14

Анонимен

преди 4 години

За да дойде газ от Туркменистан трябва да мине през Русия. Русия не транзитира газ. Русия го купува от Туркменистан и след това го продава на който иска. Де факто газа става руски. Тиквун говори глупости като за селяци каквито сме и ние гълтаме ли гълтаме.

13

Анонимен

преди 4 години

До Мехлеман Нагазян 11Стига с тази кравария бе........какво само ни бъркате с нея?? Това недоносено образование няма и 300 години от нашете 1300, ние сме съществували и ще съществуваме даже когато тия се затрият, защото са сбириток от мошенници и напълно шашардисани хора, които вече не знаят какво е добро и какво зло! ***, 50 вида полове, сатанисти, които издигнаха бюст на дявола (да ми прости Господ).......пълни и-з-ч-а-д-и-я!!!

12

Анонимен

преди 4 години

Мили Боже, нашите само от Марс не са се опитвали да докарат газ!! Макар че сигурно оттам ще е по-лесно!!!

11

Глупости

преди 4 години

За мижавата икономика на 5-милионна България, винаги ще има газ.А, ЧЕ ТРЯБВА МИНЕ ОТ ТУК, Е КРИСТАЛНО ЯСНО.НЕМА ОТ КЪДЕ ДРУГАДЕ!!!!!!

10

Анонимен

преди 4 години

Не е важно от къде е газта.НАЛИ ИДВА ОТ ТУРЦИЯ?!!!КВО СЕ КОСИТЕ ТОЛКОВА??!!!ЩОМ НЕМА ЗА НАС, НЕМА ДА ИМА И ЗА СЪРБИТЕ!!!!

9

Ха-ха

преди 4 години

"Изтърви питомното,па гони дивото"-стара народна мъдрост.

8

Мехлеман Нагазян

преди 4 години

Не е невъзможно но самия Тюркменистан е политически нестабилна държава брулена от много дълбока корупция като у нас. Най-удачния доставчик за България си остава Русия така че трябва да си подобрим икономическите отношения. И от САЩ можем да доставяме ресурси но пътя оскъпява стоката и няма да има вечни намаления. Това е голата истина!

7

Анонимен

преди 4 години

Ще стигне ама когато американците кацнат на луната

6

(-_-)

преди 4 години

Можехме да сме фактор на Балканите, но уви с тази некадърна шайка неграмотни люде в управлението така ще е.. И албанците ни се смеят колко сме загубени. Проекти за нов АЕЦ, основна транзитна страна за източна Европа (южен поток) - всичко ***.. Тури му пепел! Златото от една от най-големите мини в света {да близо до Челопеч} отива незнайно къде.. Направо сме пълен Батак!

5

Анонимен

преди 4 години

А какво е виновен Нойко Борисов, че Просия ни мрази? Той всеки път им се мазни, комплименти им прави, но те си ни мразят по дефиниция.

4

Анонимен

преди 4 години

Да може, като го купим от Русия и ни го пратят през Турски поток. Друг начин няма.

3

Анонимен

преди 4 години

А защо Просия нямала интерес, нали ни мисли доброто? Затова ли имаме толкова руски паметници у нас?

2

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

НЯМА НАЧИН ДАСТАНЕ ВЬПРЕКИ ЧЕ ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА

1

Анонимен

преди 4 години

Това бе една празнична разходка на елита да поздрави мюсюлманите. За газта няма как да стигне. Без разрешението на Путин.Само наивник може да си мисли, че това е възможно.