33

Анонимен

преди 4 години

Защо търсите причините там,където не са?Преди години мутрите изкупуваха черешите от градините НА ЦЕНИ, КАКВИТО ТЕ ОПРЕДЕЛЯТ! Може би и сега е нещо подобно?Е, как ще мотивираш някой да заложи всичко, дори и на членовете на семейството си за да печелят прекупвачи и престъпници? Държавата вслучай на конфликт, винаги е против обикновенният човек, МВР, прокурори, съдии -всички защитават престъпниците, защото от там са им огромните доходи.

32

1

преди 4 години

До УМЕН,аз пък никога не купувам ганьовско

31

Анонимен

преди 4 години

Вие ядете турски и гръцки домати, аз си ям от моята градинка.

30

Кондю

преди 4 години

Големи врътки

29

Waffen SS

преди 4 години

До бл.134 в Зап. паркДоста креативно и саркастично.Народ с една емблематична сентенция "Не сакам я да съм добре,сакам съседо да е зле".И още една "Кой ти извади окото.Ами брат ми.А-а-а,сега разрирам защо толкова дълбоко е извадено"

28

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

До Айшето от Сливен"Трагедията на една селскостопанска страна - да внася чужда продукция...Трагедия предизвикана от невежи,неграмотни и предатели и слуги на чужди интереси!!!" Това се нарича неолиберална-Ядомасонска демокрация в действие в комбинация със същата икономика

27

Анонимен

преди 4 години

България има особени климатични дадености за зеленчукопризводство и производство на плодове. Може би , защото нашите полета са закътани между планини, а лятно време слънцето е силно. В една западна страна съм и сравнявам - безвкусни праскови, пъпеши, ябълки, дървени кайсии и круши, дини на вкус като тикви. Аы ви сиктир и демокрацията мошеническа, пусто да остане!

26

Анонимен

преди 4 години

От голям износител на плодове и зеленчуци, демокрацията превърна България във вносител на плодовеи зеленчуци. Същото стана и с месото и месните произведения. Но таак е при демокрацията - България загива.

25

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

България на 6 морета .Бългрите са най-стария народ на планетата и идват от обратната страна на Луната

24

Пловдивчанин

преди 4 години

Тракия-зеленчуковата градина на България...!!!? Да, ама не! Знаете ли, че 2/3 от продавачите на зеленчуци по пловдивските пазари не са производители, а прекупвачи от борсите на гръцки, македонски и турски зеленчуци!

23

Анонимен

преди 4 години

Няма по-разкошен на вкус от българския домат в цяла Европа. И с най-високо съдържание на каротин, ликопен и други полезни вещества. В една западна държава съм, продават 5-6 вида домати тук кои от кои по-голяма гадост, гледани сигурно в оранжерии с хидропоники. Какви домати в северни страни като Белгия, Холандия, Полша. И френските са същата гадост. Че им вдигнаха и цените от 2 евро на 3,60 евро. И с дините, ябълките и другите зеленчуци и плодове е подобно положението

22

Айшето от Сливен

преди 4 години

Трагедията на една селскостопанска страна - да внася чужда продукция...Трагедия предизвикана от невежи,неграмотни и предатели и слуги на чужди интереси!!!

21

177

преди 4 години

ТКЗСТ-тата бяха супур неефективни. Поне така ни втълпяваха. Всички знаем какво и колко произвеждаха. Сега обаче въпреки всичките субсидии и помощи (доколко са пазарни всеки може да прецени) и въпреки високата ефективност на капиталистическото селско спотанство, ядем вносни плодове и зеленчуци. Накратко казано, всичко бе една голяма измама. Ако искаш да си добре важното е да намериш някой който има, да ти дава пари. Ако може това да е този който ги печата, най-добре. Нищо друго не е важно.

20

Шопа

преди 4 години

Е па на кой не му отърва да оди у Северна Корея и у Венецуела.Там че яде убави соц. домати.

19

Анонимен

преди 4 години

До Waffen SSОф като почнете да ми говорите глупости нямате равни. Викаш демократичните домати не са вкусни като социалистическите а :)))

18

Waffen SS

преди 4 години

Веднъж се заговорих с един германец от ГДР,говореше сносно руски.Беше идвал в България много пъти още като малко момче с родителите си,като младеж,като семеен човек.Та той ми каза,че като влизали в България през моста при Русе навлизали в страна-градина с безкрайни полета с най-вкусните домати,краставици,праскови,дини.Попита ме къде са сега тези зеленчуци и плодове с перфектен вкус и незабравим аромат.Отговорих му,че след "необратимите" демократични промени ядем банани и чужди плодове

17

Анонимен

преди 4 години

А колко е просто... всеки да си яде това, което произвежда и едва, ако остане тогава да се изнася. Нашето отива в Унгария, а ядем турското. Еми няма по-голяма простотия. ВИНАГИ ЩЕ КУПУВАМ ОТ БАБИТЕ НА ПАЗАРА!!!

16

Анонимен

преди 4 години

Абе само на мен ли не ми пука от къде ми идват доматите?

15

Анонимен

преди 4 години

До 18Да ама пропускаш факта, че до 89-а имахме изходни визи от страната и не можеше всеки да пътува в западна европа. Много бягаха през границата със Сърбия освен ако не бяха разтреляни от нашите граничари.

14

Анонимен

преди 4 години

Бързо някой да каже как от българското по-хубаво няма и само ние на тази планета знаем как се гледат домати...