276

iceblast88

преди 4 години

До Пян_ГъБойко не иска да управлява повече поради редица причини:1. Катастрофите които предстоят.2. Дърт е вече.3. Писна му всички все него да плюят.Затова и ще сдаде властта, както направи между първия и втория мандат като гръмна КТБ. Знаеше, че идва това и затова метна горещия картоф в ръцете на другарите си от БСП (с които са дружки от конгресите на БКП от времето когато беше личен ореходържач на Бай Тошо) и изчака бомбата да гръмне, след това се завърна, ни лук ял, ни лук мирисал.

275

Пян_Гъ

преди 4 години

До iceblast88На някои им се иска това да е последен мандат на ГЕРБ, но виж, тук не става дума за обективни фактори на въздействие. Външнополитически - БГ е добре поставена в евроатлантическите структури, особено след сделката за F-16 (блок 70). Не ме питай дали ми харесва. Вътрешнополитически - слаба, разбита опозиция с нива под ББ. Ниво имат само ДПС, но те са неприемливи партньори. Т.е. пак говорим за ГЕРБ + една-две патерици. МИСЛЕТЕ, НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА ПАРТИЕН ЕКСТРЕМИЗЪМ!

274

Анонимен

преди 4 години

Хахаха - аз нямам нито книжка, нито кола :)Нямам си и жилище... От какво ще ме доите мили Господа ?!

273

Това го имаше,

преди 4 години

и през комунизъма имахме паспорти на колите, нов комунизъм ли ще правят? Днеска ги слушам, ловци в гората не пускат, но дърводобив продължава да има в карантинните гори!? Не са ли тъ..пунгери?

272

iceblast88

преди 4 години

До Пян_ГъНяма да го оттегли защото е последен мандат и ще краде до последно, след това ще сдаде сам като Ахмед Доган властта и ще си върти синджира отстрани докато следващия се вари на бавен огън. Ако му скимне или изхарчи всичко заграбено, след като мине мандата на следващия, ще се завърне на бял кон и пак така. Тоя цирк нали го играха и БСП и СДС и всички останали, а те всички са си БКП. Старо куче на нови номера не се учи. Каквото си знаят от време оно ще го въртят докато може.

271

Анонимен

преди 4 години

До Пян_ Може да го огтеглят само ако ББ предизборни нареди. На когато държавата нема пари и са изхарчени е под въпрос.

270

Анонимен

преди 4 години

Айде бе спрете се най после бе. Стига правете за да има да крадете, тази народ който остана тук го съсипахне от такси, данъци, застраховки, глоби.Всеки ден по нещо си измисляте да бръкнете с празния и скъсан джоб.Видими и невидими резултати. ГЕРБ.

269

Пян_Гъ

преди 4 години

Ако сте забелязали, всички управляващи партии са инатлии (хеле БСП!!!), но ГЕРБ бяха първите, които започнаха да дават заден ход. Пуска се някакъв проектозакон за обществена дискусия и ако публиката се подразни, той се оттегля. Справка - казаните за ракия, субсидиите за зърнопроизводителите и мн. др. И на мен идеята ми изглежда абсурдна и ненужна и се надявам, че няма да мине. Така че не се палете и червените *** да не заработват. ГЕРБ ще оттегли този ненужен закон - винаги са го правили.

268

Анонимен

преди 4 години

Гласят нов удар по джоба...Гарантирано от ГЕРБ!

267

Анонимен

преди 4 години

КРАТУНАТА КРАДЕ ЯКО

266

Анонимен

преди 4 години

Нещо сте се объркали - до 1-ви април има много време, днес не е ден на шегата.То пък, кой ли ви се връзва на измишльотините?

265

Анонимен

преди 4 години

ЗАСПАЛ НАРОД

264

Анонимен

преди 4 години

Ми вече платихме за самолетите F-16, колко му е да платим още малко за такива дребни бюрократични изисквания? Блъа ни уапала! Българинът е богат.

263

до 279

преди 4 години

И в България, когато си купиш нова кола си има сервизна книжка и ако искаш да не се нарушават гаранционните условия посещаваш само оторизиран сервиз за абсолютно всичко, точно по график както си пише.

262

Анонимен

преди 4 години

Само че разлиакта е че в Германия повечето хората карат нови коли на лизинг и тези коли се поддържат гаранционно във ототризираните сервизи на съответните фирми. А и разлиакта при качеството на работа в тези сервизи спрямо масовите частни сервизи в Бг е от земята до небето. Всичко там се спазва много точно и самите механици в серцизите са много добре обучени. Ползват най доброто оборудване и инструменти и само оригинални части. Всичко се документира.

261

Анонимен

преди 4 години

Искат да въведат немската система в България. Това по принцип не е лошо но за съжаление немската система като цяло е неприложима в българските условия дори да я въведат насила тя няма да работи така както работи в Германия.В Германия всяка нова кола си има такъв "паспорт" или иначе казано СЕРВИЗНА КНИЖКА и там се документират ремонти, и всички смени на консумативи. Затова хората в Бг като си купуват "нов внос" гледат дали колата има сервизна история - а именно дали колата има сервизна книжка

260

Анонимен

преди 4 години

Тикви има и те пишат глупости по форумите! В цяла Европа е така,ако не ви харесва, пайдус обратно в Азия!

259

Анонимен

преди 4 години

добре де, колко ще струва паспорта, дайте цена.

258

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Тия самолети им дойде в повече, следват кораби, верижни машини и кой знай още какви железарии. Дали да ни повозят малко поне или само ще ни извозят? Пак гласувайте за тикво ...поклоннците !

257

Кратун

преди 4 години

Дублирахме пенсионната система - не работи, Дублирахме здравеопазването - не работи, дублирахме съда с друг "специален" - не работи. Сега искаме да дублираме техническите прегледи, барем проработи? Как мислите, ще проработи ли?