14

Роки

преди 4 години

Вчера ги гледах по новините. Нищо чудно че са дошли след час, ами бяха си чисти р.о.м.и. Какво им пука ще си направят ново челядче.

13

ananio

преди 4 години

Това е същата история като тази с асансьора , дето се наблъскаха 12 човека при указание , че може най-много 8 и асансьора не издържа.Българска му работа.Жалко за детето.

12

Анонимен

преди 4 години

"Вчера по целия плаж имаше проблеми. Никой не се съобразява с флаговата сигнализация."Всеки е отговорен за собствената си безопастност.Спомням си преди години как един мъж се удави, спасявайки две момичета, решили да се къпят при червен флаг. Спаси едната, после спасителите успяха да измъкнат другата, но през това време човека вече беше останал без сили и се удави, оставяйки жена и дете сираче. И за какво? За да могат две малолетни пи*кли да начешат егото си.

11

до Ф.С.В.

преди 4 години

Стига с това клише къде е държавата? Ако не знаеш, държавата това сме всички ние. До всяко едно арогантно, зле възпитано и с голямо самочувствие дете по морето по един спасител ли да сложим? Ти ли ще им плащаш?

10

До 8

преди 4 години

Преди 30г. флагът забраняващ категорично влизането в морето беше черен! Червеният беше между белия и черния!

9

Море

преди 4 години

Трябва да се научат хората че когато е червен флага не трябва да се влиза навътре в морето.Дано момичето се намери живо, но такова безхаберие от родителите...час и половина по късно са се появили.

8

Анонимен

преди 4 години

Вчера линейките във Варна"пищяха"почти през целия ден.Не забравяйте,че морето е здраве и красота но и лош"приятел" на самонадеяните и глупавите.Човек сам си кове съдбата и си носи кръста и макар по някога обстоятелствата да му поднасят изненади,все пак от самия него зависи дали да бъде съвестен или безсъвестен.По тази причина сам си е виновен,ако не спазва правилата и не послуша съветите на компетентните оторизирани да съблюдават за спазването им.Винаги имаите едно на ум.Морето не е до колене.

7

Анонимен

преди 4 години

Преди 30 години при червен флаг никой не влизаше в морето, само краката до глезените топвахме и с ръце се обливахме от брега почти. Спасителите опъваха дебел метален синджир, никой не си позволяваше да влиза след синджира към морето.

6

Абе

преди 4 години

Не разбрахте ли че морето не е до колене!Елинден мина,Преображене мина!Не чувате ли ко ви се обеснява!

5

Анонимен

преди 4 години

Да се чуди човек тия спасители защо взимат заплата, след като за толокова години не са спасили никой ...

4

Ф.С.В.

преди 4 години

Жалко за детето- безотговорни ли са родителите? ами спасителите? ами държавата? или възпитанието? Много въпроси без отговори- Но вече няма значение за детето- то лежи някъде на дъното и ще изплува след 2-3 дни

3

Истината

преди 4 години

На червен светофар преминават и после спасителите виновни!

2

Бойка Ханъма

преди 4 години

В младежката секция на дарвинката...

1

Анонимен

преди 4 години

Нептун взема жертви.Които не знае,да пита.По Богородица винаги морето е бурно и"лакомо".Не отделяйте и за минута поглед от децата си,когато са във водата сред вълните.Дори и тогава не са изключени нещастни случаи.Най-добре е да не навлизате на дълбоко във водата а само до колене през тези дни.