37

Анонимен

преди 4 години

Не си морете празните глави да мислите стратегия защото няма да ви се получи,вземете направо концепцията на някоя успешна дестинацияи я препишете. Хърватия вече ви води по предпочитана дестинация, През Крим са минали 7 млн турсти...

36

Анархия

преди 4 години

До Бизнеса...Званях им в министерството още в началото когато приеха това лицензиране по предложение на няколко лелки екскурзоводки,които искаха да ограничат новите екскурзоводки "да си пазим хлеба" дет се вика.Но от министерството не знаеха дори каква ще е таксата и коклко пъти трябва да се ходи до София и кога.Не знаеха дали ще има изпити и по какво пълна анархия.Само дето старите лелки си взели лицензиите без пари и изпити и ходения от 3-4 пъти до столицата по принципа "заварено положение"

35

Бизнеса...

преди 4 години

Кво остана за последно екскурзоводите трябва ли да минават тромавата процедура по лицензиране през министерството,където никой не знае кво и как и кога .Общо взето отнема сумати пари и нерви и лутане за да работиш нещо дето си го работиш и без него ,а и заплатите са смешни и то само 45 дена в годината .А и екскуржоводството се упражнява от главно учителки и сдудентки за около 30 лв на ден и усигорен обяд и спане...

34

Писимист

преди 4 години

С увеличаване на населението се увеличават и примитивните души ,които са за пръв път на Земята като хора.Увеличават се хората по- близки до животинскито мислене за ,които има само ядене ,онождане и изхождане.Планетата е ок просто 90% от живота на нея ще изчезне ,а Земята ще я има и след нас.

33

до 26

преди 4 години

добре 4е сега не е щот ще осерем и трите!

32

Няма ихУ само тихУ

преди 4 години

Каде се скри оня Скатаджията след като опропасти сезона в Слънчака?Сега клекнаха парти курорт ще е ама загубите са за милиони....

31

Турист

преди 4 години

Слагайте им памперсите на наследниците ,че оня ден едно се изходи по голяма нужда в средата на край брежен ресторант сред 50 обядващи човека човека,а бащата гордо попита "*** ли се тати?"

30

Любопитен

преди 4 години

А шумоизолираща стена ще има ли?

29

Калеко Алеко

преди 4 години

Трябва да има трета част и за несемейните отморяващи, за да не им се катерят децата и кучетата на семейните по главите ... !!!

28

Георги

преди 4 години

с простотията си успяват да съсипят и това, което не е тяхно - природата. После децата ви ще страдат, за да вземете някоя хартийка в повече и да си купите по-лъскава кола. Ама те повечете които пишат законите нямат деца или децата им са устроени в белите държави. Тях ги интересува само да хапнат, да пийнат и да ударят нещо чуждо. Примитивни хора, примитивни страсти.

27

Анонимен

преди 4 години

Ей въртят сучат и пак шум,пак няма закон за всички,а само за някои.Това е БГ!Как в другите държави закона важи за всички и се спазва,а при нас все има някой наш човек дето му се разрешава да го нарушава?Еми няма да се оправим още поне 30 години!

26

Бивш служител

преди 4 години

Както и да ги разделят те вече се изцвъкаха с бетона който изляха!Природата в България е уникална! Чужденците както и българите нямат нужда от още бетон,отиват на почивка за да се откъснат от бетона в които живеят и искат да си изкарат хубаво сред природните дадености.Когато пристигнат обаче виждат още повече бетон, как да ги спечелиш с това...

25

fact

преди 4 години

спор за паркоместа?

24

Adolf Eichmann

преди 4 години

Waffen, това е липсата на дисциплина - неконтролируема анархия. Съсипване на природа и потенциал за да може някой да си сложи пара в джоба максимално най-бързо, че живота минава а проблемите и мръсотията ги оставяме за бъдещите генерации да се оправят с тях. Те нали ще са по умни и с по добри технологии, ще изчистят всичко за секунди все едно хора там не са стъпвали...... Нека подложим това не тест, нека серрем навсякъде безконтролируемо..... това е западната философия

23

Анонимен

преди 4 години

Това с тази музика е безобразно. Сутрин от 8.00 на кафана на плажа близо до Златни пясъци дъни яка сръбска кръчмарска музика. Е що за култура е това. Пуснете нещо галещо за ухото бе, рано сутрин.

22

Анонимен

преди 4 години

На бетонираното Мутроморие ходят основно герберасти, тъй като ги задължават по партийна линия.Нормалните хора не стъпваме.

21

Adolf Eichmann

преди 4 години

Хибридни курорти? Не мерси. Или отивам да релаксирам или да щурея - 2 в 1 не става. Слънчев бряг не става нито за едното, нито за другото. Не съм стъпвал там и нямам намерение като гледам какви са отзивите и клиповете в нета. Ако искам купон отивам там където няма да повръщат върху мен пияни рижави субекти а за релаксация местата са хиляди ;)

20

Waffen SS

преди 4 години

Достигнахме съвършенството,както се казва четири в едно:кафява силно ароматизирана морска вода ,вследствие на мало-умни зауствания,тотален асфалт,тотално застрояване,никаква зеленина освен изкуствените цветя,денонощен грохот.Е,много мазохисти,освен търсачи на силни усещания,няма да се намерят.Като допълнителна екстра,крадци,джебчии,тук -там Мроститутки и перлата в короната, безконтролно наркоразпространение.Нека не се забравя милата,родна,непреодолима мръсотия

19

Ф.С.В.

преди 4 години

бЪЛГАРИЯ БЕШЕ НА ТРИ МОРЕТА- ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ !

18

Ф.С.В.

преди 4 години

Курортите в Бг вървят към своето закриване - И не КОНКУРЕНЦИЯТА (ГЪРЦИЯ ТУРЦИЯ) ГИ УБИ- УБИХА СЕ САМИТЕ ТЕ !!!!