8

АНОНИМНА

преди 4 години

Всички неваксинирани с глоби и да си плащат лечението до стотинка моментално!

7

Анонимен

преди 4 години

То и при варицелата опасността от летален изход е толкова ниска, колкото при морбилито. То големи страхове, голямо чудо! Повечето хора сме ваксинирани, така е и с децата ни. Тия, дето не са, да си се страхуват. Но да се всява паника с едно определено несмъртоносно заболяване - това е прекалено от страна на "журналистите".

6

До Анонимен 4

преди 4 години

То да беше морбилито само тука, антиваксъри навсякъде.....

5

без коментар ....

преди 4 години

Извадки от листовката на три-ваксината морбили-паротит-рубеола:"Въпреки че, няма данни относно протективната ефикасност на PRIORIX, имуногенността се приема като показател за протективна ефикасност."..."PRIORIX е показан за активна имунизация на деца на 9-месечна възраст и повече, юноши и възрастни, срещу морбили, паротит и рубеола."...."Безопасността и имуногенността на PRIORIX при юноши и възрастни не са специално проучвани при клинични изпитвания."

4

Анонимен

преди 4 години

Морбили, чума, краста, въшки, варицела...................така е когато един народ е хипер-***.С Боко напред към пълното унищожение на нацията.Тези които са се закачили и крадат с това правителство ще разберат че паритенямат стойност когато им измрът децата и родата.

3

скептик

преди 4 години

Пръскат следващата година. Около Перловската е пълно с комари, и то нагли - пристигат по здрач, оттеглят се чак като тръгвам за работа, по светло.

2

Анонимен

преди 4 години

Не знам ККК при кой са на служба, но е очевидно, че простотията няма граници. Заради неимунизираните се появи забравена у нас болест. За такива като лепнат нещо да си плащат от джоба.... да хващат гората и да не пръскат зарази.

1

House M.D.

преди 4 години

Йордане, пак си пропуснал да споменеш, че ККК на българската медицина е на щат към ГлаксоСмитКлайн и Новартис./ККК - Кунчев, Кантарджиев, Кожухарова/