19

До Коки

преди 4 години

Малко известен е фактът, че семейният лекар на Адолф Хитлер по онова време е бил евреин. Доктор Едуард Блох е установил рака на гърдата на майката на Адолф.Към него той е изпитвал изключително уважение и признателност цял живот.Дори го е наричал "еделюде" - благороден евреин.Не искам да политизирам, само цитирам факти от историята които сигурно няма да намерите в учебниците.

18

Горд Татар

преди 4 години

Добре ви го начука Чърчил още бомби по главите треаше падат на *** , нацистки мекерета предатели като тоя Списаревски неква промит македонец с железен кръст летящ с нацистка бойна машина ... хак да им е на предстелите у ония Луков си го получи куршума

17

Татар горд

преди 4 години

Какви арийци сте вие бе ... холандци и немци чукат жените ви за кълей хляб те сами ходат да проституират там , те за некакви братя сте се взели с дойчовци , *** по-*** , най-*** сте вие , пълни страхливци дето се нафупиха на теистанният пакт За празни обещания .

16

Анонимен

преди 4 години

гледах един филм за Гьоринг и брат му , почти същата участ и съдба.

15

Румпелщилцхен

преди 4 години

До Шломо Шлаката "А ти искаш ли да ти вдигна цената на газта "Само сестра ти Сара Шлаката може да ми вдига разни неща. Прати я нея. Аз да не съм гей като всеки юдей?

14

Коки

преди 4 години

И пак горките евреи са изпращани в камерите, само те са пострадали, други няма. Как обаче всеки ден ни пускат статия за лошия нацизъм и онеправданите евреи. Бил чодовище хитлер и сестра му също. А сегашните чудовища, като свинята майка цвъки и боци са супер хора.

13

Анонимен

преди 4 години

Ако брат и беше министър председател на България щеше да си живее добре с откраднатото от брат и . Нямала е късмет .

12

Коце кмета

преди 4 години

Преди 70 години пукна, а името му още предизвиква възхищение у нас или страх у тях, евала!

11

До 13

преди 4 години

Сега ще ти изтрие коментара хахахах.

10

Анонимен

преди 4 години

Беше голям и 50-ет години след него си остана такъв, а Европа умря !

9

Adolf Eichmann

преди 4 години

До 4) Ненавистта му към евреите е започнала във Виена докато се е опитвал да направи кариера като художник и е продавал картини на евреи. Явно са го лъгали и мамили много и така се е започнало. Отделно във Виена е започнал да се интересува от политика и често ходил в тамошния парламент за да слуша заседанията. Стигнал е до извода, че политиците си чешат езиците и не правят нищо по цял ден - същото като в нашия парламент :))

8

Анонимен

преди 4 години

За племенницата му няма ли да пишете?

7

Шломо Шекелщайн

преди 4 години

До Румпелщилцхен А ти искаш ли да ти вдигна цената на газта + ДДС за лекарства? Само да звънна на братята си Моше Шекелщайн и Менто Шекелщайн и ще уредим нещата. Цар Тиква кой мислиш го държи на власт толкова време?

6

Румпелщилцхен

преди 4 години

До Шломо ШлакатаА искаш ли да ядеш сръбски плескавици ала Кличко, а?

5

Анонимен

преди 4 години

Абе махнете майтапа, ама тази жена ужасно много прилича на еврейка.

4

Анонимен

преди 4 години

*** и най-умната журналистка в редакцията. Разбира от всичко! Като почне от науката, продължава през конспирациите, жъртините, криминалната хроника, колите, марихуаната, гейовете... та свършва чак със Хитлер! Евала! Не знам, как още не са я номинирали за журналист на годината?!!

3

Анонимен

преди 4 години

само един въпрос ме мъчи, защо Хитлер мрази евреите. Самите евреи изследват всичко, но не и защо точно тях праща в газови камери.

2

Д-р Наумов до 2 и 3

преди 4 години

Пийте хапчетата!

1

Анонимен

преди 4 години

Хитлер са му давали да пие женски полови хормони, понеже е имал хора и кучета да му опитват храната не са можели да го отровят, но са го направли полужена и e изперкал от големите дози. Целия мозък е била *** Браун, която е била също триполова. Триполовите са искали хетеросексуалните да се избият взаимно зад чиста раса точно това се крие, чиста триполова раса. След войната Хитлер и *** Браун избягват в Аржентина и там набират нови последователи.