36

Анонимен

преди 4 години

"Без АЕЦ ще внасяме тройно по-скъп ток от Турция"Хей умник......Нищо не внасяш......защото не можеш да натовариш наличните мощности дори на 50%........лягай на печката.

35

Гошо Първанов

преди 4 години

Агент Гоце активизира лизачките си. Той и Р. Овч. бяха големите печеливши от първия тур по Белене. С комисионните купиха земята ви, сега са се наредили за още. Гоце още е в играта. Не се залъгвайте. Държавна сигурност ще ви напъва отзад без помощни средства още дълго време. Вас и вашите деца. Чакам ***, който работи за хората, които работят за Гоце и Дебелян на ме изтрие.

34

москвич бракма

преди 4 години

Ток си имаме бол не ни трябва руски таралясник

33

Къде е курск ??????

преди 4 години

Недай боже го строят пияниците ще гръмне като Чернобил

32

123

преди 4 години

Атомната енергия е в пъти по-евтина от останалите. Само че решенията за енергетиката в България се вземат отвън.

31

ай сиктир

преди 4 години

Така написано заглавието за интереса като аргумент за строежа си е абсолютна глупост. Интереса не доказва нищо, а само това, че има едни пари за взимане, друг въпрос е дали ще е на печалба или не.

30

Анонимен

преди 4 години

Без АЕЦ ще внасяме тройно по-скъп ток от Турция.

29

Анонимен

преди 4 години

За или против ядрената енергетика................това е единият голям въпрос!Другият голям проблем е корумпираната БГ-политическа система!!!!

28

Белене=КОРУПЦИЯ

преди 4 години

Белене е музей на посткомунистическата КОРУПЦИЯ на червената върхушка !!!Руските под.логи обаче искат нова руска АЕЦ за да могат да крадат отново милиарди от бедния български народ. Ще допуснем ли отново това ?!?

27

Гоце открадна яко

преди 4 години

Гоце(президентът) открадна яко по време на прехода и президенстването си и с част от тези пари, включително и от атомната централа Белене, Гоце подари хотел за 8 милиона на 20 годишния си син. Да са живи и здрави поддръжниците на БСП и АБВ, които се явяват наследници на Гоце.

26

Дадохте

преди 4 години

2 милиарда долара народна пара за 8 40 годишни американски бръкми,но за АЕЦ Белене пари няма

25

Евреиската

преди 4 години

корпорация Тесла цъщо е на загиба, но евреите не я ликвидираттези евреиски глупости дали било печелившо или не вече не ги гризкаме !!!Газта през Южен Поток щеше да ни струва 285$ за 1000 кубика, но вместо това сега плащаме 1600$ за 1000 кубика Американска втечнена газ през термонала в Гърциящо тогава не ревахте дали е печелившо или не да спрем Южен Потокгадове евреиски ..... ще си платите за всичко !!!

24

защо

преди 4 години

"да имаме държавна собственост, без да се изкарат пари от бюджета", посочи Ганчева." Освен някой да го построи и вие да го национализирате

23

Анонимен

преди 4 години

Този проект е тясно свързан с това хората да имат евтин ток----------Какво му е скъпото на тока сега?

22

Анонимен

преди 4 години

интереса към Белене показва корупционни практики и схеми, които определени хора и кръгове около тях искат да реализират за своя лична сметка и облагодетелстване!

21

Анонимен

преди 4 години

От екологична гледна точка, една аец е хиляди пъти по-безвредна от въглищните централи, които са взели десетки хиляди жертви на силикозата и едно кило други белодробни болести.

20

Анонимен

преди 4 години

А откъде персонал за тоя тец? брътчеди ли ще назначават?

19

Анонимен

преди 4 години

Еми ако е българска - частна. що да не може да си сложим въжето на шията?

18

Белене-атомна бомба

преди 4 години

Да построим АЕЦ Белене значи да поставим потенциална свръхмощна руска атомна бомба в България. Видяхте какво стана в Чернобил. В Германия вече затвориха всичките си атомни централи след експлозията в японската АЕЦ Токушима и след референдум.

17

забележков

преди 4 години

До СлънчарскиНе са 20, а повече от 30 години. Още преди демокрацията се заговори за новата ядрена централа в Белене, после след случая в Чернобил местните жители се протиовопоставяха енергично на тая централа, после в началото на демолрацията проекта се замрази, след това се размрази и почна поредният сезон от сага.Та, ако има интерес, едва ли толкова голям...