16

Анонимен

преди 4 години

До ЧИТАТЕЛДобре, а на кого да вярваме? Защото ми се струва адски правдоподобно, че гората ще бъде изсечена до последния стрък, щом става въпрос за пари, пари и пари.

15

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Този мажещ си лицето с клечка топната в.... предшественик на човека, е обобщил глобалните проблеми.Вярвяйте му , вярвайте му.А зад гърба му са зелените манипулатори.

14

Жалко

преди 4 години

Прочетох една мисъл във фейса и мисля, че е подходяща за темата: "Представете си, че дърветата даваха Wi Fi сигнал, щяхме да насаждаме толкова много дървета и вероятно щяхме да спасим планетата. Жалко, че те произвеждат само кислорода, който дишаме!"

13

Анонимен

преди 4 години

До 69земята ще издържи.. това е безспорно, но хората или най-малкото цивилизацията, както я познаваме - НЕ!

12

69

преди 4 години

До Бауи кое му е по-различното на проблема, освен че сега може да се събират пари от баламурниците, че Земята умира, за да може кукуто Тунберг да пътува с яхта и да серs в океана?

11

Анонимен

преди 4 години

Плаче ми се за човечеството, като чета вашите коментари, братя Българи

10

Бау

преди 4 години

До 69Не можеш да сравняваш с "онова време". Света не е същия... Проблем сега е много по-страшен от преди.

9

69

преди 4 години

това е първият пожар в амазонската джунгла от последния ледников период така ли? Тя Земята издържала на какво ли не - метеоритни удари, ледникови периоди, тия седнали да реват за обикновен горски пожар. Интересно преди три, четири века дали някой е гасил горските пожари или тогава горите не са се палили според екоталибаните? Да не се връщаме и по назад във времената, преди хората да слязат от дърветата.

8

Бау

преди 4 години

"проблема" е, че не сме безсмъртни и вечни, никой не вярва, че ще се съсипе природата през неговия живот. За това Тръмп не мисли за климатични проблеми и т.н. Той просто няма да е жив....

7

Анонимен

преди 4 години

Тази статия е върха, събрана е цялата секта хипи-либерастка простотия - имаме си вожд жена, триумф на феминизма, имаме диваци, върха на зелената секта, имаме си захорасана ревлива история, имаме си велик герой и едни безкрайно лоши хора от цивилизацията, имаме си псевдонаука, абе въобще много е добро, браво, ще има бонуси, няма как.

6

Накратко .....

преди 4 години

Гората ще умре и хората ще я последват . Алчноста за пари превъзхожда инстинкта за самосъхранение и здравия разум . Това е неоспорим факт . А Вождът Аяреати вече трябва да е разбрал , че доброто побеждава злото единствено в приказките . Детските приказки . За най-малките .

5

Анонимен

преди 4 години

До 2 Да изцедиш ресурсите до дупка и да продаваш националните интереси не е кадърност, а предателство.

4

Анонимен

преди 4 години

Пука й на мафията. Не позволиха на богатите държави помощ и намеса, за да не пречат на далаверата умишлени палежи и усвояване на земята за скотовъдство и скъпи култури. А Амазония трябва да има друг статут, не под юрисдикцията на държавите в Лат. Америка, за да не може никой да длоупотребява. Алчност е продажност.

3

Екоталибан

преди 4 години

Много лошо диваците изчезват, много лошо, тази лоша цивилизация, трябва да се унищожи, камък върху камък да не остане.

2

Анонимен

преди 4 години

Болсонаро е кадърен, той дърпа Бразилия напред. Такива екоталибани които искат да пречат на развитието на държавата си удрят главите в реката и полицията после ги намира. Не може 100 луди да държат цяла държава заложник!

1

Анонимен

преди 4 години

Да се оплачат на мая манолкова