91

Охобохо

преди 4 години

Как да взема нова кола на изплащане като незнам дали ще има работа 4 години за да я изплатя?Освен това цената излиза двойна,като се включат сервизното обслужване и застраховките.Н е дават да ходиш в кварталното сервизче да смениш маслото и филтрите и те дерат жив с цени.

90

Анонимен

преди 4 години

Американският икономист нобелист Джоузев Стиглиц публикува изчисления, че за всяко евро което ЕС отпуска на източноевропейците, им прибира 10.

89

House M.D.

преди 4 години

А каква е ситуацията в червенотухлената? Готвя се да емигрирам там. Ситуацията в Улан Батор също е важна, защото планирам да стана зет там.

88

Анонимен

преди 4 години

На българина както винаги все някой друг му е виновен :) я НАТО я ЕС, илюминати, евреи, руснаци но никога не е виновен той самия :) трагично племе.

87

Анонимен

преди 4 години

Вие сте най изостаналата нация в света по всички показатели...не го ли знаехте??? Дръжте се там за най умния от вас, той ще ви вдигне рейтинга. За Боко Умното говоря, ако и това не сте разбрали..Пуууу че сте прости беееее....

86

Анонимен

преди 4 години

"Поздравяваме премиера Бойко Борисов и българското правителство за тяхната решимост да модернизират своята армия, чрез покупката на тези много способни, оперативно съвместими с НАТО самолети. Съединените щати приветстват решението на българското правителство за поръчката на 8 многоцелеви изтребители F-16, боеприпаси и свързано с тях оборудване и очакват с нетърпение съвместна работа с България по проекта за засилване на дългосрочното си стратегическо партньорство."

85

Анонимен

преди 4 години

Както и да го въртим, не може да сме на последно място по доходи и на първо по притежаването на нови автомобили.Положението се усложнява и от специфичния бедняшки манталитет на българина да използва колата за удължител на някои атрибути. У нас се предпочитат милионници от премиум марки, които не излизат от сервизите и разоряват собственика си бедняк, от алтернативата на нов гаранционен автомобил от скромна марка. Парите за притежание са същите, но престижаа...друго си е!

84

Анонимен

преди 4 години

От членството си в ЕС и НАТО България е загубила досега над 60 милиарда.

83

Капиталист

преди 4 години

Виновни са последните 70 години социализъм. Трабва да ни дойдат едни яки капиталисти да ни въведат капиталистическия строй и демокрацията и взимаме яки капиталистически заплати и да караме яки капиталистически нови коли, но 70 годни социализъм ни пречат.

82

Анонимен

преди 4 години

До 84Вземете първо разберете какво реално е ГМО преди да го слагате където ви е удобно без логика :)

81

Анонимен

преди 4 години

До 81Да снимките на Кристиан Диор потърсете в Гугъл: Christian Dior In Soviet Russia

80

Демократ

преди 4 години

Навсякъде където има западна демокцация е мизерия защото хората са прости и не разбират запдната демокрация. Само няколко страни в Европа я разбират и там нещата се случват, но останалите са прости и затова там нещата не се случват.

79

Анонимен

преди 4 години

Най доброто за България е президентска република. А Бойко за да си вземе комисиона за самолетите унищожава поминък и ще ни трови с ГМО замразено старо американско месо.Толкова кражби и текет не е имало досега.Нова кола може да си позволят само приближени до парите и прости като Бойко .Другите могат да си позволят стари коли първо че са по евтини, второ са по здрави.

78

Анонимен

преди 4 години

До 80Оф ясно... геовете са виновни за последните 70 години цивилизационна трагедия... ясно.

77

Анонимен

преди 4 години

До ДемократИма едни много интересни снимки от Москва през края на 60-те години мисля когато едно френско модно списание отива да снима дамска линия дрехи по улиците на Русия :) Спокойно може да се види разликата. Руските облечени още с забрадки селски момичета докато френските модели с модерни дрехи :) бяха като пътуващи в времето.

76

Анонимен

преди 4 години

Ге й парадите и *** дофилията са неотменна част от западните ценности.Също и семействата от хомосексуалисти, при които детето няма майка, а мъжки и женски баща.

75

Един от Северозапада

преди 4 години

До Анонимен"Бойко е най-доброто за България, пък вие може да лаете колкото си искате."---Да, прав си! Трябва да му благодарим на лягане и на ставане, за това, че подпомогна всячески малкия и дребен бизнес, семейвния бизнес, семейните ферми, създаде облегчения за бизнеса, каквито Стамболов и Кьосеиванов на времето не посмяха да създадат, даже! Изнасяме всичко, и на всякъде, хората навън се избиват да купуват български стоки, а и имаме най-модерното професионално образование в Европа!

74

Анонимен

преди 4 години

"В Западна европа също има гей паради и са в НАТО :) интересно там защо нещата се случват? "Защото българите са прости и не разбират западната демокрация.

73

Бай Иван

преди 4 години

България по всичко хубаво е на дъното и по всичко лошо е на челно място ФАКТ!

72

Анонимен

преди 4 години

Сега сме по-добре. Имаме европейски ценности - ге й паради, много наркомани и ровещи по кофите.При омразния соц такива екстри нямаше.