56

@_@

преди 4 години

В Лондон, Париж и Берлин е OK но в София е селско. Въй Въй Въй какви какви особи сме само и после защо България е само букви на картата.

55

Анонимен

преди 4 години

Ей сега ще дойдат от общината и ще ги накарат данъци да плащат ! - ако не щат ще им избият доматето !

54

и...

преди 4 години

Продават БИО - в този мръсен въздух.

53

Анонимен

преди 4 години

Гледах филм за Амстердам,където на поенсионери са им дали по няколко квадрата земя,където са си направили парници,отглеждат си зеленчуци,после ги продават за кой колкото даде и си правят заедно купони.И не се срамуват от това.А нашата комплексарщина винаги ни пречи за всичко.Какво щели да кажат другите.Щом не им пречиш,да казват каквото щат,какво ти пука.

52

D:

преди 4 години

Какви софиянци ???!!! 99,9 % селяни, затова и ги влече земеделието !

51

Анонимен

преди 4 години

Щом лондончани си отглеждат прасета на балконите,защо не зарзават между блоковете.

50

Ами така е..

преди 4 години

АМА, МНОГО Е ИНОВАТИВНО, БЕ...ТОВА ДА СИ ГЛЕДАШ ПРАСЕ У СПАЛНЯТА!!!ХЕМ, НЕМА ДА ГО ЛОВИ АФРИКАНСКАТА ЧУМА, ХЕМ НЕМА ДА ТИ ГО КРАДАТ. ПРЕДЛАГАМ ДА ВЪВЕДЕМ ПОЧИНА:"ВЪВ ВСЯКА СПАЛНЯ ПО ЕДНА С. В. И. Н. Я"!!!!!!

49

Анонимен

преди 4 години

Аз на моя балкон например си имам грозде.Не съм го отглеждал, как е поникнало също нямам идея.Бера и ям.Какво да го правя? Да го оставя да го изкълват врабчетата ли?А който има краставици и домати, само една ракия му трябва, и... наздраве!Мога да му дам грозде за джибри!!!

48

Анонимен

преди 4 години

Не знам какво всички са се размрънкали - аз не виждам нищо лошо в това да си поддържаш градина до блока, по-добре от площ за кучешка тоалетна. Аман от хленчовци

47

Анонимен

преди 4 години

Скоро и прасета ще гледат, докато има криза за качествени продукти....*** държава.

46

Хахахааааа.

преди 4 години

Ами, от ФАКУЛТЕТО И ФИЛИПОПУЛИС, НЕ ОХРАНЯВАТ ЛИ ТИЯ ГРАДИНИ, БЕ....ХАХАХААААА ...ЩО СА ГИ ОСТАВИЛИ ТАКА НА ПРОИЗВОЛА НА НАРОДА??!!!ШЕ СЕ ПОГРИЖАТ, ИМА ВРЕМЕ!!!!

45

Joko

преди 4 години

Ало о о о, е софиянци , а навлеците в София отглеждат заенчуци та и прасета м/у блоковете !

44

Абе, еййй...

преди 4 години

НЕМА ЛОШО, БЕ.....ЩО ДА НЕ СИ СКОВАТ И ПО ЕДНАКОЧИНКА У СПАЛНЯТА???!!ТЪКМО ШЕ ИМ МЕРИШЕ НА СЕЛО ИЩЕ СИ СЪНУВАТ ТОДОР ЖИВКОВ И ЛЮБИМОТО ТКЗС! СОЦ-РОМАНТИКА, БАКЕ..ХАХАХААААА ......

43

Селянин

преди 4 години

Иначе на мен викат селянин като влагат обиден смисъл, защото съм от малко населено място и в двора си имам заленчукова градинка.

42

БауБау

преди 4 години

Абе гражданите, Вие домати и краставици не ядете ли хахаха. Опери ли ядете само. Моето радословно дърво тръгва от две места, едното ЗА Съжаление е София- където има *** като Вас, които делят хората на еди какви си и еди какви си. Живях дълги години в провинцията, наскоро се преместих в София и да ви кажа за краткия си престой съм направил МНОГО повече за града НИ (щото всички сме БЪЛГАРИ) от 99% от вас коментиращите кой бил селянин и кой не. Закостенели мозъци...

41

SS

преди 4 години

Градско хоби ли ?! хахахахахах Чисто селско оцеляване си е , чийто корени са в наскоро изоставеното село ...

40

Ци га нин

преди 4 години

Узряха ли доматите? Ще ги пазя нощес.

39

Анонимен

преди 4 години

Тея дето ги отглеждат тези култури не са много от София, това че е дошъл в София не значи че е софиянец. За такива хора си има цял сериал, нали го знаете, "столичани в повече" се нарича.

38

кво??

преди 4 години

Земеделието е започнало 10 000 години пр. Хр.Шопа е изостанал само с 12 хиляди години. След 5000 години да се очаква да влезат в Каменно-медна епоха.

37

КЛАСИКА

преди 4 години

При нас на есен и компоти си варят ;) в София.