47

Анонимен

преди 4 години

Сиси дългото бедро си отмъщава.

46

Анонимен

преди 4 години

Сега като остане без работа ,да видя какво ще работи друго ! И после ще му спре ентусиазма да приказва.

45

Георги Илиев Митев

преди 4 години

ТОВА Е РАБОТНАТА СЕДМИЦА НА "ВИСШИСТИТЕ". ДНЕСКА БУДУВАТ, УТРЕ ФЛИРТУВАТ, ВДРУГИДЕН СИ ПАЗАРУВАТ, ПОСЛЕ ПЪК ПРАЗНУВАТ И НАКРАЯ ПАК ПИРУВАТ. СЕДМИЦАТА СВЪРШИ, МЕСЕЦЪТ ПРИВЪРШИ И ГОДИНАТА ЗАВЪРШИ, А РАБОТАТА СИ... НЕ СВЪРШИ.Автор: Георги Илиев Митев.ПОТЪРПЕВШ ОТ ПОЛИЦИЯТА И ОТ ДРУГИ.Град София (2014).

44

Бентли

преди 4 години

До 17 Фразата "Господ е българин" е на Петър Василев-петела, заедно с Николай Колев-мичмана, когато коментираха мача: България - Франция 1993 г.Благодарение на който се класирахме за световното по футбол в Сащ 1994г.

43

Дельо Хайдутин

преди 4 години

До 33Пропусна също Идакиев с ,,Атлас,, Петър Вучков и ,,Минута е много,, ,,Всяка неделя,, с Кеворкян и куп други интересни тогава пррдавания!Е имаше и недоразумения, като Гарелов но общо взето беше добра телевизия!Сега и Нощни птици махнаха... Позор за пазардж.клийчето

42

Асад

преди 4 години

До 40 Пич, човекът е покойник не се говори така! Въпреки че си беше доста спънат като водещ

41

Анонимен

преди 4 години

Е той цял живот го храним в БНТ остана и да каже лоша дума :)

40

асд

преди 4 години

гербаджийска телевизия, само дизайна го оправиха много добре - на световно ниво....но гербаджиите я хванаха тая телевизия...нова и бнт са гербаджийски, тенденциозни телевизии...вредни

39

Анонимен

преди 4 години

Гербаджийската телевизия, която ни убеждава че имаме спорт, а нямаме един златен медалист от олимипиада вече над десетилетие...какъв спорт има България..Не ми се занимава с вас...едни и същи смешници коментират...свобода маданска, тоя и някъв петел...смешници...взимат пари за да лъжат народа като вожда им...заради такива нивото пада, защото не се казва истината, а само се мазнят заради някаква заплата

38

Анонимен

преди 4 години

Споням си като в телевизията работеше и онова дърво Димитър Цонев, наречен Пъпеша, който го сложиха само защото беше син на Коста Цонев и Анахид Тачева.Тотален некадърник.

37

Анонимен

преди 4 години

Калинката Кошлуков започна с чистките.

36

до 37

преди 4 години

Там е работата, че не владее и езици и е пълен дилетант в областите, които коментира.

35

Анонимен

преди 4 години

Къде има закон че трябва висше да работи в телевизията? Ако владее езици и се справя добре защо му е диплома?

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 29 Май информацията ти е за Кошлуков ! Слагач !

33

АтанаСпорМюнхен

преди 4 години

Потомствен връзкар. На фона на някои други може и да е добър, но на мен винаги ми е било досадно тенденциозното му коментиране що се отнася ео любимите му отбори. Оставя впечатление на досаден всезнайко. Оказва, се че дори не се е постарал една диплома задочно да изкара да отбие номера.

32

Анонимен

преди 4 години

Никога няма да има в тази телевизия хора като Мария Тролева, Георги Ламбрев, Никола Филипов, Хачо Бояджиев, Бригита Чолакова, Лили Ванкова Анахит Цонева-Тачева която все ощее жива за разлика от другите. които се пренесоха в един по хубав свят. Без тях телевизията опустя. От както тези даровити хора изчезнаха първа програма не съм я запаметил в телевизора. Няма я обаятелноста красотата и качествените предавания.

31

Анонимен

преди 4 години

История бг ,култура бг ,библиотеката ,Джинс ....Куп тъпотии по БНТ .Спомням си преди децата не знаеха ни един професор какво е казал,но знаеха Ботев и Левски ,Симеон Велики .Сега нищо не знаят за историята ,но знаят какво е казал някакъв професор .

30

Анонимен

преди 4 години

Хах... почва работа през 87ма... тва малко като нашата прокуратура... требало им е 32 години да разберат че няма диплома и да го уволнят... въйййк бе...

29

Анонимен

преди 4 години

Ами, значи първият, който трябва да си отиде е Кошлуков. Именно ГЕРБ го поставиха него.

28

Анонимен

преди 4 години

Без висше образование в БНТ още от 1987г.!!!Другарят Алипиев ,май е бил доносник на ДС ,щом е успял да си намърда мазната физиономия ,още през комунистическо време!