256

Анонимен

преди 4 години

Всички много знаят в коментарите, а не предприемат конкретни действия срещу подобни кражби.Докато не излезете по площадите и не покажете, че не сте съгласни, нищо няма да се промени. И с избори не се променя, иначе щяха да ги забранят.

255

Кой

преди 4 години

ГЕРБ върви устремно надолу. Омразата към ГРТБ расте все повече в съзвучие с кражбите, шуробаджанащината и мачкането на народа.

254

SS

преди 4 години

Поредната плащачка, защо минаваме тогава Технически преглед?

253

Щутгарт

преди 4 години

Давай Боко , събу ди го това заспало овче стадо . Стрижи яко , винетка 300 лева , хляб 4 лева , давай Боко . Още може - след двойни застраховки , данъци , давай сикаджийче .

252

Анонимен

преди 4 години

Магистралите на хвалбите ще остават само за избраните.

251

Анонимен

преди 4 години

Техническите прегледи В БГ са като парламента. Има ги но ги няма..

250

Анонимен

преди 4 години

Пак БСП трябва да оправят бакиите на ГЕРБ.

249

Анонимен

преди 4 години

Стига лакърдии, бе хора!БЪЛГАРИЯ Е ВЪВ ВЪЗХОД....НАДОЛУ!!!ФАКТ!НЕ СЕ ЗАВИРАЙТЕ ПО ИЗБОРИТЕ из разни знайни и незнайни "къщи за прости" и СПА-лиготии, ами елате и гласувайте!ДНЕС БАНКОМАТА МИ "ДАДЕ" чисто НОВИ БАНКНОТИ, НЕУПОТРЕБЕНИ!Това да ви говори нещо??????

248

iceblast88

преди 4 години

Готвените промени са пример за това, че има дупедат болен от Луда Крава!!! Настояваме за превантивна евтаназия на всички дупедати които са били в парламента от 1944г. досега както и семействата им като най близки до тях и носители на болестта!!! Трябва да спрем заразата преди да се е разпостранила!!! Знам, че българския народ ще страда, но се налага за благото на идните поколения да евтанизираме всички дупедати!!! Тяхната жертва ще бъде почетена с невиждани празнества в цялата страна!!!

247

iceblast88

преди 4 години

Още в Древна Гърция са казали - колкото по раздута става администрацията на държавата, толкова по малко прави тя!Сега ще има още една институция която да се използва за размиване на отговорността!Още едни заплатолапачи които по цял ден ще човъркат един таблет, а ефекта от така наречения им труд ще е нулев!!! Колкото има файда от техниците на НАП, колкото имаше ефект от контрола на АПИ на пътя до Своге, колкото имаше ефект от контрола на Еврофондовете за къщите за гости и 1 милиард други примера!

246

ммддааа

преди 4 години

посегнаха ни на прасетата...преди това овцете , козите сега ни слагат на тясно и с колите ..паспорти за сгради , за коли , на нас самитена животните ..абе остава и невестите да минават преглед лицензиран и да записваме ..броя...Въобще тези от банкя наред ли са >? то всяко чудо за три дни, а при нас- на всеки три дни-чудо !Ами ако всички решим да не изпълняваме това?Може ли да съдиш цял народ?юе видят те... не виденов.. а видов ден идва

245

Анонимен

преди 4 години

До Икономист"Стига вече с това роби не знам си какво. Кой ви кара да карате коли?! Притежанието на кола не е задължително."То и да се правиш на важен, не е задължително, ама не го таксуваме, макар да вреди на околната среда!

244

Анонимен

преди 4 години

"Изграждането на система е скъпо начинание, за което ще плати бюджетът - т.е. всички българи, не само моторизираните."Всички българи, поради една или друг причина, са зависими от трапсотта в страната, а и истината е, че голямата част от хората с автомобили, са тези, които внасят гоямата част от данъците.

243

iceblast88

преди 4 години

До ИкономистХората няма да са против да плащат ако насреща има нещо! Държавата краде 60% от заработеното от хората в частния сектор за да изхранва все повече нищо неправещи държавни служители които освен да гласуват за Бай Тиква друго не се мърдат да правят! При 1,5 милиона работещи как да стане? Скоро няма да има от кои да се краде бе! Това е основния проблем! Че работещия няма как да му се краде 100% от заработеното!!!

242

7777

преди 4 години

Талона е личната карта на автомобила, каква е тази нова измислица или само ще събираме едни пари!!!

241

Анонимен

преди 4 години

Нека да познаяб - всички пунктове ще са частни ...Ще взема, да говоря с приятелите в общината, да отворим заедно един. Ако клата ти не е наред, за 200 лева, ще я пиша перфектна! Това са 50 000 коли в махалата .. ОХХХ НА БАТЯЯЯЯ!

240

Анонимен

преди 4 години

До ! 250Е как защо? Откъде ще напълним изГРЕБаната до дъно хазна - днес платихме самолетите, които я получим я не след няколко години.

239

самочетакаквоста

преди 4 години

за пример да кажа само ,че в цяла европа си джиткат стари колици с регистрация от преди 15-20 г обаче в БГто сме отличници и сега май ще сме такива - автомобил с паспорт ;) а на мангасарянските каруци червен паспорт по добре

238

Азъ

преди 4 години

Ами да сега се почва мрънкането и глупостите.Ами колата е лукс бедни Българино,но богат на чалга простотия.Като нямаш възможност не караш "трошка" и не трепиш или утепаш другите Шопе! Това е много добро решение.Само да не злоупотребят с таксите. Ама те и женичките и полицаите ще сложат а и "бившите" ченгета ще са наредят на тези пунктове и от там работата ще замирише.

237

Анонимен

преди 4 години

Защо лепим лепенки за ГТП и ГО по стъклата, като само от номера може да се свалят всички данни за колата ... дори и без новият псевдодокумент