32

Анонимен

преди 4 години

Здравната каса е направена за да се краде.Нищо няма да се промени,става дума за много пари.

31

до д-р Ох Боли

преди 4 години

Тоя е от тия, дето гледат в чуждата паница, видял, че един получава толкова пари и аре всички взимали по толкова. Завистта е лошо нещо, па и кой му пречи да завърши медицина и той да взима по толкова

30

Анонимен

преди 4 години

Че се краде в държавните болници в провинцията особено е по-малкият проблем. Големият проблем там е, че докторите по цял ден не се помръдват и пациентите не получават никакво лечение.

29

д-р Ох Боли

преди 4 години

Поюовината от вас бачкат на сиво и на черно. Хвалите се наляво и надясно как вие на тази държава данъци и осигуровки не плащате и няма да плащате. Когато изпаднете в нужда обаче - държавата ви е виновна. Не, вие сами сте си виновни. Тъpтеи и паpaзити!

28

д-р Ох Боли

преди 4 години

До евреино мерзък !!!100 хил на калпак, значи! Да ви имам бакалските мозъци! Средната лекарска заплата в държавна болница е 1200 лв чисто.Качественото здравеопазване е скъпо. Евтиното е... Ами евтино!

27

евреино мерзък !!!

преди 4 години

До д-р Ох Боли2012 г. в България има 48 463 работещи лица с медицинско образовние - лекари, сетри, фелдшери ако разделиме 4 милиарда лева на 48 463 се получава около 100 000 лева на калпак !!!!не смей мерзка евреиска твар такава да обвиняваш лекарите за източването на болницитемилиардите които наливаме в болниците не отиват за заплати на лекарите а отиват в джобовет на гнусните евреиски фармацевтични монополи !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26

Waffen SS

преди 4 години

В съзвучие с неолибералните и демократични ценности,живота е стока и като такива то бива остойностено.Демек дали е финансово изгодно някой да бъде лекуван или е по -финансово изгодно да го преселят в един по-съвършен свят.Няма как да се отрече,че по време на "необратимият демокраатичен" преход,качеството на живот на основната част от българите стана съизмерим с този на животните.Когато една държава е тотално де-индустриализирана,няма селско стопанство,то защо здравеопазването трябва да цъф

25

д-р Ох Боли

преди 4 години

Ами така е. Не е хубаво пациентът, който е болен в нужда, да плаща, но пък от друга страна и лекарят не е длъжен да работи без пари.Хипократовата клетва сметки не плаща. Курсовете за повишаване на квалификацията също не са без пари.

24

Анонимен

преди 4 години

Не знам дали има съвременна държава, където да има здравеОПАЗВАНЕ.Когато всичко се измерва е пари, животът не е стойност. Единственият начин при стоково-парични отношения е човекът сам да иска да е здрав и да живее не за моментното си его и плътски кеф, а с понятие за време, за перспектива. Ако обществото му позволи, разбира се. Защото в Япония например се съсипват от изтощение.

23

Болниците фалират

преди 4 години

пример:едно и също лекарство произведено от евреиския монопол LEO в Доминиканската Република струва:- в САЩ 65 $ (това е което аз плащам, застрахователя плаща още)- в България струва 7 лева- в Доминиканската Република струва около 40 цента евреите ви смучат до кръв балъци ниедни а вие си траете !!!!!!!!!!!!!!!!!!

22

Болниците фалират

преди 4 години

защото евреиските фармацевтични монополи ги източват !!!!болниците са длъжни да си купуват оборудване от определени "доставчици" и цените са като цените на 8-те 40 годишни бръкми дето си ги "купихме" за 2 милиарда долараевреиските фармацевтични монополи правят 300 до 5000% печалба от лекарствата и оборудването - ето за това здравеопазването е толкова скъпо и билниците се разоряват !!!!!

21

Видял

преди 4 години

Който реве срещу българското здравеопазване,да отиде в Щатите,за да му се излекува ревът завинаги!

20

!? ама сериозно

преди 4 години

Тоя се чуди защо не фалират частните болници, ами защото не обслужват здравно-неосигурени малцинства, а си избират по кои клинични пътеки да работят.

19

Анонимен

преди 4 години

Който краде от болница на ония свят мир няма да намери. Много внимавайте кви ги вършите в този живот че да не врите в казана в другия алоооо нагли шушумиги безскрупулни !!!!!

18

Арабски пустинец

преди 4 години

Абе проблеми йок ве,ще инвестирам

17

Ха-ха

преди 4 години

Нищо ново-разходите държавни,печалбите-частни!И те така 30 години "демокрация"...

16

Наблюдател

преди 4 години

"бившият здравен министър д-р Мими Виткова: По думите ѝ контролът е никакъв, а държавата е абдикирала напълно."Демек краде се безразборно.Същата липса на контрол е и в правосъдието, ама ония там си мълчат.

15

Анонимен

преди 4 години

Да отговори д-р Генчо Начев! И такива като него, милионери в държавни болници! Може би има връзка с това, че бедните хора *** като мухи, а останалите доплащат под масата? А частните болници работят с Касата, за да я източват здраво с измислени процедури и интервенции.

14

Vanio

преди 4 години

Кутията на Пандора е отворена вече, т.е. голямата кражба от години върви, истинска мафия и няма спиране. Край, тези крадци имат власт, пари и огромна, не наситна жажда за пари. Не виждам кой ще ги спре.

13

Коко

преди 4 години

Защо трябва да питат тоя или оня, да пуснат тайни пациенти и ще видят за какво става въпрос. Пари и пари, нямат грам съвест в болниците, докторите са станали машинки за пари(има много добри и съвестни, но те са малко)