15

Петров

преди 4 години

Путин го няма, Тръмп го няма но наша Деса е първа кипра, дето ако я питаш кой срещу кого е воювал във войната няма да каже. Световно събитие организираха поляците, няма що.

14

Хехе

преди 4 години

Ще ги питам колко са простили като германците си поискат северният паток и подарят Полша на Рассию в замяна.

13

Анонимен

преди 4 години

Междувременно Тръмпета играе голф и е оставил на вицето си да се занимава с честванията във васалната територия.

12

Анонимен

преди 4 години

Значи, Полша е простила на Германия и Меркел присъства ,а на Русия не може да прости хахаха тия пионки се командват директно от сащ!

11

Анонимен

преди 4 години

Това няма нищо общо с ВСВ, това е регионален конфликт между Полша и Германия. А Германия после напада и Русия и води война с Русия. Началото на ВСВ се поставя през 1944 година с десанта в Нормандия, D-Day, когато западните сили се включват армиите си за да попречат на победния марш на Червената армия.

10

Анонимен

преди 4 години

Присъстват десетки представители на други страни, сред които президентът на Полша Майк Пенс, канцлерът на Полша Ангела Меркел и говорителя на немската провинция Франк-Валтер Щаймайер.

9

Анонимен

преди 4 години

До 6Украйна беше поробена държава от империята на злото бе !

8

marquise

преди 4 години

Защо нашият Председател на МС, г-н Бойко Борисов не присъства на тази историческа годишнина от нападението на Полша, с което се поставя началото на Втората световна война? Разбита се там не се разпределят финансови средства, нито се разказват маасали.

7

Анонимен

преди 4 години

"СССР напада Полша две седмици по-късно!"А след като СССР напада Полша, Франция и Англия защо не обявиха война на СССР по силата на военния си договор с Полша според който по същото време автоматически обявиха война на Германия за нападението и над Полша?

6

Анонимен

преди 4 години

До 2СССР напада Полша две седмици по-късно!Не знам защо Украйна е поканена на тържествата,след като е била част от агресора СССР и тя е една от държавите/другата е Беларус/ която окупира и владее и сега източните полски територии!

5

Анонимен

преди 4 години

"Полша отбелязва 80 години от нацистката инвазия в страната"Полша отбелязва 80 години от ГЕРМАНСКАТА инвазия в страната. Нацизмът е движение, националността на нападателя е немска. Изобщо не се опитвайте да прикривате извършителя зад политически окраски.

4

Анонимен

преди 4 години

В Израел няма нацисти, и там никой не говори за нацисти когато стане дума за ВСВ. Там говорят за Германия и германците.

3

Анонимен

преди 4 години

Не е имало никакви нацисти. Това е била Германия, германиския народ в покрепял Хитлер на 100%. Нацистите са измислица на историците, мистификация за да се пренесе вината на някакви "нацисти" и да не се говори за престъпленията на Германия и германците.

2

Анонимен

преди 4 години

А Русия защо са забравили, нали и Русия нападна Полша, защо само нациска инвазия.

1

Анонимен

преди 4 години

Радев вместо да ходи на туризъм да си подаде оставката и да се извини на избирателите, че ги излъга.