26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 29Ама как може да сте такива тъ.. ци, бе? какво общо има тук ББ и България? Защо винаги по вече създаденото клише, трябва непременно да се прави връзка с тоя или оня български политик. В ,момента тук става въпрос за взаимоотношения в ЕС на които можем да бъдем само свидетели и да очакваме последствията. Но на този, който си мисли че за България е по - добре да няма ЕС мога да кажа че не й мисли доброто. И пак - няма да кажа защо мисля така.Няма нужда да разлайвам кучетата

25

до 36

преди 4 години

Умен, Джонсън е роден в Манхатън, Ню Йорк, САЩ, ако въобще тъ пчовци като теб, знаят къде се намира и какво означава това.Има в рода си един турски пра-пра-пра дядо по майчина линия, търговец, дошъл от Истанбул, но това е било преди 5 поколения.

24

Да допълня...

преди 4 години

До Анонимен 25 Какъв американски евреин те гони па теб ? Джонсън е от турски произход.

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 24Въобще никой не им дава акъл. Тук просто се коментира. А кой е *** *** си личи по коментара му. Може ли тази държава да е създала толкова *** хора? Имам предвид тебе, 24. Никога не обобщавам за хората изобщо защото е просташко. А си личи че ти изобщо не си от умните, просто поредният *** с претенции за много ум. Толкова.

22

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Проблемът няма да бъде разрешен без намесата на ген. Борисов...

21

Анонимен

преди 4 години

Гербераснтките плу*жеци са изпълзяли от канализацията да слагат минуси на нормалните мнения. Усещат че идва краят им и свършва лап*ачката.

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 19 А ти откъде си? Директно от сърцето на ВБ? От Бъкингам? Леле ама те в кралството много изпростели, бе? Какво те бърка тебе аз откъде съм? И ти ли си човека с правото да коментира? Смях. Не знам какво мнение имаш за себе си ама за мен си пълна тъпня. Личи ти по всичко. Дори едно изречение не можеш да изфабрикуваш като хората. Като онзи нарекъл се Георги, който пише думата вижте със Щ. Това ми било умни хора. Друг път. Пълни ***.ове. .

19

Анонимен

преди 4 години

Естествено е Джонсън да не иска да плаща пари, с които под формата на Евросубсидии, бившите комунисти, сегашни крадливи герберасти да си строят вили, тераси, асансьори, къщи за гости и басейни.Не може английските миньори и металурзи да се бъхтят да изкарат пари за бюджета, а Бате Лойко и Шайката му да ги харчат и Фандъка да ремонтира 10 пъти за 2 години 910 метра улица.

18

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Най вероятно Борисов ще заеме местото на Путин в Г - 7...

17

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Борисов е политик номер едно...

16

Анонимен

преди 4 години

Фалирала Европа се надява да притисне Джонсън да й плати сметките и да запуши дупките.Да ама не, Джонсън е американски евреин, така че нямате никакъв шанс.

15

Анонимен

преди 4 години

Обаче много ми е смешно като чета как беден ***, последната дупка на кавала и на дъното на всички класации, дава акъл на англичаните как да се оправят.Англия е една от страните с най-висок стандарт на живот, ако *** въобще знае какво означава това.Ама да плюе отстрани може де ...

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17Образи, напълно отговарящи на състоянието на днешния свят. Пълно откачалничество и клоунада. За радост на народните маси, които наивно си мислят, че на някой му дреме за тях. Вашата радост не ми е много ясно,на какво се дължи. Но какво да се прави, на някои хора просто не им е дадено.

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9ето те - един пълен *** който няма търпение ЕС да се разпадне. И защо го искаш, имаш ли идея? Защото аз имам но няма да ти я кажа. Всички сами ще се сетят.

12

Анонимен

преди 4 години

Джонс и Тръмп са пичове. Отдавна трябваше да се появат тези образи

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8И какво трябва да значи коментара ти? Каква е връзката със свинската чума? Поредният глупав хейтър. Свинската чума в България засега не е проблем на ЕС, но ще стане наш по - голям проблем, ако онова нещо, наречено Джонсън изкрънка излизане без сделка. И не става въпрос какво мисли България защото от нея нищо не зависи. Става въпрос какво ще решат онези от Г7. Разбра ли пръдльо? Не ми се прави на интересен, защото не си.

10

Гришо

преди 4 години

Ингилизи...Сащ ви подкукоросват да излизате от Европа но накрая вие ще ядете бахура! Гаранция 100%

9

Анонимен

преди 4 години

Най-накрая в този еврейогейтталащистански съюз ще останат само великата балканска котчина на трите язовира буллгаристан и великата Македония. Всичко друго ще е офейкало!

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7И се надявам ЕС да остане твърд до края и да не се оставя да бъде манипулиран...........Българските надежди са пословични с края от типа свинска чума!

7

Анонимен

преди 4 години

Господин Саламурено Сирене да не си плете подобни кошници защото все пак сметката се прави с кръчмар. Каквото се яде и пи и каквото остана недоизядено и недоизпито да се върне и то до стотинка оу ,евроцент. Това е положението. И се надявам ЕС да остане твърд до края и да не се оставя да бъде манипулиран. Чисти сметки, добри приятели. Иначе... казва ли ти някой?