53

Пожарникар

преди 4 години

За съжаление имамд загубен детски живот. Това се случва от безхаберието на родителите и манталитета на този етнос. Те само знаят да изискват и си търсят правата. Все някой им е длъжен, но когато имат правила и задължения, нищо не спазват. Такива неща ще се случват, докато не се осъзнаем, че погазването на правила, ще има лоши последствия! Превишена скорост - катастрофа и смърт! Неправоспособен водач - катастрофа и смърт! Минаване на червен светофар, влизане в морето на червен флаг - смърт!

52

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30От много години вече флаговете са като светлините на светофарите - зелен, жълт и червен.

51

Анонимен

преди 4 години

Те са просто деца, мислели са, че на тях няма да се случи. Нямат преценката на зрели хора. Между другото, не е била сама, имало е още деца, и момчета, и са я изоставили.

50

Анонимен

преди 4 години

М.Флаг червен не влизаш това е които влезе си е самоубийство и спасител не носи отговорност. И аз да съм спасител няма да вляза да се давя заради теб защото си мислиш че си велик.Когато спасител направи забележка вие скачате до го биете защото "къф си ти бе "Е тои е този който може да ти помогне в нужда но не и при животозастрашаващи ситуации сиреч няма да умре за тебе които не е съгласен да стане спасител

49

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Най-обичам черни флагове, но не влизам на дълбоко. Само до коленете. Пък те нека ме блъскат вълните. Не съм ли стъпил на дъното, забрави... Дори на плиткото пак се усеща как те дърпа морето навътре. Ама, те гражданите като не видели. Бързат да далдисат.

48

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Младите се давят от незнание, липса на дисциплина и образование. Защо няма в средното образование предмет, който да учи децата на елементарни неща?Гледам ги всяка вечер на брега ходят да правят секс щото било романтично. Абе, вие лу..ди ли сте? Този пясък влиза навсякъде и накрая гъбички ще Ви докара. Кучета *** и пикаят там. А, някой влизат вечер в морето да правят любов. Гледали сте много филми май? Това е невъзможно. Както казах по-горе. Младите нямат кой да ги научи в тия училища.

47

Анонимен

преди 4 години

Каквито "спасителите" по морето (хор духова музика), такива и последствията.

46

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Аз цял живот се къпя в морето от дете. Хич не ми пука къв е флага. Жив съм, защото не влизам навътре. Само до колене и не повече от 5 минути. Човек се уморява във водата много лесно. Дори огладнява бързо. Всяка година като започнат тия течения и започват да се давят.Едно време дядо ми взимаше едни пръчки и въже. Правеше един квадрат до брега и нямах право да плувам извън пръчките. Днес хората масово не могат и не искат да гледат децата си. Оставят ги на самотек. Само, че морето не е като махал

45

Аз Варна

преди 4 години

Само ли е било момичето и ако тя на 14г. не може да разбере опасността от бурното море,нямало ли е някой възрастен с малко мозък в главата да и го обясни.Не на последно място-до мен 6 -спасителите не са старци,както ги окачествяваш,а са млади момчета на около 25-30години,които си рискуват живота за да спасят някой ***,който си мисли,че морето е до колене.Винаги през месец август има мъртво вълнение и подводни ями и морето взима жертви.За съжаление това е всяка година.

44

LosHo

преди 4 години

флагът от няколко дни е ЧЕРЕН, а не червен !

43

"""&q

преди 4 години

"В спасяването ѝ се включиха и Военноморките сили" Кого са спасявали?!

42

Бай Ганьо

преди 4 години

До АнонименТе си мислят че демокрацията е начин да правиш всичко без да си наказан.Ако отидат в САЩ ще са по тихи от водата.Демокрацията значи да имаш права, толкова, има си закони и който не ги спазва си плаща скъпо.Отиди в Ню Йорк и се прави на джигит, вярвай ми когато те хване полицията ще съжаляваш цял живот.

41

коко

преди 4 години

До Анонимен 31Няма син флаг - плажните флагове са като на светофара - зелен, жълт, червен. "Син флаг" се дава за чисти води и не е сигнализация.

40

Анонимен

преди 4 години

Не случайно тоя спасител слага тея флагове. Ама бай *** иска да нарушава всичко, а после пък иска държавата да го наказвала. Никва логика.

39

Анонимен

преди 4 години

Реално никой няма вина освен самия човек. Когато стъпиш на плажа има правила и обозначения, които трябва да знаеш. Кога флага е червен и влезеш в морето... Оставаш само ти и водата. Там вина няма никой. Спасителя неможе да гледа десетки хора, кой влиза, кой излиза. Доакто се кара на един те влизат 5 нови. Научете се да спазвате обществените норми САМИ. Не е нужно да плащаме на полиция да ви каже същото.

38

Варна

преди 4 години

Тука чета че едва ли не удавянето на това момиче било вина на правителството.Не харесвам простака премиер, обаче това е вина на обществото и родителите.Каквото и да е правителството, едно дете получава културата от родителите, да има външен фактор но родителския е водещ..Самия факт че се оглеждащ сто пъти да пресечеш улица, говори много за средата в която живеем.

37

Анонимен

преди 4 години

Уви,всеки за това си носи отговорност за действията си!И полиция да има,какво излиза в крайна сметка,че човек ако сам не се пази и не му пука какво го очаква от природата трябва да има до него падар и да го пази ли? Колкото повече влизам в нета чета само за загинало в морето или на пътя и това ежедневие не би ли трябвало да накара хората да се замислят за себе си и да спрат да бързат?По пътищата вече си е опасно да пътува човек!

36

Анонимен

преди 4 години

Така става заради вездесъщото българско мото " Абе то и така може" Българина не спазва правилата а след това плаче. За това хората казват " Да му имам на българина акъла ама дето отпосле му идва". За съжаления в някой случай е късно.

35

Марков

преди 4 години

Не се ли научим да спазваме елементарни правила,ще мрем по абсолютно нелеп начин

34

Анонимен

преди 4 години

Появи се един затъмнен родител по телевизоро и вика, че са казали на децата да не влизат на червен флаг ама те не знаели червен ли е жълт ли е.