12

Анонимен

преди 4 години

частните болници се занимават само с дейност, която им носи пари, затова не фалират.като има тежък случай той неминуемо свършва в някоя от големите държавни болници.за малките болници пък е безсмислено да се говори като за такива. това най-често са здравни средища с няколко (не винаги) свързани кабинета. затварянето им няма да промени почти нищо.

11

Коко

преди 4 години

Ми да питат Цацаров или Гешев... Ама ми се струва че в момента най-важното е да обикаляме с жипката и да се правим че всичко цъфти

10

Анонимен

преди 4 години

ДрОгарката Виткова,виден комунист управител на"частен здравен фонд" пледира за демоноолизация на касата! Аферим ДрОгарке паричките трябва да потекат към"касата"на червените отр'епки Нали! Еййй няма отърване от Вас крадци червени!

9

Само това да беше...

преди 4 години

Не знам къде колко се краде, но знам, че в най-близко бъдеще този въпрос може да стане безсмислен, защото в много болници няма да остане никой. Наскоро ми се наложи да обикалям отделения и кабинети в една районна болница заради болен близък и косата ми настръхна - не видях лекар или медицинска сестра под 50 години. Още по-ужасен факт - в детското отделение имаше ЕДНА лекарка на щат. Досещате се, че няма и кандидати, нали? Досещате се и защо. Повтаряйте си отговорите, докато *** без лекари.

8

Анонимен

преди 4 години

Пак някой говорят за национализация.. Ето я в целия си блясък. Всеки гражданин замесен там *** кото може. Човека е лошо нещо алчността му е вродена.

7

Нане

преди 4 години

1.Това е нагла лъжа...2.Държавата не внася задължителните осигуровки на лицата, които осигурява в НЗОК... 3.Над милион *** се лекуват безплатно...4.Няма,как 1 милион реално осигуряващи се да издържат на напора на 6 милиона неусигуряващи се...5.Поголовно крадене от нзок...

6

Анонимен

преди 4 години

За операция на апендисит в USA фондовете плащат на болницата около 16 000$,а у нас колко?Лекраствата, иглите, скалпелите, конците, марлите, чаршафите, хавлиите и т.нат. са съотносими като цена със същите у нас.А ТРУДЪТ?

5

Анонимен

преди 4 години

Опааа взехте да се показвате,Мими Виткова-ОЗОФ Доверие-Снуп Оги Доги и сие "партньори"първият кандидат за голямата Лапачка,очакваме следващият следващият да се покаже!

4

истина е

преди 4 години

Защото бялата мафия краде повече от герберистката !!

3

Позор

преди 4 години

Защото се краде,и докато болниците са търговски дружества, ния ще сме само стока за продан.

2

Шнорхел

преди 4 години

Еми защо фалират... защото са български хиляди манипулации извършени само на книга ... сякаш него знаете.

1

Анонимен

преди 4 години

4 млрд. допълнително, но защо фалират държавните болници?Заради българското оправническо плиткоумие!