36

123

преди 4 години

Земята няма нужда от човека. Човека има нужда от Земята.

35

До 24

преди 4 години

Не ми е ясно дали писанията ти са подтикнати от ненавист или продиктувани от нетърпимост, но всъщност няма никакво значение. За съжаление и двете винаги са били провява на лош вкус и дори петно върху този, който ги изповядва, отколкото за онзи/онези, към които са насочени.

34

Анонимен

преди 4 години

До читателКолко пъти помниш цяла Европа в пламъци? Не тук-там и преобладаващо покрай морето, а цялата и най-вече в планините, степите и вековните гори. Пожарите по крайбрежието на Гърция, Португалия и Испания са неприятни и опасни, но едва ли надхвърлят регионалната си значимост.

33

Анонимен

преди 4 години

Някой вярва ли че *** човечета ще гасят нещо?На мауглито (шефа на бразил) му трябва площ за да копаят злато,желязо и други неща които струват пари.Гората му пречи.Еми що да не я запалят? Реално начинът им на мислене не се различава особено много от тия на индЯнците които плачкат за гората с тая разлика че оня е в офис с климатик а другите кафяви човечета им се пекът задниците.. Ирония и цинизъм?Не просто реалност.

32

читател

преди 4 години

До АнонименВ Европа гората отдавна е изсечена. Около 10% е естествена, останалото е засадена, това което виждате.Изсечена е гората и на други огромни площи - засадено е нещо друго, което е необходимо.И какво ще се случи, ако там расте царевица, както на огромни площи в САЩ.От средата на 19в до сега са изсечени общо горски масиви, много по-големи от споменатите.Нещо да се е случило?

31

Анонимен

преди 4 години

"Ако гората умре, хората ще си отидат с нея" Ей тия индианци много умни бе, също като наште ИНДИЯнци! хахаха

30

Анонимен

преди 4 години

Тези индианци представляват по-малко от 0.5% от населението на Бразилия, но според екоталибаните само тяхната гледна точка е важна, защото така им изнася, защото само така ще напълнят джобовете.

29

До 26

преди 4 години

Само дето твоето добро е зло за 99% от хората.

28

Анонимен

преди 4 години

Екоатастрофи, Амазона,климатични проени,мръсен въздх, глобално затопляне и при всички става думаза пари. Държавите и наодите ще трябва да вадят кинтиида плащат, далавери замлрди,а ХААРПА и дървосекачите бачкат на макс. Защо НАПРИМЕР БГ ПРАВИТЕЛСТВО РАЗРЕШАВА НА КОВАЧКИ И ДР. ДА ГОРИ *** НА ИТАЛИЯ ИДА МЪРСИ ВЪЗДУХА НА БГ,А ЕС ДА НИ СЪДИ ЗА МРЪСЕН ВЪЗДУХ,И БГ НАРОД ДА ПЛАЩА И БОЛЕДУВА ,А КОВАЧКИ ДА ПЕЧЕЛИ?

27

Анонимен

преди 4 години

Когато падне последната мъртва птица и изплува последната мъртва риба хората ще РАЗБЕРАТ че парите не се ядат !

26

Анонимен

преди 4 години

Възстановява се със сигурност само злото. Доброто и градивнототрябва да движи света напред. Отдавна не е така.

25

Анонимен

преди 4 години

Лошото е, че гората и природата не умират сами - убиват ги! Убиват и хората - по всякакъв начин.И има Бог!?И някой вярва, че има справедливост!?Всичко лошо, което преживяваме, се дължи на богатите ненаситни злодеи, защо ще страдат тези, които знаят, че има по-ценно от парите в живота им, а и то вече им е отнето?Кои ни пробутват религиите ? Същите, които живеят само от това, че са безбожници и циници!Не може Дикаприо да дава 6 милиона и 7 най-развити страни - 20 милиона!И защо? За панахида.

24

До 22

преди 4 години

Пак ли секта проповоди? Зелената секта ще ни избави от собствената ни лакомия, арогантност и невежество, типично. Иронията е че вие сте лакоми, арогантни и невежи, смятате че сте в пълното си право да съсипвате живота на хората, смятате се за много велики, смятате че само вашето мнение е меродавно, а онези неверниците трябва да се наказват, цензурират, унищожат и т.н. за не пречат - това сте вие зо.мбита.

23

Анонимен

преди 4 години

До 69За жалост цялата истерия е за пари и власт, за едни субсидии, дарения, промиване на мозъци, които след това ще ти служат безропотно, ако ще да им заповядаш да скочат от покрива, за да спасели планетата.

22

Анонимен

преди 4 години

До До 19Като за начало със себе си и най-вече от собствената си лакомия, арогантност и невежество.

21

Анонимен

преди 4 години

Гледах един клип:*** с резачка реже огромно дърво и от разреза тече вода, ама много вода.Оня реже и се хили като варена глава.Толкова е глупав, че не се сеща, че максимум след 20 години ще реве.

20

До 19

преди 4 години

И с какво точно е заплашен човешкия вид екоталибане? Само секта клетви, заплахи, апокалипсиси и т.н. простотии бълвате всеки ден. Хората може и да измрат някой ден, но климатичните промени, няма да са причина за което. Нито ще се задушим, нито ще се изпържим, ще продължим да живеем, може би малко по-различно, но ще се адаптираме бързо, нищо страшно. Ледената епоха е била много пъти по-смъртосна, но сме преодолее, дори с елементарнте си технологии.

19

Анонимен

преди 4 години

До 69Тя Земята е преживяла какво ли не, така че на нея и е все едно. Хората ще измрат. От друга страна, като измрем, друг по-разумен вид ще стане господстващ. И Земята ще си продължи - със или без нас.

18

Анонимен

преди 4 години

Ами кръговрат:умира гората, измират хората и Земята се възстановява.

17

fact

преди 4 години

грето, гретооооо..............