46

Шоп

преди 4 години

До А сега сериозно (53):Трябва да си доста тъn да си мислиш, че 70.000.000 имат някакъв шанс успешно да изнудят 700.000.000...

45

Анонимен

преди 4 години

населението на Европа е около 740 милиона и аз съм един от тях. Ти дължиш 40 милиарда и не искаш да ги плащаш. Май е време да пресметна моето и да ти сложа една лихва. Хич да не е, по мои сметки- джобни за семките ще си осигуря

44

Анонимен

преди 4 години

До 54Ти в кой клас си? Или си възрастен с трето отделение? Или пенциониран военен?Аз съм там където лаййнърците нямат капацитет да бъдат даже и с по 10 купени дипломи. Мястото им е при чумавите прасета, меко казано като тях!

43

А сега сериозно

преди 4 години

До Анонимен 52Ха на бас, че дори при Брексит без сделка, много скоро ЕС ще падне на килимчете пред Британия, да иска договор за търговия. В търговията при не-комунистически общества, няма врагове няма приятели- има търговия. Ти в кой клас си? Или си възрастен с трето отделение? Или пенциониран военен?

42

А сега сериозно

преди 4 години

Абсолютно логически и юридически издържано е, при Брексит без сделка да не се платят тези 39 мрд лири. Какво чудно има в това. Тази голяма сума е предвидена за финансов буфер при излизане със сделка, за меко излизане и покриване разноските. При излизане без сделка за какво да се плащат? Защо всички медии премълчават това, а го представят като каприз, та да заблуждават хората ????

41

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 46Това нагло какаду явно не разбира, че пазарлъците минаха и че пара ще трябва да даде! Иначе с мита ще бъде затрита цялата им икономика, понеже американците няма да им изкупуват шитовете!Разбрал е че не трябва да се дава и косъм от фъндъка на български лайнътрци от БКП.

40

До 21

преди 4 години

На какво се дължи ли? Ами че си гледат интереса на твхните си държави без да им пука от никой. И че са естествени. Ето Тръмп рече, че не знае какво ще прави на Г7 било загуба на време. А Джонсън си вдигна крака на масичката на Макрон. Патриоти са, а са и забавни. И май имат един и същи фризьор като гледам:)))

39

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14И какво трябва да значи коментара ти? Каква е връзката със свинската чума?Ами че както и каквото да го мъдрите в България крайния резултат е негативен, като чумата по прасетата! Меродавието не ви спори - напротив! И както винаги е било в световен мащаб духащите са били винаги клекналите от прочутия балкански *** начело с българите. И защо е е така? Знае се!

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 48Хайде ставайте на ягодите български роби, че трябва да заработите 40 млрд.По-голями роби от българите работещи в България няма, това всеки го знае макър да отрича от "родоглупие".

37

Анонимен

преди 4 години

Хайде ставайте на ягодите български роби, че трябва да заработите 40 млрд.

36

Анонимен

преди 4 години

Това нагло какаду явно не разбира, че пазарлъците минаха и че пара ще трябва да даде! Иначе с мита ще бъде затрита цялата им икономика, понеже американците няма да им изкупуват шитовете!

35

Хахахааааа.

преди 4 години

Това си е чисто признание за фалит, бе... ХАХАХААААА....ДА МУ МИСЛЯТ НАШИТЕ У АНГЛИЯ.ТЕ ШЕ ПОЕМАТ ВСИЧКИ Разходи!!!

34

Анонимен

преди 4 години

Британците са свикнли да живеят на чужд гръб.

33

до 39

преди 4 години

А пък баба му е българка от Столипиново.

32

Панталей Партизанина

преди 4 години

Г-н Джонсън е един много мъдър политик. Защото когато Великобритания излезе от ЕС, ще се съюзи с демократична социалистическа Русия и ще влезе във Федерацията на Независимите Държави! Така двете нации ще просперират в братска прегръдка.

31

Анонимен

преди 4 години

Прав е Джонсън, някои източноевропейски пилитици, откраднаха доста пари от ЕС.Така например Боко Тиквата, треторазряднан мутра и селски тарикат за 10 години открадна 16 милиарда.

30

Анонимен

преди 4 години

Дядо му е етнически турчин, на майка му баща.

29

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Проблемът няма да бъде разрешен без намесата на ген. Борисов...

28

Анонимен

преди 4 години

До 37Извинявай, ама 36 е прав. Джонсън има турски корени. И това че е роден в Манхатън с нищо не променя този факт. Не знам дали ме разбираш. И ако можеш, не се дръж като *** многознайно. Имай малко уважение към себе си.

27

Валентин Тодоров

преди 4 години

Не разбирам защо толкова хора се палят от излизането на Британия от ЕС. Истината е,че това е политически и инстуционен поблем,който по никакъв начин няма да се отрази пряко на нормалните,изхранващи се с труд хора.С него и без него тях ще ги товарят с все по-големи и увиличаващи се разходи за да издържат същите тези политици и инсттитуциите им.