35

ООнето

преди 4 години

Изразът на лицето (виж очите) сякаш е откраднат когато лицето е клечало в луксозен фолклорен WC, известен като 00 или ООхето, за да каже че тенията не и не да пльосне в кашата

34

ист

преди 4 години

Няма да инвестирам в Белене.Искам само да препродавам тока, но някой другар ще ме изпревари, преди да са обявили конкурса.

33

Лефтер Лефтеров

преди 4 години

Ами как няма да има и български кандидат-строители?Чайникът Белене се дели на два етапа-строителство и експлоатация.Строителството е локум на клечка.Няйакви пари изтичат от един джоб в друг оформяйки локума печалба.Вторият етап е потенциално смъртоносен.Въпрос на време и обстоятелства е да се случи.Професор Касчиев го каза в прав текст,но клиентката на пекарната на Рудолф на го разбра.Или излъга.. Или професор Касчиев хал хабер си няма от ядрена енергетика.Едното е верно.

32

До ДнесБг

преди 4 години

И Ромоциганин ли е обидна дума, или се оприличавате с тях, че ми триете коментара??? Може би и вие сте от така модерните политкоректни медий, които са в услуга на всички други, но не и на хората? Какво стана със свободата на словото, или тя е уклончива в зависимост дали това се харесва на някой или не?? Щом имате възможност да триете, значи можете да отговорите!

31

Магнолийка

преди 4 години

Откакто е в това министерство е силно изненадана, постоянно.

30

Ф.С.В.

преди 4 години

Винаги като видя някоя снимка на Теменужка (Нушка) ми се прияжда шкембе чорба- не мога да разбера защо!!? явно трябва да навестя някой психолог или диетолог или готвач !

29

Анонимен

преди 4 години

за 27министъра е фасада, работа вършат пчеличките в министрството, вожда щом е казай дииий нещата тръгват и с министър и без

28

Грухмънската туристк

преди 4 години

с каквато и да е разпусната и черна ношница да бъде нагиздена една шварце швайне достаътчно е на снимката да дават само бузите- веднага се явява както ББ я описа чумата черна грухня, която мляска триска и фръга одпадъци и фекалии по пътя от Русе до Варна.

27

до 27

преди 4 години

отваряй си ушите тогава

26

до 20

преди 4 години

абе то и моста над Керч/Крим е политически проект но е факт. Точно заради това рашките ще го направят, не всичко е пари приятелю, но дребни душици трудно го асимилират, найс, А??

25

До 26

преди 4 години

И *** да сложите, няма да има проблем стига да е кадърен! От тази лоена топка нищо смислено не съм чул

24

до гнус

преди 4 години

какво като не ти харесва, мис България ако ти сложим доволен ли ще си

23

Гнус

преди 4 години

Тази само като я гледам и ми се гади. Толкова е мазна, че чак отвратителна! Колкото и да я слушам, чувам само празни приказки и мрънкане. Тя министър на енергетиката ли е или министър на празните приказки?

22

Анонимен

преди 4 години

е сега русофобията разбра ли, Белене ще си има АЕЦ, който и да е спечелилия Росатом е в играта.

21

Дано са корейците

преди 4 години

Единствените способни да построят ядрената централа качествено и в срок са корейците !

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен21Обратното. Офшорки и подизпълнители. Росатом и пр. са само фасада, за лице. Взимат една комисионна и забравят за нашия АЕЦ. Една и съща схема. Същите които ламтяха за летище пловдив (пимкаджиите на Доган), накрая си го взеха тихомълком, но уж софиянци, а "противника" китайска авиокомпания се "отказа". Същата групичка с бонус няколко нови перачи Домуса и Ковача. Сигурно ще ме изтрият след 30 сек, но такова е това е б-я.

19

Анонимен

преди 4 години

Български фирми с руски спонсори.

18

Анонимен

преди 4 години

НЯМА ДА БЪДЕ РЕАЛИЗИРАН, ЗАЩОТО Е РУСКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТ.

17

зьцжб

преди 4 години

От магистралата ли ги събират тези министри ......и от коя по точно магистрала ....

16

Легендата

преди 4 години

Тази калинка знае само да рецитира от партиният лист. Аз не съм съгласен в страна която един пирон не може да се забие правилно, тепурва да се строи АЕЦ. Нямаме капацитета да се справим с това, камо ли пък да наблюдаваме чужденци, които да го правят.