14

ЮнкерИшиаса

преди 4 години

паляците колят 30 000 етнически прусака в завезетите немски територии през първата с ветова преди да се намеси германия. войната е обявена от англия и франция. концлагери е имало но не са изтребвали евреи а са им махали въшките и стандарта на живот в лагерите е бил в пъти по добър от този на средностатистическия булгаранец. след войната 3 милиона германски войника са уморени с глад и студ в истинските концлагери а допълнителни осем милиона германци в полша и чехия са избити от местните.

13

Анонимен

преди 4 години

До Дядо СоциИ затова решиха да спретнат Бабин Яр и Волинското клане ?

12

Татар писар

преди 4 години

Този език е създаден от гръци дето чукали славянки ... вашите продажни жени и тогава се са мандръсали за 2 гроша както сега лапат на шваби .... гърците модифицират тяхната азбука инв продават на пасмина като вас за да ви поробят както и става

11

ист

преди 4 години

до юбералесВтората световната война започна когато Германия обяви война на САЩ, а САЩ на Япония . До тогава войната е европейска, и азиатска между Япония и Китай.

10

Василев

преди 4 години

Не ме интересува кой е започнал войната, и кой кого е нападнал, за мен е важно да изчакам още една година от петте, и така ще имам пълни права над къщичката за гости, която си построих с европари!!!Не ме интересува дали закона е морално недопустим, и че селата обезлюдяват, и че на комшията детето го експлоатират за 600 лева, важното е аз да осребря своята политическа лоялност , която имах към партията майка по време на комунизама и сега по време на демокрацията!!!Агент Трейси Адамс!ЦРУ!!

9

Дядо Соци

преди 4 години

Полша и Украйна са държавите пострадали най много от черве..ния комунистически терор.В това няма съмнение.

8

Василев

преди 4 години

Нацисткият и комунистическият режим са двете страни на световното еврейско масонство, което имаше за цел да завладее света чрез световна война и да подчини народите!И го направи много успешно, защото то финансираше и оказваше всякаква подкрепа на диктаторските режими, и така ги изправи до точката на невъзможния мир!!!Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!!!Агент Рейджи Милнър!ЦРУ!!!

7

Наци педали

преди 4 години

Щайн -евреин искал прошка , този 100 % деда му е изгарял хора в Лагерите долни пумии са немците ,ама и българите дето им лижат отверстието не падат по долу от тях , опитомени кученца на швабите ... 2те най противни и прости бачкаторски племена едните роби другите комплексари- татари и швабен вечна неразделна любов

6

Огромна трагедия

преди 4 години

Повелята на партията (БКП) е да бъдат превзети форумите в сайтовете. Не знам какво точно ще постигнат с това, но те се стремят с всички сили да го постигнат. Затова се плаща на *** с много никове да пишат коментари, да разводняват темите, да правят така, че да няма нормални хора в темите. Това е част от идеологическата диверсия на партията, която продължава с пълна сила. Медиите трябва да бъдат превзети от червената ***. Власт заради самата власт, както винаги. И лъжи, лъжи, лъжи пак

5

юбералес

преди 4 години

До ай сиктирГермания след ПСВ не беше разорена. Една бомба не беше паднала на нейна територия. Кой възстанови Германия? -виж договора от Рапало - 1922г.

4

Василев

преди 4 години

Сталин е изчакал само две седмици Хитлер, и СССР напада Полша на 17 септември!!!Агент Кимбърли Уолш!ЦРУ!!!

3

юбералес

преди 4 години

Световна война започва, когато една световна сила обяви война на друга световна сила. На този ден Германия и Словакия нападнаха Полша. Германия поиска ''Полския коридор'' - немска територия до 1919г. населен с немци. Световната война започна на 03.09.1939г. когато Британия обяви война на Германия.

2

ай сиктир

преди 4 години

Интересно ми е кога най-после ще има статия кой субсидира Хитлер и как победена и разорена Германия успя да "изненада" Европа.

1

Гошо

преди 4 години

Защо след нападението на Германия над Полша Англия и Франция и обявяват война само на нея ,а не и на Словакия , нали и те нападат също Полша А за СССР пък съвсем забравят