7

Анонимен

преди 4 години

ЩЕ ПPЪДНА!

6

Любопитен.

преди 4 години

Какви чаши - за вода или за кафе.Ако са вторите - защо е необходима голяма тенджера.

5

Супа от чаши

преди 4 години

Колко чаши, чаени лъжички и щипки се побират в една тенджера?!?То няма да остане място за продуктите.

4

Реалист

преди 4 години

Не бих сготвила такава супа с тези продукти и пропорции. Нещо не е добре обмислено!

3

Анонимен

преди 4 години

3 ЧАШИ КАРТОФИ - 1 ЧАША ВОДА ????????????? И ОЩЕ ПРОДУКТИ???? Е КАК ЩЕ СЕ СВАРИ ТАЯ СУПА НЕ ДОУМЯВАМ ?

2

ПорЦелан

преди 4 години

Не бих сложил шунка в супа. Много е сложно да намериш свястна шунка напоследък, при всички случаи трябва да се запържи с малко масло преди супата, за да се убие вкуса на саламурата. Това пък за пилешкият бульон съвсем не го разбирам. Той е пълен със сол, овкусител и консерванти и всичко ще замирише на супа на прах. Направо се вземат пилешки подбедрици, сваряват се хубаво с черен пипер и мъничко сол. Бульона се филтрира, а кокалите, жилите и кожата се изхвърлят и се слага месото в супата.

1

Анонимен

преди 4 години

Рецептата добре, но превода е уникално неграмотен!Селъри - това като заплата или Целина да го чета? Сиренето всъщност е кашкавал или паемезан, но определено не е сирене в Българският смисъл на бяло саламурено...