95

Психиатър

преди 4 години

До икономистМного си ***. те си признали, показали оръжието, има куп доказателства. А той "набедени са" И кой ги набеждава?! Кой е убиеца тогава?! А?

94

икономист

преди 4 години

Само един от двамата ако беше извършителят, е възможно да се повярва на подобна версия. Те повечето подобни убийци са примерни граждани, които издържат семейства.Обаче в този случай, имаме двама души, които са с една и съща патология и се наговарят за извършат убийството заедно. Прекалено много странности има. Не казвам, че не е възможно, но вероятно е много рядко срещано.

93

икономист

преди 4 години

Струва ми се, че са набедени, може и да греша, но някак много странно ми се вижда двама строители, които нямат убийства до този момент, да извършат такова тежко престъпление.Криминалистите казват, че при разпита двамата не са показали никакви емоции. Все едно, че нищо не се е случило... Това говори за доста сериозни психически проблеми и при двамата, или просто не са извършили престъплението, за което ги обвиняват. Този случай ще е някакъв прецедент в световната криминалистика, ако е истина.

92

Анонимен

преди 4 години

Добър човек спасявал възрастни хора от старческо подмокряне.

91

шоп

преди 4 години

Е как ще имат материални затруднения - трепе и граби! Кой знае още колко самотни хора са затрили?

90

истината

преди 4 години

До АнонименВиновна е, живяла е с убиец, носила е накити на убита жена. Не попита ли откъде са? Ама нали, като харчи парите, добре. Сега банкомата ще е в затвора и ще трябва да работи, о не, за пръв път от 20 години. Нека си понесат клеймото. Все ги жалим. Сега остава Хелизнския да пусне ДМС. Да подпомогнем с-вата на убийцте.

89

Анонимен

преди 4 години

Аз не мога да заколя кокошка,тия двамата са ги застреляли хладнокръвно и после разрязвали в банята,и после се измили ,облекли и легнали до жените и децата си...що за ***?

88

Вива

преди 4 години

Петърчо си отиде, и Цветанка и ..... Касапите не заслужават да живеят!

87

Анонимен

преди 4 години

До двТи ако си от софето ние не сме и не сме длъжни да ви знаем абревиатурите! Особено софийските. Колкото до това ,че тази била "най-разпознавателната" ще ти каже, че не е ! Нещо да кажеш за НАП, КАТ, МВР ? Или ти си от "модерните с ПЕДАЛетките", дето да мислят не им се полага! Само да са "фешън" им стига.Аз знам какво е СГС защото работя там, но никой не е длъжен да знае. Както ти си могъл да напишеш "Софиски, Градски Съд" така е можел и журналиста, ама и той умен като теб, че и мързелив!

86

Анонимен

преди 4 години

Те за всички така казват. И за ислямските терористи също: Такъв добър човек беше, винаги поздравяваше хората, усмихнат, любезен, помагаше на всички, никога не ходеше в джамия, ядеше свински пържоли с червено вино, кога се радикализира, представа си нямам!

85

До Ханс

преди 4 години

ама много ги разбираш нещата, бе сериален герой :))))айде успокой се

84

Ханс

преди 4 години

Единствената им грешка е че не са ги оставили на място, с пистолета в ръката на мъжа, тогава ушевите веднага щяха да го изкарат убийство и самоубийство

83

До Вива

преди 4 години

Така е. Къде е Петърчо - братчето на "съпругата"?

82

дв

преди 4 години

До АнонименМного си зле. СГС е Софийски Градски Съд. По-разпознаваема абривиатура от тази аз лично не знам.

81

Анонимен

преди 4 години

Каква съпруга? Децата и са извънбрачно родени и смучеше помощи като самотна майка. Сега ще се оженят за да получава минимална заплата, докато той е в затвора.

80

Никола

преди 4 години

Така е за съжаление, брат брата убива за пари. Познавал семейството от 15г. - само си представете, че може и на вас да се случи подобно нещо. Никакъв морал, ниско образование, алчност, ей, сами ще се изядем, ши...ни канибали сме.

79

Илиян

преди 4 години

Познавам съпругата. Преди време се запознахме в нета. Пишехме си невероятни мърсотии и се канехме да се...видим. Пламен видя какво си пишем и чата ни с булката спря.

78

Вива

преди 4 години

За Пламен Шляпашки от Бяла Слатина се знае, че стрелял по бездомно куче, разбира се че и по човек ще стреля. *** дошъл в София и хора убивал за апартаментите им.Другия касапин Геоги Начев- *** с тази огромна риба, която разфасова за да я яде, ще стигне и до хора. Трябва да се гледа дълбоко в убийците, те ще си останат и занапред ще убиват. Най- тежкото наказание за тях.

77

Диабло

преди 4 години

Добър човек е, човек убива за семейството.!.

76

Анонимен

преди 4 години

"Нищо не ми е казал, на 31 август в СГС мога да го видя и нищо повече не ми е казалСамо аз ли не разбрах какво иска да се каже тука?! И какво е СГС и ако в град "С" го знаят, задължително ли е в целия свят да знаят тая абревиаура?Стнахме като СеСеСеРе-то. Там бяха такива- Ленгородизпълком, трансгазмаш и т.н.От руските поне нещо се разбира, а тук едни голи 3 букви и толкова.