8

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Не е сага , а водевил. Продава си апартамента във въпросната сграда само за 300 хиляди евро , 150 квадратаКрай сширам с инвестициите в имоти , имам 15 , заминавам за Гърция на почивка .

7

Анонимен

преди 4 години

безпристрастен съм но щом като 80% е готов строежа-така ли да го зарежат да пустее и да е опасен-да го дзавършат до етажа до които е построен в момента но дотам

6

Анонимен

преди 4 години

"Съдът е сцена и всички в него сме актьори" - Шекспиър

5

има ли законно разре

преди 4 години

НЯКОЙ В ТАЗИ "НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА" ЩЕ КАЖЕ ЛИ НАЙ-СЕТНЕ ИСТИНСКИ ВАЖНОТО, ЗАКОННО ЛИ Е РАЗРЕШИТЕЛНОТО??? ЗАЩОТО ВКУПОМ НИ УБЕЖДАВАХА, ЧЕ ЗАКОНА НЯМА ОБРАТНА СИЛА И РАЗРЕШИТЕЛНОТО Е ИЗТЕКЛО И НЕ Е ПОДНОВЯВАНО!!!! ЗАЩО ТОГАВА СЕ РАЗИГРАВАТ ПОДОБНИ "ДРЕБНИ" СЦЕНКИ, КАТО ЗА ОСНОВНОТО СЕ МЪЛЧИ, ИЛИ НАИСТИНА АПАРТАМЕНТИТЕ НА ВСЯКАКВИ ВЛАСТИМЕЮЩИ СА БИЛИ МАЙ "НАГРАДИ" ЗА ТОЧНО ТОЗИ СЦЕНАРИЙ? КЪДЕ Е ЮРИСТЧЕТО НАНКОВ, ДЕТО ВНЕСЕ ЗАКОНЧЕТО, КОЕТО "НЯМАЛО ОБРАТНА СИЛА"?

4

Анонимен

преди 4 години

вярно ли е, че проблема на сградата са собствениците на последните 3 етажа и близко разположеното посолство?

3

Лозанов

преди 4 години

Златният век на Цветан Цветанов е грозен паметник, символ на огромната политическа корупция в България. Трябваше ли да си перете откраднатите пари точно на пъпа на Лозенец с 45 етажен небостъргач? Кога ли ще излезе раята от летаргия и ще ви потърси сметка?

2

Анонимен

преди 4 години

Оня с каската на предпоследния етаж, дето наднича, мяза на пацо терасата. Явно си търси нова веранда, с хеликоптерна площадка.

1

ГОЛАТА ИСТИНА

преди 4 години

Лоби срещу лоби...