120

Анонимен

преди 4 години

Мая ще разбие Фандъкова. А БСП пак ще си помислят, че са спечелили избори. Но изобщо няма да е така. Първо трябва да си отиде БСП, после и ГЕРБ. Не им остава много. Идват нови лица, народът ще опита и други варианти.

119

Идиот

преди 4 години

До ЛисанПо-добре *** за комунистите ,отколкото умник за Нинова.

118

Анонимен

преди 4 години

До Лисан Десните имат достоен кандидат, а не сестра Галева!По скоро ББ ще го припознае, за да спечели всички останали големи градове.Става все по мъдър и дипломатичен, хитър си е бил винаги.Сестра Галева я готва за женски вариянт наРадев, че мантрата нещо се изчерпа..

117

Анонимен

преди 4 години

Манолова да излезе и обясни на хората, защо помогна на НПО-тата да прокарат тази скалъпена стратегия за децата, защо им помага за въвеждането на ранното детско сексуално образувание в детските градини и училишата, и вкарването на детски омбудсман в България. Хората са недоволни!

116

Лисан

преди 4 години

Десните ще са пълни *** оти, ако не подкрепят на втори тур кандидата на бсп срещу Фандупкова. Разпадът на шайката герб ще доведе до хиляди нови гласове за десните на бъдещи избори. Ако гласуват *** за герб, който да ни пази от комунистите, десните практически гласуват за разформироването си и за прокурорски репресии срещу тях. Дано проявят здрав разум !

115

Shark

преди 4 години

Трябва да се приеме закон, според който, ако избирателната активност е под 50% вота да се счита за невалиден. Не може при избирателна активност 20%, за даден кандидат са гласували 15% от тези 20% и да бъде избран. Кого представлява този канидат, май само себе си, роднините си и една група неграмотни съграждани, купени с кебапчета.

114

Анонимен

преди 4 години

България ще се оправи га светлокоса жена поеме управлението и, дали като президент или мин.прпедседател не се знае казала го е Севрюкова а тя даже е по силна и от Ванга мдаа !Няма да е по времето на Баце и герберите да не се напъват, че от напъни може да се получат нежелани реакции :) !

113

Стига СП

преди 4 години

Стига вече СП! Остаряваме бавно. Искаме да се върнем. Докога ще ни заплашват с това СП?

112

Мъж

преди 4 години

Ще гласувам за мъж.Не знам още за кого.

111

Анонимен

преди 4 години

Панчуговда си яде пачата и да знае - това не негова работа!За сега няма нищо сбъднало се от него!

110

Щази

преди 4 години

Докато ЕНП е на всласт във Европа,ГЕРБ и ДПС ще властват във България,и не забравяйте нещо много важно,тези дни се купиха от САЩ едни самолети,отриха се във САЩ заводи от бг инвеститори.Русия също получава своя бай от БГ баницата,така ,че големите не искат ГЕРБ и ДПС да паднат от власт и няма и да ги свалят

109

:))

преди 4 години

До ТонкатаАз пък прогнозирам избирателната активност да намалее още! Отдавна е под 50%!

108

Имотите на Манолова?

преди 4 години

Още не е започнала кампанията и изскочиха апартаменти, вили, къщи, кантори на другарката Манолова и някои като имота на Алабин 56 на самия пъп на София в съдружие с дясната Капон която преди 2 седмици бунеше цяла България с блокиране на пътища.Чета че за имот от 100 кв. метра взела заем 100 хиляди евро за имот струващ минимум 200-250 хил. евро а за другите имоти? Не е далеч от другарката Нинова която на същата улица на 100 метра от нея взе 2 етажа от хотел Рила с някакви си бонове на Техноимпекс

107

:))

преди 4 години

До Тонката:)) Факт Боко изгуби 1но евродепутат място! Тенденция : Герб губи електорат !

106

М, да ...

преди 4 години

Плебса ГЕРБ, начело с Фънди попиля / стойностни/, обезцени София! Това софиянци небива да забравят!

105

М, да ...

преди 4 години

До Я па ти..В дн. век замогването не е кой знае каква философия! Но по същество въпросът е винаги бил как да се задържи натрупаното състояние! пп. имаше някаква такава сентенция, че плебса може бързо да натрупа състояние, но следващото поколение ще го затрие / изхарчи за глупости/ и това е разликата с действително богатите /не просто заможни/ наследствено от поколения които обучават наследниците си в съхранение и преумножение на натрупаното състояни от предходното поколение! ББ/ГЕРБ са смешни

104

Dinosaurus

преди 4 години

До ПЕТРОВА: Пийте си успокоителните, преди истерично да плю*те по БЪЛГАРИТЕ като цяло и по премиера в частност. Генерал го направи Царя, бидейки тогава премиер, ако сте забравили. А Радев все забравя, че е президент на ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, а не председател на БСП. Този факт НЕ Е "гледане в чужда чиния"!!! За толкова години в армията освен "слушам" какво е усвоил? БСП го "издигна" и той слуша и изпълнява? Какво не ви е ясно? Гласуваното доверие просто не се оправда...от БСП.

103

Asd

преди 4 години

Все ми е едно кой ще спечели, но по-добре Мая отколкото Фънди...Фънди ми е антипатична, много се опаричи, а се прави на припряна винаги...все едно върши нещо, което другите не могат. Само защото е мекошава, трябва да спестяваме критиките...а и всеки я знае че изпълнява каквото и кажат

102

Asd

преди 4 години

Фънди обаче как си е променила държанието, станала е състезател със собствено мнение...Хич не и личи че за толкова години се е изтормозила на тая работа. Прилича на някаква безхарактерна женица, но виж до къде стигна...от пътища разбира, водопроводи, сметища.....Нека медиите да питат, наистина ли строи къща...тука в драгалевци така се говореше...или е вече построена..ама продажни медии могат ли да питат

101

Я па ти..

преди 4 години

До venix 91 Така е. Бедните няма как да станат богати защото не могат и не знаят как. Виж при богатите нещата да станат бедни са напълно възможни.БСП знаят как и ще го направят. Кой забогатял , забогатял.