14

БАВНО РАЗВИВАЩИ СЕ

преди 4 години

НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ.НАД ТЕЗИ ХОРА ДЪЛГО ВРЕМЕ ИМА ДЪРЖАВЕН АДМИНИСТРАТИВЕН ЧАДЪР.СЛУЖБИТЕ ЗНАЯТ ДОРИ ИНТИМНИ ПОДРОБНОСТИ ЗА ВСЕКИ.ДРУГИ СА ПРИЧИНИТЕ ДА ГИ ОСТАВЯТ НА СПОКОЙСТВИЕ.ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА-А ТУРСКИ КЛОЗЕТИ СЕГА Е "ВСЕКО ЧУДО ЗА ТРИ ДНИ"ПОВЕЧЕ АГИТАЦИОННО ИЗБОРЕН ПУШЕКВ ГРАДЪТ ВСИЧКИ ЗНАЯТ - САМО "СЛУЖБИТЕ" СЕГА ГО РАЗБРАЛИ

13

Анонимен

преди 4 години

Тогава бяха доказани 6 телефонни измами., кой го пусна и защо? Ето го проблема ... съдебната система не работи, този след месец и се връща в схемата

12

DDJ

преди 4 години

Идат избори и полицията имитира дейност....

11

Анонимен

преди 4 години

Какво беше това "кeлеш" тълковен речник май беше единият вариант "плешив" че се сещам за ....

10

А.М.Салакис

преди 4 години

Предизборни фойерверки - досега какво правиха , къде спаха ?Или си делкаха кинтите , а измамените възрастни (предимно) да *** , ако искат !

9

Анонимен

преди 4 години

АМИ ПОЛИЦИЯТА ГИ ПАЗИ!КВО ПРАИМ?СЪДИЙ ГИ ИЗКАРВАТ НЕВИННИ,ПОСЛЕ СЪЩИТЕ БАНДИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ИЗМАМВАТ ПЕНСИОНЕРИ.С ЕДНА ДУМА ДЪРЖАВНИ ЛИЦА СА ЗАМЕСЕНИ С АЛО ИЗМАМНИЦИТЕ!

8

Анонимен

преди 4 години

***..................?!?!Съобщават го все едно са задържали Бсндо.трява ли да знам кой е ***, ***, Картофа, Тиквата и т.н.??

7

Анонимен

преди 4 години

предизборно... до сега защо не ги хванаха, че не ги знаеха ли?... те къщите им се виждат, без да работят какви имоти... терор над възрастните хора, но ги ловят само преди избори

6

Анонимен

преди 4 години

Обявете и етноса на задържаните и тия от "квартала на богатите" де! Ама не ви стиска. БХК, Америка за България и Отворено обчество са ви стиснали гушкита, та чак припиквате от зор.Същите тия дето ги изброих ще наемат адвокати на задържаните и не само ще ги пуснаете, ами и ще ни осъдят в Страсбург, а палатите ще станат още по-големи!

5

Анонимен

преди 4 години

Телефонните измами трябва да се определят по строгост на закона като тероризъм. Т.е. не е само до парите.. Като ти кажат, че сина ти е претърпял инцидент и е в гипсово корито и в кома и трябват пари за операция първата реакция на една нормална жена е уплаха която може да бъде толкова силна , че да доведе до инфаркт или инсулт, а не да се сети, че е измама...

4

АЗ

преди 4 години

Тези палати да не са от вчера. НАП къде спа? Другите служби защо се ослушваха досега?На есен за изборите всичко ще утихне, щото тия с имането са тарторите за купуването на гласовете и пак ще минат безнаказани!

3

Анонимен

преди 4 години

току що гледах 1 дядо по телевизията.цялото село ги знаело кои са и от какво са парите им

2

баба мара

преди 4 години

наближават избори и акциите почват не събаряите къщите превърнете ги всоц домове

1

егати сайта

преди 4 години

Вижте си статиите всички са свързани с МВР,абе ви журналисти ли сте или козирувате вместо добър ден ,а фуражки имате ли,плешиви ли сте!?