30

Анонимен

преди 4 години

Не забелязвам такава промяна в Цюрих и Франкфурт !

29

избирател

преди 4 години

А дали не е заради непрекъснато увеличаващите се трафик и задръствания?!Не може ли да си позволят коли .....

28

Жо

преди 4 години

"А, когато сняг забръска,що ще правят те зимъска?"

27

Наблюдател

преди 4 години

По-скоро европейците си заминават.

26

Анонимен

преди 4 години

В Тиквария да караш СКУТЕТЕР все едно да поддържаш кола с тая скъпотия!

25

Анонимен

преди 4 години

Лелеееее колко много донори. Доста народ ще бъдат спасени на тези с органите.

24

Krom

преди 4 години

Статията е ***! Аз съм моторист от години - по убеждение и за тръпката. Разбира се, карам и автомобил. Не знам кой какво да си позволи, но нов качествен мотоциклет не струва по евтино от нов автомобил. Влезте в сайтовете на вносителите и ще се убедите. Точно BMW пък, като е едно мерило !? Техните мотоциклети - несъмнено много качествени, за нас са безсрамно скъпи. Ръста при тях може да покаже всичко друго но не и липса на покупателна способност.

23

след още 20 години

преди 4 години

в гнусния Ротшилски кибук наречен ЕС ще минат от мотоциклети на велосипеди,а от апартаменти ще минат на каравани

22

Анонимен

преди 4 години

"...младите хора вече не се увличат толкова по автомобилите, а много от тях не могат и да си ги позволят..."+"BMW отчете 7,3% увеличение на продажбите на мотоциклети"Логика нула. БеееейемВйеее правят едни от най-скъпите мотоциклети като цена-качество или цена-външен вид или цена-ускорение или цена-каквото се сетите. Във всеки клас мотоциклети има два-три пъти по-евтини мотори, които тръшват БеМеВе във земята. Няма логика да не можеш да си позволиш кола и да си купиш мотор БеМеВе...

21

Анонимен

преди 4 години

Е нема начин да не е така

20

Анонимен

преди 4 години

Какво друго има в новината на Bloomberg?Продажбите на нови автомобили са 15,1 милиона, а на моторетките 1 милион.Спадът се отнася за ръста на продажбите на автомобили, т.е. продажбите на автомобили се увличават, но по-бавно. Ръстът на ръста при моторетките е главно заради електрическите моторетки. Обарзно казано, ако продажните на моторетки през предишната година са се увеличили с една бройка спрямо предходната година, а през тази година с две бройки, то имаме 100% ръст на ръста на продажбите.

19

Анонимен

преди 4 години

Колите ще се карат от компютри,шофьори няма да има.До две години ще има нет по цялата земя от спътници.Само богати и колекционери ще имат собствени коли,другите ще карат общи коли,викаш я с приложение караш оставяш я,взима я друг.На бензин и дизел няма да има,както няма на пара.Ще има на газ и ток.Самолетите също ще се увеличат и ще има общи арани от компютър.Ползваш оставяш,друг ползва.Виж за жените няма да е така,както някой ще иска да ме апострофира.:))Моторите също ще са на ток.

18

Картофчо

преди 4 години

Накрая на изречението е сложен въпрос, защото не е вярно, а се опитват да те излъжат. Но се застраховат по този начин, за да не ги осъдиш! :))) Платена журналистика стана навсякъде. Няма място където някой журналист или агенция да прави собствени анализи и проучвания, както е било преди!

17

Анонимен

преди 4 години

Бъдещето е богаташите с коли, а бедняците и средната класа с кракомобил.

16

Анонимен

преди 4 години

Няма зими вече затова карат мотори,ама много екстремно и загиват.Не е ли на 4 колела не се качвам!

15

Анонимен

преди 4 години

Mda...na matori i s kitaiski chadarcheta za slance, za dajd, za tayfun, za gradushka...interesno ot betonovata kletka na koi panelen etaj i blok krai Vrajdebna gi madruvate tea vulgarski chetnicheski inovacii?!

14

ай сиктир

преди 4 години

Глупости направете си труда да намерите мотоциклетист през зимата то у нас ги нЕма никакви да не говорим за едни държави е там по на север.

13

Анонимен

преди 4 години

Продажбите на нови автомобили се увеличават, но според новината европейците се отказвали от автомобилите!!!!

12

Анонимен

преди 4 години

Бъдещето на градското придвижване са електрическите скутери и мотоциклети, както и малките електрически коли, които много марки предстои да пуснат на пазара от другата година.Нещата също така вървят и към отказ от лично притежание на автомобил, а по-скоро към наемане при нужда от по-дълго пътуване.Даже не знам как още горублянските тарикати не са се светнали да започнат да отдават под наем част от бараките, които залежават по автокъщите им.

11

до 6

преди 4 години

ми щом трябва да се качват, некой да ги зори.