296

Анонимен

преди 4 години

То като гледам само на въздуха дето дишаме не сте сложили такса,вашта м......

295

Аз 313

преди 4 години

само за 2 часа след съобщението, сигурно скоро ще го затворят. Да не се вайкаме по форумите, ами ВСИЧКИ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА И МС, ако наистина се изгаврят за пореден път с нас. Да ги изметем ! Да се поучим от Гърци, Поляци, Французи и др. как 100-тици хиляди излизат на протест !

294

Ясен Желязков

преди 4 години

Предстоят избори. Макар и манипулирани, при отлив бате Бойковите хора веднага ще "светнат", че много са форсирали мотора, ще изскочи някоя биела отвън. Затова мъдро, внимателно при избори, управляващите НЕ трябва да са спокойни. Успокоят ли се, тъпотиите за народа започват. Лошото е, че не започват от братята роми, а от братята българи - такса електромер, такса водомер, жилищен данък, строителни такси, всякакви други дивотии, които никой не предполага. За последния случай просто нямам думи.

293

Анонимен

преди 4 години

СЛЕД АФРИКАНСКАТА ЧУМА АКО НЕ ГИ ИЗМЕТЕМ ТИЯ НАГЛЕЦИ, ЗНАЧИ НЕ СМЕ НАРОД! ЩЕ ПЛАЩАМ ЗА КОЛАТА 1000 ТАКСИ, ЩЕ ПЛАЩАМ ЗА ДА СИ ГЛЕДАМ ПРАСЕТО, А БОКО ЩЕ МЕ ИЗНУДВА С ЕДНИ МИЖАВИ 8% ПОДКРЕПА111

292

Анонимен

преди 4 години

Ефектът е следният, богатите тарикати не ги бърка. Като даваш 100к за кола дали ще платиш 100 или 200 отгоре за паспорт е все тая. Богатите тарикати си оправят колите в марковите сервизи с оригинални части и не им дреме. Богатите тарикати рядко катастрофират защото модерните возила са натъпкани със помощни системи. Всички останали 80% от българите не сме богати тарикати и нашия живот става по-сложен заради такива глупости.

291

СЛЕДВА

преди 4 години

УДАР ЗА БОРИСОВ НА ИЗБОРИТЕ...

290

Мълчете и плащайте

преди 4 години

Покрай тия разходи за F-16 трябваше да се измислят нови доходни пера в бюджета. Е, измислихме. Ще го преглътнете.

289

Анонимен

преди 4 години

сигурно ще измислят и международни паспорти за колите.

288

Анонимен

преди 4 години

Освен, че нямаш право да си сменяш сам гумата, след нова година няма да можеш и да си готвиш сам в къщи ако не си лицензиран. Има опасност да запалиш комшията или да отровиш тъща си.

287

Анонимен

преди 4 години

А след това ще трябва да си извадим паспорт и за всяка гума поотделно. Специалните пунктове ще са три вида: за дясни гуми, за леви гуми и последния най-специализиран пункт за резервната гума.

286

debel chinovnik

преди 4 години

До Данъкоплатникови тебе ша та eбем.

285

Анонимен

преди 4 години

Най-скъпите таралясници са F-овете, а някои "данъкоплатовци" не е зле, малко да пообогатят бедния си речник, а след това да пишат и да задръстват с недомислиците си интернет трафика.

284

Данъкоплатников

преди 4 години

Адмирирам ЗППС,без да се побългарява!Решението е закъсняло-страната се напълни с таралясници,управлявани от още по-големи. Недопустимо е да се тровим,защото всяко трябва да шофира или да заема парко място. Палва возилото на Коледа или на Великден за да си види провинцията.Скрап МПС-при скрапта.И без това тия с коли за 2-5 бона данъци не плащат.Има автотранспорт(придобих автомобил след 30),тротинетки и моноцикли.На село имат кола за село, кола за лозе и кола за града.Да се поразредим ДЕ !

283

Анонимен

преди 4 години

Какво ревете,като купувате кола на старо ви цакат,сега ще е по-трудно.

282

До 291

преди 4 години

Спокойно пич! И на теб ще ти намерят цаката.Те ***-ха целия народ, та теб ще те оставят недосегаем?Чакай малко и ще видиш!

281

Пян_Гъ

преди 4 години

До iceblast88И си мислиш, че позицията ти е много оригинална? Като казваш, че за комунисти не гласуваш, всъщност ОТКАЗВАШ ДА ГЛАСУВАШ НА ИЗБОРИ, защото освен комунисти други няма. Най-зле е положението в БСП и психодясното. Критикуваш, а не правиш избор. Няма да си губя времето с теб.

280

iceblast88

преди 4 години

До Пян_ГъАз ако съм го видял, да съм гласувал за него, но го няма. А тъй като съм се заклел за комунисти да не гласувам, затова и не гласувам нито за БСП, нито за бладежкото БКП (ГРОБ). Само много ограничен човек може да вярва, че някой които не е БКП-еец до мозъка на костите си може да стане личен ореходържач на Бай Тошо. ГРОБ са най долните ***, срам ги е дори да си признаят, че целуваха червени книжки и други неща за да се издигат по партийна линия! Аз за комунисти не гласувам!!!

279

Анонимен

преди 4 години

Таралясникът, който си купил на старо, поне 98% от случаите си е твой. За това се мислят Еко-такси, за това се прокарват закони да нямаш право да му смениш една крушка, за да не те глобят. Новата кола 98% от случаите е на изплащане. Т.е. не е точно твоя. Разполагаш с нея, но не ти е собственост на каквато уж право имат свободните хора.

278

Пян_Гъ

преди 4 години

До iceblast88Вашият негативизъм не го разбирам, честно. Хайде като си такъв критикар, кажи кого да изберем? Някой, който: 1) има електорален потенциал (иначе защо си чешем езиците?), 2) е нормален, т.е. дясноцентрист, и 3) като дойде, ще оправи заплати, пенсии, стандарт, демографски срив, ще върне БГ в реалните й граници, ще ни направи незаобиколим фактор в ЕС.КАЖИ КОЙ Е ТОЗИ (БЕЗ ДА СЕ ИЗМЪКВАШ!) И ВЕДНАГА ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО!

277

iceblast88

преди 4 години

До Пян_ГъИ сега ще е така. Ще си седи в ъгълчето, ще го раздава нацупена опозиция докато си капи от нагласените вече схеми и когато овцете зареват за спасител от катастровите които сега ни забърква и които ще гръмнат пак в ръцете на следващия, ще се завърне на бял кон за нов мандат или ако случайно е поумнял ще подготви някои друг за лице на ГРОБ (която без него умира на момента), някои нов Тиквун (може би някои от неговите ореходържачи) които да ни минава следващите 3 мандата.