24

Анонимен

преди 4 години

Намирисва на умишлени палежи с нелегален дърводобив, като в България и износ към трети страни в нашия случай Гърция, в техния САЩ това беше част от сделката на Болсонаро с Тръмп за да му помогне да вземе властта да разреши дърводобива на чужди частни подразбирай американски комапнии в Амазония, и тотално нежелание да се потуши пожара, защото явно още не е изгоряло достатъчно за да се даде договиреното количество.

23

време е

преди 4 години

време е Земята да стане пустиня и най-вредното й творение, наречено човек, да изчезне. След време Земята ще се възстанови но без вредителите-човеци. ВРЕМЕ Е!!!!!!!!

22

Анонимен

преди 4 години

Пожарите тази година не са повече от обичайното. Който се зарови, ще намери информация. Освен това повечето пожари са на земеделски площи. Да, обезлесяванвто продължава, но то върви от години и не причинено от тези пожари!!

21

Посоль

преди 4 години

Нали Европа изнесе заводи по индия китай и тн.Нали Ееропа и Америка им развиха производство фабрики лекарства лекари без граници и помощи.Що пищите сега.Кой квот си е посял.

20

Анонимен

преди 4 години

Аман то прости държави. Нямат 2 лв обаче са станали 250 милиона ***. Каква е тая логика присъща на разгащен етнос. Дори индианците са класи над такива народи. Имат си ред и правила за всичко. Същите като онея индийци лежат по калта да спат обаче милиард и половина и защо? Има ли някой отговор на тая малоумщина?

19

Бразилеро

преди 4 години

Ми размножавайте се и вие бе.

18

Munchen_DE

преди 4 години

Да се наложат зверски санкции спрямо тази държава!

17

Анонимен

преди 4 години

Откакто Болсунаро прати войската да гаси пожарите, те се удвоиха !

16

Анонимен

преди 4 години

Нека гори това не е проблем, ние нека мислим за нашите работи, ето идват избори и народа ще излезе и ще подкрепи нашия водач и ръководител генерал Бойко Борисов и партия Герб. Всички останали са пълни *** и ще бъдат изправени пред съда за тежки поестъпления!

15

Истината

преди 4 години

Е нали *** по точно СеСеСеРе пращаха оръжие на всякакви такива питеци да са "асвабаждавать" срещу французи и англичани че им "крадели" ресурсите то не беше Алжир то не беше Виетнам то не беше незнам си кое.

14

Бай Ой

преди 4 години

Нашите бразилци вчера запалиха гора до Стара Загора.Що Макрон не се изказа по темата?!

13

Анонимен

преди 4 години

Ще дойде ден да разберете, че всички ресурси в света се управляват от бедните по този начин - Нехайно. За това и САЩ и другите им вземат ресурсите, защото планетата е една и всичко трябва да се използва. Ето Бразилия казва това са наши земи... Да ваши са ама 20% от кислорода на общата планета? Което значи проблем за всички. Ако неможе да се справите значи тези земи Не трябва да са ваши? Трябва нов световен ред насочен към планетата.

12

Анонимен

преди 4 години

Трябва да има по голямо пространство за новият америлански космодрум.Още да запалят не е достатъчно.

11

Анонимен

преди 4 години

безотговорното лобистко управление на тази държава застава явно зад фермерите и техните интереси,пренебрегвайки природата,климата и бъдещето,един ден ще съжаляват но не ще могат да върнат нищо наобратно,изчезналите видове ще си останат такива,и като растителност и като фауна,крайно време е за създаване на междунарони а не на национални резервати,природата е наш общ дом и сме на път да го разрушим от алчност и посредственост

10

Бразил

преди 4 години

Експортираме телешко за Китай и на тях им се яде от кравешко.

9

Наблюдател

преди 4 години

Троловете се събудиха и почнаха да ходят по голяма нужда в статията.

8

Анонимен

преди 4 години

Е да си гори, щом им е мерак да палят, да си палят. Дано да могат да плуват срещу течението и да дишат анаеробно под няколко метра кал, ама ше видим. Ако почнат да реват да ги взимат с лодки и да им търсят бебетата в калта, значи не могат. :) Впрочем и ние имаме едни такива бразилци, ДПС се казва руската им партия, те също палят, но повече секат, а на изборите гласуват за Вожда Бойко. :)

7

Чорни

преди 4 години

Пък язе ке си палим печката и тази година със стари гуми, дрехи и боклъци. Кво ме интересува джунглата.

6

Професор

преди 4 години

Така е при Фътмaкa. Всеки ден убийства, изнасилвания и пожари. Вие си го избрахте.

5

Анонимен

преди 4 години

Селяните запалиха гората, за да хранят *** на гражданите.