29

Анонимен

преди 4 години

Диктатурата идва с пълна сила,после било теория на конспирациите.Лошото е ,че преди първо обработваха мнението на хората и тогава приемаха античовешки закони,а сега карат направо,вече сме на next level.

28

Анонимен

преди 4 години

Хора които обичт само човек от противоположния пол вече ще се наричат ретросексуални.Дай на глyпaka права и му гледай сеира.

27

Наблюдател

преди 4 години

Идиокрацията е тук.

26

mdaa

преди 4 години

5. Защо е автоматик ? Искам елетричка ръчка! Къде са ми правата?6. Защо е Голф?.....

25

mdaa

преди 4 години

Така, рекламата е абсурдна. Само малка част от въпросите, които обезпокоиха моето съзнание:1. Защо жената си почива, чете книга и пие кафе, докато мъжът и , най-вероятно, е на работа , за да издържа семейството си? Само жените ли може да си бичат айляк?2. Защо бебето спи?? Не трябва ли да се нахрани? Да му се смени панперса? НЕ заслужава ли това малко бебенце една топла прегръдка, а е изоставено в количката.3. Защо Голфа прави ляв завой?4. Защо е бял? Защо не е тъмно зелен??????

24

mdaa

преди 4 години

Мдаа, явно съм *** задръстена консерва, понеже като гледах рекламата не видях нищо притеснително. Толкова е инфантилно, че не ми се почва.

23

Анонимен

преди 4 години

Скоро да си гей ще стане задължително...

22

Анонимен

преди 4 години

Нее, нещо става по света! Конспирации-монспирации, не ми дреме как ще ме наречете, ама трябва да си сляп, че да не виждаш. Прокарват се закони, налагат се виждания и всичко това без да е питано МНОЗИНСТВОТО от хора. Дават се права на малцинствата и се потъпкват за мнозинството. Насаждат се поведенчески модели и ако не ги приемеш ставаш "неполиткоректен" и опасен за системата. Заклеймяват те и ти отнемат всяка възможност за реакция.

21

Анонимен

преди 4 години

Да забранят рекламите на шоколад, обидни са за диабетиците! И бирата също, поставя алкохолиците и борещите се с със зависимостта си в неравностойно положение!

20

Анонимен

преди 4 години

Несправедливо е фолксфаген да има модел "голф" само в мъжки род. Трябва да произвеждат "голф" и "голфка".

19

Анонимен

преди 4 години

Рекламите не трябва да се свързват с полови стереотипи - когато има реклама за лекарства за простатата, не бива да изключват жените като евентуални потребители на препаратите. Това си е чиста дискриминация.

18

Анонимен

преди 4 години

До ПейоТоссс па и той! За конси пратил дъщеря си в университет. Инв черния, едва ли ше я съди, ама ... ше има black in white crime, ако ми фатал мисълта ...

17

Фермерче

преди 4 години

мъжете са по авантюристично настроени, а жените задължително трябва да влязат в ролята на грижовни майки.Еми то СК е тос бе ейй

16

Sas

преди 4 години

настигнаха ни тенденциите от задокена - да си бял хетеро мъж е най-обидно

15

Анонимен

преди 4 години

На британците им личи, че са изперкали тотално. Тъкмо ще се разкарат скоро и ще оставят останалите европейски държави на мира. Да вземат да им вдигнат по една страна откъм Франция, Шотландия и Ирландия, и да си живуркат там, обидени от реклами, съюзи и каквото още се сетят. Честно казано, никой съюз няма нужда от такива.

14

Един

преди 4 години

Евреите ни учат, че няма полове дефакто и че мъжете също могат да имат цикъл и да раждат! Тази реклама е обидна за еврейските учения и налаганите от тях стереотипи! Жената трябва да си имплантира ***, а мъжа - ***! Тогава всичко ще бъде наред!

13

Анонимен

преди 4 години

Но според критиците й, тя подкрепя стериотипа, че мъжете са по авантюристично настроени, а жените задължително трябва да влязат в ролята на грижовни майки.(фолксваген) Според критиците на тази реклама, това потвърждавало стериотипа, че мъжете не били способни да се грижат за деца, без да ги поставят под риск. (филаделфия) Хайде сега критиците да ми обяснят, къде точно ги сърби!!!

12

Анонимен

преди 4 години

Това ще е краят на рекламите. Във всяка може да намериш нещо обидно за някого :)))

11

бг

преди 4 години

Според евроценостите най-добре е бащата и майката да са от мъжки пол. ЕС се ръководи от ПCИXОПАТИ.

10

:-)

преди 4 години

Просто НПО активистите вдигат врява, за да си оправдаят субсидиите.