кроасан да говорят по телефона докато шофират

1

Анонимен

преди 4 години

Основният дразнител в личния ти автомобил е твоята собствена жена, която вечно мрънка или ти натяква нещо.Или съпругът, който непрекъснато ти прави забележки, докато кормуваш, защото още когато е бил малък му е внушено, че някои неща жените не ги могат. Но не се лишава от удоволствието да си пийне, когато сте на гости и после ти да караш колата на връщане. Но той да ти дудне, че не го правиш достатъчно добре.