65

а

преди 4 години

До АнонименБоко-БКПЦецка-БКПЦецо 6-то ДСЛили-БКП партизанунукаИ си мислите,че сте шзбрали спасители?

64

Анонимен

преди 4 години

Манолова е чалга-потитик отвсякъде.Забъркана в аферата "Костин Бод",произлизаща от руската БСП,работеща против интересите на България.

63

Зайко Байко

преди 4 години

Мая се опита като омбусман да си изпере имиджа и пак да се включи в голямата игра защото по край Костинброт беше много намразена от хората.

62

Човек

преди 4 години

Меденият месец на Ралица Манолова беше в суперскъпият Сингапур с екстри за 10 бона в евро.Кой от редовите членове на БКП някога е ходил там?<html><body><!--StartFragment--><a href="https://168chasa.bg/article/5729662">https://168chasa.bg/article/5729662</a><!--EndFragment--></body></html>

61

Анонимен

преди 4 години

Голяма активност на Герберски *** бе.......и въпреки воят Герб е обречен вече след 10 годишната лакомия ще ги спрем ! Там където са БСП там ще са и Герб защото са си другари от време оно на БКП !

60

не е за жалене

преди 4 години

Не е за жалене.Кой може да си позволи да купи на детенце преди 10г офис 100 кв.м на Алабин за 100000евро.Това значи 10 г да плащаш по 2 бона мимимум на месец.Е каква трябва да ти е заплатата...явно са се разбрали с боко за омбудсманството.Сега ще се разберат и за кметството.

59

Жалко за Манолова

преди 4 години

Майчето ще бъде употребена от БСП в предстоящите местни избори и след загубата им захвърлена в забрава като по този начин *** ще реши в своя полза лидерския си проблем в БСП ...

58

,.,.,.

преди 4 години

"Ние сме БСП, ние сме БСП...и се гордеем с това"...това скандират на сватбата си дъщерята и зетя на Манолова който е и е ръководител на младежката организация на левицата в Кюстендил, родния град на Мая Манолова.

57

,.,.,

преди 4 години

Орешарски е любимият премиер на Мая Манолова.Тя дори се появи на публични мероприятия с потник"Дайте шанс на Орешарски!". Дъщерята и зетя на Манолова се славят като върли любители на чалготеките,обичат да купонясват до първи петли по скъпарски заведения в София, Кюстендил и на морето и да мятат салфетки...

56

,.,.,

преди 4 години

Мартин Ивайлов Мирчев-зет на Манолова,също заема изключително висока длъжност в българското правителство.Той пък е главен експерт в земеделското министерство,работи в дирекцията, която отговаря за раздаването на еврофондове по програмата за селските райони.Назначен е от кабинета на Пламен Орешарски и се подвизава там и до днес.

55

,.,.,.

преди 4 години

Дъщерята на Манолова,Ралица Миленова Манолова заема престижната позиция главен експерт в главна дирекция"Европейски фондове,международни програми и проекти"в министерството на труда и социалните грижи. Назначена е от Ивайло Калфин през 2014 г.,социален министър в тогавашния кабинет на Бойко Борисов.

54

Ториното

преди 4 години

ГЕРБ+СДС (останки)

53

Отговор

преди 4 години

До Анонимен 42 Ааа, има , има... И даже напъват яко да вземат властта.

52

ДртПрч

преди 4 години

VI. Не убивай!VII. Не прелюбодействувай!VIII. Не кради!IX. Не лъжесвидетелствувай против ближния си!X. Не пожелавай дома на ближния си; не пожелавай жената на ближния си, (нито нивата му) нито роба му, ни робинята му, ни вола му, ни осела му, (нито никакъв негов ***) нищо, което е на ближния ти!XI. На комунист вяра да нямаш!

51

Анонимен

преди 4 години

Относно очакваната кампания за местния вот Буруджиева смята,че битките ще са подличе какво друго може да се очаква от бсп?

50

ДртПрч

преди 4 години

Мая М я свързвам на първо място с Костинбродската шашма, последващия избор на Пеевски за шеф на ДАНС и една от най-истеричните защитнички на Орешарското правителство. Двете с Нинова бяха най-гласовитите остриета на БСП. Сега едната е баш-шефка на червените, а другата била независима, ха-ха-ха! Колкото е независимо и онова недоразумение в Президентството.

49

ДртПрч

преди 4 години

В София процентът на де6илите е по-нисък. На комунисти не вярват.

48

Анонимен

преди 4 години

Манолова ми се вижда много смотана. Не знам какво ще стане със София, ако тя спечели.

47

Анонимен

преди 4 години

Е докога да гласуваме за комунистки ?

46

Анонимен

преди 4 години

Вчера СТАТИЯ ЗА МАЯ,ДНЕСКА ДВЕ а стига вече бе.Софиянци харесвали Фандъка повече ама щели да гласуват за Галева,къде го напраиха това изследване,в Гниляне покрай миризливия гьол?Софияници да не страдаме от биполярно разтройство.КАКВО Е НАПРАВИЛА МАЯ МАНОЛОВА ,КАКВИ СА УСПЕХИТЕ КАТО ОМБУДСМАН,ИСКАМ СТАТИСТИКА!! ВИЖДАМ САМО ХОДЕНЕ С ПАПКИ,ПАЛЕНЕ И ДУЕНЕ НА ПЕРКИ,но резултатът е МОКЪР КИБРИТ-ДРАСКА АМА НЕ ПАЛИ!!!Фандъчка може да е нефелно мрънкало,НО БАИР НА ЛОЗЕ НЕ МИ ТРЯБВА.Кой атакува МАЯ???!!!