111

Един от Северозапада

преди 4 години

"Спокойно може да се види разликата. Руските облечени още с забрадки селски момичета докато френските модели с модерни дрехи :) бяха като пътуващи в времето."---Колко милиона население даде жертва във ВСВ Франция, и беше ли и разрушена почти цялата Европейска част?До 1960-та са живяли в бараки, възстановявали са страната, и все пак, първия космонавт чий е? А знаеш ли колко неща трябва да има, за да има космонавт? И то-без план Маршал?

110

Анонимен

преди 4 години

До Един от СеверозападаМи добре, спокойни сме, чакаме спокойно народът да избере Нинова и да взимаме по 3 хил лева заплати.

109

Анонимен

преди 4 години

До 112Ама нали Люксембург е в ЕС и НАТО как така ще имат високи доходи???!?!?!??

108

Българин

преди 4 години

Да дигнат мерезетата и серезетата и да караме нови коли!

107

EU

преди 4 години

"Ако не затворите 4 блока от вашата атомна електроцентрала, няма да бъдете приети в ЕС!" Затвориха ги. От износител на еленергия, ще станем вносители. Турция строи, Румъния строи. Ние ще ви доставим!

106

Анонимен

преди 4 години

И какво странно има като сме на дъното по заплати. Българина иска да кара нова кола точно толкова, колкото и всеки европеец, въпрос на възможности. Сравняват ни с Люксембург, където 25 % били новите коли, ама там годишната заплата е средно 60 000 евро.

105

Хахахааааа.

преди 4 години

Пука ми каква е класацията!!!!НА МЕНЕ, КОЛАТА СИ МИ ВЪРШИ РАБОТА. НЕ СЪМ Я ВЗЕЛ ЗА ФУКНЯ У СЕЛОТО.ВЗЕЛ СЪМ Я ЗА РАБОТА!!!! 71649

104

избирател

преди 4 години

Това е защото сме на ВЪРХА по доходи.......

103

Анонимен

преди 4 години

До ОхобохоНо все пак нова кола частите са по-скъпи няма как. Сменях крушка на единия фар миналия месец с диагностика ми взеха 130лв. Като половината от цената беше за самата крушка.

102

Анонимен

преди 4 години

България дава пример на света как се рециклират отпадъци, в случая стари автомобили. Това не е лесна задача, от една страна се изисква техническа грамотност, за щастие българската нация е техническа и се справя добре с решаването на този проблем. От друга страна се изисква ниска себестойност на труда, както и на резервните части - тук отново се справяме добре - от една страна наличието на многобройни автоморги са източник на евтини оригинални части, от друга страна Турция като източник на нови

101

Анонимен

преди 4 години

До ОхобохоЗначи да ти кажа как е при мен. Аз взех Мазда СХ 5 преди две години, месечната ми вноска е 360лв. Аз нямам застраховка понеже имам малък бизнес и минава през фирмата. Колата се води на на преглед на определен брой километри освен ако няма наложащ проблем. Но с нова кола и пак зависи колко я ескплоатираш такива общо взето няма (но то си е на късмет). Значи годишния ми преглед в сервиза с смяна на масла и тн ми излиза 500 лв.

100

Един от Северозапада

преди 4 години

До Анонимен"Ми изберете си Нинова да ви оправи бе, кой ви пречи, защо ми мрънкаш само, избери си Нинова."---И това ще стане, споко, Бойко сам ще я избере, с действията си.Тя просто още малко трябва да го остави да се пържи в собствения си сог, на некомпетентен маняк с мания за величие...

99

Охобохо

преди 4 години

Е нали затова казвам,че няма как да си купя нова кола.Освен вноската примерно 400лв за самата кола на месец идват още толкова за други неща лизингови застраховки,сервизно обслужване и цената става двойна.Затова карам кола по джоба си втора употреба и ходя в кварталното сервизче по-евтино минавам.Ако имам някой ден доходи може да взема нова,но сега абсурд.

98

Анонимен

преди 4 години

Българина по принцип е глупаво създание от овче племе. Все чака някой друго да го уреди някъде, да му даде ако може без да прави нищо и ако някой е виновен за нищо ниога не е той. Бойко му бил виновен сега. Ми излезте и го свалете бе? После кой щял да дойде... няма значение кой като не върши работа сваляте го и него. НАТО им бил виновен... за какво точно ви е виновно НАТО? Че нямате пари за нова техника? Кой е виновен, НАТО ли? Или ония който трябва да свалите?

97

ГЕРБ са гадове

преди 4 години

Абе Герберски мафиоти, има ли някоя положителна класация която да оглавим и за това да сте допринесли вие ? Вчера четох че в България има най мръсен въздух, днес сме с най стария автопарк, защо така бе ? Нали всеки ден ваши слуги ни заливат с новини че всичко е цветя и рози и сме финансово стабилни, и проспериращи. Само че истината е съвсем друга под вашето управление ние ще загубим България и ще се затрием като нация. Унищожихте земеделието, избихте животните остана ви само да затриете хората

96

Анонимен

преди 4 години

До ОхобохоТи ако си купиш нова кола и ходиш в кварталния сервиз си за убиване. Нова кола се поддържа само в сервиза на марката. От опит ти го казвам. Правил съм грешката да закарам колата уж за малко нещо в частен сервиз и ми излезе през да не ти казвам къде.

95

Анонимен

преди 4 години

Не са виновни ЕС и НАТО, ами са си виновни българите, защото са прости и не могат да приалагат правилно деомкрацята и членството в ЕС и НАТО.

94

Анонимен

преди 4 години

Легия Антимафия изпрати убийствен сигнал до Етичната комисия на ГЕРБ, комисия, с която пропагандно Бойко Борисов разтръби, че ще бори своите.Убийственото е, че Легия Антимафия изпраща изключително подробен и фактологичен сигнал до Етичната комисия на ГЕРБ, който е срещу Кръга Борисов и братовчеда на Бойко Борисов Радослав Иванов Ради.Григор Здравков от Легия Антимафия заяви, че сигналът е изпратен по Еконт и в него /публикуваме целия сигнал под статията/ става дума за откраднати милиони левове от еврофондовете. Сигналът е както срещу Борисов, така и срещу кметицата на София Йорданка Фандък

93

Анонимен

преди 4 години

До ОхобохоЗа това има лизингови застраховки.

92

Анонимен

преди 4 години

До House M.D.Имигрирай в братска праволсавна Русия там всичко е модерно и високотехнологично енд шит.