13

Меф

преди 4 години

За съжаление, това е реалността! Иначе в приказките е героизъм и романтика - девойката е в опасност, приказният юнак я спасява, дишане, масажи...., но да не украсяваме на фона на тази трагедия.

12

Анонимен

преди 4 години

В Италия на забрана за влизане в морето, никой не влиза. Хората са и разумни, тъй като и самото море е страшно и ги "предупреждава".

11

shadywalk

преди 4 години

До коментар 1 - и ти си от тия дето не могат да поемат отговорност за глупостта си и все някой друг им е виновен и длъжен. Същото мислене е довело и до тая трагедия. Не си възпитавайте децата, пък после чакайте парламента да ви ги пази и защитава... що за ограничен народ сте, питам аз?

10

До 10

преди 4 години

Абсолютни глупости.

9

Анонимен

преди 4 години

Не знам! За деца режима трябва да е по друг, но как и какво трябва да се обмисли и приложи! И в такива условия спасителите са затруднени и сами застрашени. Някяква техника трябва да се използва. Преди дни спасител сам изпадна в критично положение при опит за помощ и сърфист избута и двамата към брега.

8

Анонимен

преди 4 години

Влизането в водата при червен флаг се счита за криминално престъпление !В Америка !

7

Анонимен

преди 4 години

На червен флаг на плажа не се влиза в морето. Показаха същия плаж вчера и вълните бяха доста високи и страшни. Да не говорим, че бя ха една след друга. И опитен плувец може да се удави в такова ситуация.

6

Калеко Алеко

преди 4 години

Каквато и организация да се прави по брега, морето винаги ще взима своите жертви ... Що се отнася до спасителите, много от тях са се хванали на хорото за да избиват своите комплекси и с мачовските си изяви, само принуждават плажуващите да търсят неохраняеми места, някои от които могат да се окажат и опасни ... !!!

5

Анонимен

преди 4 години

5 е прав за Радев! Народа го избра да го поведе и изгони Шайката! Той само мрънка и разчитаШЕ на глуповатата Корнелия! Тя е много проста и не знам защо мафията не е командирова при другите простакеси в Герб!??

4

мен

преди 4 години

Бог да го прости детенцето.Имало червен флаг,но то е дете,тия старци спасители като са видяли че влизат деца е трябвало да ги извадят веднага от водата.

3

Анонимен

преди 4 години

Аз не мога да разбера с какъв акъл влизаш при 2-3-4 бала!!!!!!? По пътищата е същата история! Не е речено, че щом е лято, непременно трябва да се надъниш във водоема по всяко време!

2

Бен Ган

преди 4 години

До 1Имало е червен флаг. Означава - забранено къпането!Имало е и друг давещ се в момента. Та питам аз, трябва ли някой да ви вади от водата, рискувайки живота си, за това, че пак си мислите, че правилата точно за вас не важат?Иначе голяма трагедия. Бог да я прости.

1

Анонимен

преди 4 години

Отново провал за Тиквените служби, които взимат тлъсти заплати, пенсинират се на 42 години и не вършат нищо.