220

джамбазки

преди 4 години

войводо кога ке нападаме сърбия гърция и турция ке да си бегам на терминал2

219

К. К.

преди 4 години

Браво! Велика България!!!

218

Зозо

преди 4 години

Само Ф-16 зареден с атомни бомби за всички атакисти, *** и други руски ***!!!

217

Анонимен

преди 4 години

Просто невероятно, да предплатиш напълно нещо, което ще получиш някой друг път?! -Невероятно, да.Затова и не е предплатено.

216

Хахахааааа.

преди 4 години

НЕМА КВО ДА СЕ ЛЪЖЕМЕ..Ф-16 Е КОФТИ ВАРИАНТ ЗА РУСИЯ.КУПЯТ ЛИ И МАКЕТАТА ОТ ТОЯ СОРТ САМОЛЕТИ, БАЛКАНИТЕ СТАВАТ ЯКА ПРЕГРАДА ЗА РАШКИТЕ.ЗАТОВА, БЕШЕ ТОЯ РЕВ И ПОДСКОЦИ ИЗ ПАРЛАМЕНТА... ХАХАХААААА......

215

Ф

преди 4 години

Страх ги е рашките и им личи Все пак и един Ф16 с B61/12 стига да заличи москва ...

214

Анонимен

преди 4 години

Просто невероятно, да предплатиш напълно нещо, което ще получиш някой друг път?! Да не би тая сделка да е с оная дама, която гръмна по новините преди няколко дни с несъществуващите къщи по морето?

213

iceblast88

преди 4 години

Ние сме анти-Русия и против комунизма каза Бай Тиква и премести с език орехчетата на Бай Тошо от лявата си буза в дясната.Абе гробари защо плюете по тия които ви оправяха и дърпаха нагоре по стълбицата по партийна линия в замяна на любовните ви ласки? Кажете си направо поне един път-мразите БСП защото те бяха отгоре по време на любовните ласки, затова се мразите, а не заради друго!И сега с болка в сърцето като истински *** плюете по Русия, а после у вас се разкайвате пред портрета на Ленин!

212

Анонимен

преди 4 години

А къде са самолетите?

211

Затвор за Борисов

преди 4 години

Борисов не му пука за България смело плаща за самолети ненужни опасни струващи по над 500 000 000 лева единия..Понеже няма пари ще заложат малкото останали държавни обекти и ще плащат лихви поне по 12 % годишно ..Вижте за 20 години при 12% лихва колко ще струва едно самолетче което ще плаши гаргите ...

210

Мосю Густав

преди 4 години

Това е като да хвърлиш пари през балкона на телефонни измамници, но на държавно ниво.

209

Анонимен

преди 4 години

Сега разбирам защо решиха да ни обложат с по 1000 лева за прегледи колите . Да ви е честит Бойко и българо американската дружба . Пак гласувайте за него .

208

От Турция

преди 4 години

Честито със здраве да си ги ползвате и да не пукат гума заради проклинане от пенсионерите.

207

Анонимен

преди 4 години

С това изречение съсипа всички козяци пишещи под статията

206

Анонимен

преди 4 години

Руснаците каниха американски специалисти да им доказват, че нямат никакви забранени ракети, но ония им казаха Как бе, имате, ние нали ги видяхме в Ютюб.

205

До 299

преди 4 години

Американците разчитат на самолетите да им пазят въздуха. Русия е огромна и няма индустрията да произведе толкова много самолети да и пазят границите. Затова разчитат на ракети вместо самолети, по-евтино е и могат да покрият цялата си площ. Русия и САЩ имат различни доктрини за свойте въздушни сили и ракети. Русия има 4000 самолета, а Америка 13000.

204

Анонимен

преди 4 години

Щатите умело използваха руските пропагандни глупости за оправдание да се измъкнат от договора за ракетите с обсег (500 - 5000 км) Сега Вова се бие по главата, че размахваше анимационни клипчета, но колата вече се обърна.

203

Анонимен

преди 4 години

На Запад няма нищо сравнимо с "Авангард","Сармат", "Искандер", "Кинжал", бойния лазер "Пересвет", Много Ютюб гледаш, струва ми се.

202

Уолт Дисни

преди 4 години

До До Анонимен 262Абе тези ракети можеше и по - добре да ги нарисуват.

201

Да допълня...

преди 4 години

До Анонимен 295 Непосилните жеги въздействат на човека от 294.