34

V

преди 4 години

Трябва ли да напомням че поляците организират първия холкост. Веднага след ПСВ те се заемат да избиват евреи ,украинци и германци .На 92 % от германците е отнета собствеността и са настанени поляци много германци са избити . Да не говорим за евреите и украинците избити от поляците .Поляците първи започват коленията ,а журналистиката изкарва виновни Хитлер ,Сталин и бандеровците .Ама не те започват касапницата. Те само отговарят на насилието с насилие.Като те избиват ти няма да седиш и да гледаш

33

ист

преди 4 години

до татар писарЗнаеш азбуката но не знаеш историята.Гърци не са чукали славянки, а може би обратното. През ВСВ в Гърция не достига храната. Гръцки жени от западните балкани са ходили при българските помаци за хляб че децата им умират от глад. Легенда е че са се чукали за храна, но знам че помаците са достоен народ, и не биха си позволили да се възползват от глада на хората.

32

SS

преди 4 години

що не питат немците в Източна Германия колко от тях живеят в момента с убеждението, че са "прогонено население"?

31

Анонимен

преди 4 години

До Татар писар 13Вземи си мненийцето, напиши го на парче хартия, свий тази хартия на фунийка и после знаеш къде да пъхнеш въпросната фунийка.За друга цел мнението ти не може да послужи.

30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 21Този режим наистина е измъдрен от синовете Израилеви.Друг е въпросът в какви модификации е прилаган тук и там по света.

29

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 25Това тълкувание, което ти представяш тук, може би също има някакво основание в плановете на определени олигархични кръгове. Но за отделните нации, участвали в тази война, нещата изглеждат съвсем различно.

28

вече не е изненада

преди 4 години

историята я пишат тия дето са на власт...Обективната истина иска дълго ровене из купища фалш.

27

Петров

преди 4 години

Ние градим добри отношения с партньорските си градове в Германия=================================================Значи с германците дето ви съсипаха сте паррртньори, а с руснаците дето ви направиха държавата - врагове?

26

Анонимен

преди 4 години

30те години Чехия имаше най-мощната военна индустрия. САЩ и Англия и Франция я предоставиха на Германия. Защо?

25

Анонимен

преди 4 години

пак лъжи и манипулациивтората светона започва когато англия и франция подписват мюнхенското споразумение за разрарчатосване на чехословакия и насилствено завземат една част от днешна чехияпри това са в идеални отношения с германцитеслед това германците си превземат полша а руснаците оная част о руската империя която им е отнета след първа световна от поляците и днес тази част е в украйнатова е истината- а *** винаги са били ***

24

Анонимен

преди 4 години

Втората световна война започва с десанта в Нормандия, денят "Д", на 6 юни 1944г когато западните сили се съюзяват за да попречат на победния марш на Червената армия. До преди това войната беше между Германия и Русия, а западните сили финансираха Германия с надеждата Русия да бъде унищожена, а Франция дори предостави доброволно цялата си територия за логистична подкрепа на Германия.

23

Анонимен

преди 4 години

***,предизвикаха ВСВ.Не пуснаха на Хитър Петър гювеч,територийка

22

Marin Ruseborn

преди 4 години

Kaк може този неграмотен гербаджийски джендер да не знае че най много жертви дадоха руснаците?!?

21

Р.Кирильова

преди 4 години

Боса по асфалта,минавам

20

Анонимен

преди 4 години

До ВасилевНе знаех, че Китай се контролира от евреите които са им измислили комунистическия режим.

19

Анонимен

преди 4 години

Комунистическият режим не е нападал никого.

18

Анонимен

преди 4 години

Поляците са избили над 40 хил немци в немските територии които след първата световна война са били дадени на Полша.

17

Анонимен

преди 4 години

Втората светояна война започва когато Германия напада Русяия. Нападението на Полша е регионалетн конфрликт, Полша не може да предизвика световна война, никой не се интересува от страна като Полша.

16

Анонимен

преди 4 години

Историята се фабрикува на който, както му изнася, особено с днешните "евро ценности"

15

Първата

преди 4 години

Втората световна война се разпалваше на стъпки и 1 септември 1939г. просто е една от поредните стъпки. Началото бе дадено през 1931г. с фалшивата провокация на японците при Мукден,после 1936г. с испанската гражданска война където пряко или косвено бяха замесени Германия,Италия,СССР,САЩ,Франция...Последва през 1937г. агресията на Япония срещу Китай и нахлуванията на японците при Халкин-гол и езерото Хасан. Първата варварска бомбардировка бе извършене от Германия на 26.04.1937г. над гр. Герника.