39

Тихомир Томов

преди 1 година

До Анонимен 22 Не е Ленин, а Троцки .....................

38

Тихомир Томов

преди 4 години

Не спряха да плюят най-обичания и честен политик на тази Планета . Фюрера е единствения , който е изпълнил своята предизборна програма . Дал е на България всички територии , отнети от юдейската чума и е най-успешния Еколог до момента . Най-важното е , че завинаги ще остане в сърцата на хората достигнали знанието кои са враговете на всички народи !

37

Анонимен

преди 4 години

Не вярвам в конспирацииЗнаем каква свирепа е била цензурата на църквата в тъмните векове/Х.Химлер да не е взел "Черното слънце" от там когато е съществувала "германската Свещенна Римска империя"/ но все пак нямам отговор на следното:Още от 1910 руският Цар Николай Втори е преследван като диверсант от световните еврейски организации че им нарушавал правата а той не е изтребвал евреиА.Хитлер публикува антисемитската "Моята борба"И кво?Евреите да бяха подпалили Райхстага щеше да е нормално

36

човек

преди 4 години

До: номер 34Адолф Хитлер е чудовище и по това спор не може да има.Можем да спорим обаче за друго - Адолф Хитлер не е най-лошото чудовище, оказва се че има много по-ужасни чудовища от него.По-ужасен със сигурност е бил Сталин, а японците като азиатски народ нямат равни на себе си по жестокост.Техните лекари са правели такива експерименти с военнопленници, че доктор Йозеф Менгеле ще ни се стори като майка Тереза в сравнение с тях...Истина е.

35

човек

преди 4 години

До: номер 35Истината? Коя истина? Твоята?Ето още един объркан човек.Адолф Хитлер е езичник. Няма нищо общо с християнството.Той подчинява християнските духовници в Германия на националсоциалистическата идеология. Крайната му цел е унищожението на всички религии, най-вече на християнството.Той е проповядвал възхищение към бог Один и викингския рай Валхала, както и други викингски езически богове.А Хайнрих Химлер се е прекланял пред Черното Слънце - не звучи много християнски не мислиш ли?

34

Истината

преди 4 години

Адолф Хитлер е рицаря-спасител на Християнството и Европейската Раса. Това, че накрая евреите мобилизираха срещу Него целия свят е причината да загуби войната! Ако не беше той, юдеоболшевизма щеше да прегази цяла Европа още 40-те години! Адолф Хитлер - големия приятел на българския народ и България (обединил Родината ни) е легенда, която все още е затрупана под планини от лъжи и жалка, еврейска пропаганда, но идва деня, в който ще лъсне истината и целия свят ще я узнае! Мир на душата Му!

33

Erich Hartmann

преди 4 години

Адолф Хитлер не е чудовище, но за съжаление победителите пишат историята.Чудовищата са други и върлуват и до днешни времена! По делата им ще ги познаете.

32

Stonewall Jackson

преди 4 години

А аз се чудя защо един безспорен интелект като Айнщайн е работил за лошия Хитлер ?

31

Коки

преди 4 години

До До КокиИмаше и един фелдмаршал на Гьоринг и той е бил евреин, бил се е доблестно за Германия и накрая става главнокомандващ на Луфтвафе.

30

Анонимен

преди 4 години

"само един въпрос ме мъчи, защо Хитлер мрази евреите." Не ги мрази. Поради редица личностни и социални особености на еврейската общност, те са заемали възлови места в структурата на обществото и са контролирали финансовите потоци на много държави. Трябвало е извземе тази пари и да даде контрола им в германски ръце. Това,което се случва с Германия е следствие на несправедливия мирен договор наложен от другите европейски страни след ПСВ. И днес Германия е окупирана страна и духът и подтиснат.

29

Анонимен

преди 4 години

Хора, няма значение името. Винаги ще се нуждаем от някой като него. Европа заприлича на ваксажийница.Хайде да я прочистим!

28

човек

преди 4 години

До: номер 22Не съм чел Шекспир. Обаче има един филм по негови пиеси, "Венецианският търговец".Накратко, евреите са били като *** - смятали са ги за yтaйкaтa на обществото.А по онова време лихварите са били смятани за нещо като просяци или клoшари.Хора които печелят пари без да се трудят.Оттам евреите са започнали да забогатяват, първите банкери са били от еврейски произход.Те нямат персонална вина.

27

12345

преди 4 години

Цитирам мои спомени от преди 25 години, а човекът, Ервин, беше набор 1911. Беше поданик на Германия и постоянен резидент на Канада. Той си замина от този свят преди 19 години. Та баща му на Ервин е бил ключодържател на някакъв музй ли, изложба ли, с макети от Берлин, както щял Берлин да изглежда в бъдещето. Хитлер е бил посетител на тази изложба.

26

шматка

преди 4 години

До 4Мрази евреите защото те са били окупирали финансовия и промишлен отрасъл на Германия.Те са били хората които са подтискали обикновените работници и служители.Когато започва програмата си за изкарване на страната от кризата пак еврейте му играят сечено и бойкотират мерките му за стабилизация.Това е.Нещо подобно се случва днес в световен мащаб.

25

12345

преди 4 години

(Продължение) Такива неща трябва да се записват. Поне името на семейството, за което говореше Ервин.

24

12345

преди 4 години

До Adolf Eichmann==Чувството ми на отговорност към истината никога не ми е позволявало да пиша неверни твърдения и врели-некипели, но се изкушавам да спомена (за втори път) каквото ми каза един германец, който и чийто баща са били съвременници на тази част от историята. Аз познавах този човек преди години. Той каза, че Хитлер е ходел често на гости в едно еврейско семейство. И прекъснал връзката си с това семейство. Такива неща трябва да се записват. Поне името на семейството, за което говореше

23

град козлодуй

преди 4 години

А КАТО ЧОВЕК КАКВА Е БИЛА

22

Анонимен

преди 4 години

Има един исторически Велик момент запечатан на картина,на която Ленин и Хитлер играят шах в домът на банкера Ротшийлд. Картината е нарисувана от учителката на Хитлер по рисуване. Но никога не са се срещали коментари по медиите и пресата относно този интересен момент.Хитлер е бил изключително запален по марксистката идеология,истински модерен и начетен за времето си социалист.Но после по някое време,черна котка му минала път,и нещата се пообъркали.

21

Анонимен

преди 4 години

Мразел евреите, защото всички се занимавали с интелектуален труд- банкери, лекари, търговци, юристи. Били богати. А след Първата СВ Германия е разорена, масова мизерия, глад... Началото на национализма е поставено много преди Втората СВ и преди концентрационните лагери.

20

факт

преди 4 години

Не ходел на лов и мразел да се убиват животни! Горките прасета!