97

Анонимен

преди 4 години

Идете в Несебър и вижте старите църкви,в земята.Имат керамика със знака на Слънцето-Свастика.Сансара.Вечен живот.Германците са го харесали заради символа на Вечността.Не слушайте евреите.Те нека да си гледат петолъчките...Гнусни търговци..

96

Анонимен

преди 4 години

Свастиката е символ на Индоевропейските АРИЙЦИ. Тези , които идват от Хиперборея и създават цялата Земя. Само на тези които произлизащите от *** и маймyни не е изгодна свастиката , защото тя е символ на хората СЪЗДАТЕЛИТЕ.

95

AlMasiHuDajall

преди 4 години

Свастиката е хубав символ.Носи здраве и късмет Чертайте си навсякъде свастики те носят късмет здраве и са полезни. Не слушайт е болните журналисти жендъри.Те са Шайтана и ще бъдат унищожени в Армагедона.

94

Анонимен

преди 4 години

МАЧКАЙ, Гришооооо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

93

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 94Значи германците са се напънали здраво и пак не са успели да избият толкова руснаци, колкото успяха самите руснаци, слаба работа са тези нацита..

92

Анонимен

преди 4 години

Най-голямата статуа на Буда в света има на гърдите си свастика, свастиката е будистки символ. А в ЕС при демокрацията и свободата е забранено да практикуваш будизъм, ако си будист и праткикуваш и носиш будистки символи те хвърлят в затвора.

91

Анонимен

преди 4 години

Пречупени кръстове, нацистки символи, нацисти... Това е измислено по късно от назионал-социалисти, и понеже национален звучи нормално, са го направили nazi, да е по страшно. Иначе nazi няма, тове е Германия, това са германцитге, които масово подкрепяха Хитлер и гласуваха за него, и нападнаха Русия и избиха 20 милиона, изнасилваха и мориха с глад градовете. А сега пречупени кръстове и нацисти за да отлоняват вснинанието от деянията на германците, не са те, някакви nazi са били.

90

Циник

преди 4 години

В крайна сметка - става въпрос за "цивилизационен избор"Дали ще се предпочете - нация със здрав морал, и физика...Или нация на мултикулти кръстоски развяли знамената на дъгата... И тези с полумесеци и ятагани.

89

до Крдлата на текста

преди 4 години

С тоа копиран Текст от интернет очакваш глупавите щото те са глупави и не разбират а само коментират да напишат 200 коментара както всеки ден , с тва се доказва че част от българския Народ е глупав и не разбира

88

Анонимен

преди 4 години

Фашизма идва от философията на Фахт около 80г. Преди К. Маркс. За развитие на индивида самостоятелно извън колектива, стадото. Приема , че така човека може да се развива пълноценно. Неин привърженик е Мусолини 20г. Преди Хитлер.

87

Анонимен

преди 4 години

Нека този който се интересува но истински от символа пречупен кръст да чете и то много за него и ще се убеди че той не е лош и омразен знак !!!! Става такъв когато нацистите го вземат за свой символ.Тя и дъгата и толкова красива и хубава *** някои си я присвоиха за свои символ ха се сетете кои !!!???Пречупен кръст е имало хилядолетия преди да се появят нацистите използвали са го в изтока нямяло е и помен от нацисти тогава и те така !

86

фори

преди 4 години

Това не е новина.Хърватите са фашисти по душа...Изшитват омраза и отвръщение към останалите нации.

85

Lan

преди 4 години

:) И ние го имаме - като шевица в народните носии...Хитлер не е Исус да е началото на времето и на символа! Не е редно хора да бъдат съдени за използването на символ, защото той за едни хора значи едно, за други - друго!

84

защ пък не?

преди 4 години

Може извънземните да са накарали децата на царевицата да я издълбаят. Харесал им символа и да не чертаят кръгове както обикновено.

83

Анонимен

преди 4 години

Свастики са избродирани по много български носии. Обратната свастика (като търкаляща се на ляво) е изобразена върху много каменни надгробни паметници, запазени по българските земи, а също и върху одеждите, с които са погребвани хора през Средновековието. Тази "обратна" свастика се нарича "Черно слънце" и е символизирала оттеглянето в Отвъдното.

82

????????????????????

преди 4 години

Защо пречупеният кръст (свастиката) да е омразен символ в цял свят?!?!Свастиката от хилядолетия е символ на слънцето, на възраждащия се живот!Определена политическа сила го е избрала за свой символ през определен исторически период. Но тези хора са искали да въведат ред и справедливост в света. Дали са били прави и дали са избрали най-удачните за времето си методи, за това историците векове наред ще пишат. Както пишат за други идеологии и организации.Но свастиката си остава символ на слънцето

81

Анонимен

преди 4 години

Саркофага на княгиня Олга Киевска, която според някои исторически данни може да се предположи че е българка от Плисков (Плиска) е целия нарисуван със свастики.

80

Анонимен

преди 4 години

Мозайките на древната римска вила Армира близо до хасково са целите в свастики.

79

Анонимен

преди 4 години

Най голямата статия на Буда в света има на гърдите си свастика, свастиката е основен символ в будизма. В Европа и ЕС при свободата и демокрацията е забранено изповядването на будизма, ако си будист и носиш будистки символи те хвърлят в затвора.

78

Без Интернет

преди 4 години

Предлагам да забранат имтернет и телефоните .Да вида тогава колко милиарди ще пукнат от скука .