17

Ф.С.В.

преди 4 години

Историята е такава че е като пластелин всеки историк я изкривява-- Но българите са смесени като цяло -място на кръстопът- имаме хиляди находки на римски бани и т.н. Но истннският ген на българина е -войнолюбив -войн който иска битки и да завладява територии- войн искащ роби и злато!Ако погледнем друг ъгъл в историята ще видим един починал историк -Божидар Димитров който така изкриви историята че се оказа че- половин Созопол са ВАМПИРИ))

16

Така попът

преди 4 години

Оцелява ... Като продава и предава другите. Такива са българските попове ....

15

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТази година в Приморско след 23ч. беше тишина. Браво на Валери Симеонов. Чалга се чува от 2-3 кръчми основно на главните улици. От луна парка - ретро. Ако си се настанил там, може. Зоната около бившата станция на МС тишина и спокойствие.

14

Защото :

преди 4 години

Попа е развил в себе си едно единствено качество, да клюкари, да знае мръсните тайни на хората и да ги предаде точно когато трябва и не трябва. Да бъде земен, на попа нищо човешко му не е чуждо, затова извечна забрана има. Поп и Християнин в Асгард да не влизат. С изключение на един: ЛОКИ ...

13

Ф.С.В.

преди 4 години

Исках да кажа Спартак- тракиец а не Спарта -

12

Ф.С.В.

преди 4 години

ДО 11 -Истинските гени на Спарта,, на Тангра не се нуждаят от църква- истинският българин трябва да бъде войнолюбив страховит силен и безпощаден -църкви не им трябват !

11

Забравих и Левски

преди 4 години

И той от поп умря и от Българи ... Всички без един от съдиите Левски са били Българи, а предателят Хотр е поп Кръстьо ... Тоя дето го е убил със стрелата на лъжата ....

10

Ф.С.В.

преди 4 години

Това зониране ще бъде нещо от сорта- в заведение едната част се пуши а в другата не се пуши но дефакто всички пушат защото няма преграда и са в общо помещение ) Навремето преди 30 г в ресторанти в мюсюлманският източен Свят - ако група мъже искат да влязат- то ги пращат в друга зала -залата с семейства е отделна от ергени)Мисля че Министерството на Туризма с група хотелиери работи за ПЪЛНИЯТ КРАХ НА ТУРИЗМА - ЧЕСТИТО ! (аз съм беден и нямам какво да губя -мога само да се забавлявам )

9

Никога няма ...

преди 4 години

Да се отървете от проклятието на българите .... А българите винаги са били проклети от поповете си като се почне от Борис и 53 болярски рода, минете през цялото Средновековие и падането на Търнов, 500 години даже османците са се опитали да ви спасят по техния начин от тия църковни мишки .... И ще разберете, че истинските българи, а сме малко в църква не трябва да влизат. Истинският човек в църква не трябва да влиза ... Да не говорим, че цялото Християнство е лъжа ....

8

Анонимен

преди 4 години

Триумфът на мутрите!

7

Анонимен

преди 4 години

Дайте за времето кога свършват тези афикански жеги. Не ме интересуваморето,че ме обстрелватесъс статии за него по 10 на ден. И ако може о чуждди синоптици защото нашите казаха в края на юли,че няма да има брутални жеги август.

6

Анонимен

преди 4 години

А е толкова лесно, тротил, премахване на мутренските хотели, премахване на мутрите, професионално училище за кадри, възстановяване на зеленината и алеите , план за застрояването не позволяващ хотели по близо от 50м до плажа и работеща държава и полиция.

5

Анонимен

преди 4 години

Решението е лесно -вижте Гърция - пеене и свирене без апаратура - чуват само тези ,които са в таверната - Всечко друго с мощни апаратури ,гръм и трясък в Затворени сгради .Тази година в Приморско беше Страшно - от всички страни Вият на умрело до 23ч , чуна се и при затворена дограма - Отвраат !

4

Анонимен

преди 4 години

Който иска почивка - далече от Слънчев бряг...

3

Анонимен

преди 4 години

Хубава идея да сме честни. Ще бъде изпълнена както се изпълняват нещата в България - по Български. По някакъв начин накрая пак нещата ще са криви.

2

Анонимен

преди 4 години

Ще строят шумоизолиран плаж и море от асфалт.

1

Fallschirmspringer

преди 4 години

Много креативна идея,но просто ми е любопитно как ще спрат грохота от дискотеките и най-вече от чалгарските заведения.Да не смятат да построят една звукоизолираща преграда с височина от порядъка на 100 метра и простираща се от брега на морето на 3-4 километра в сушата