14

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА НАДСКОЧИ СЕБЕСИ

13

Анонимен

преди 4 години

Елон Мъск прецака животът ми

12

Анонимен

преди 4 години

Вие си мерете дисертациите кой я е написал по-успешно.Ние пък не искаме да издържаме мастодонта БАН. Идете по университетите, та да е сигурно, че има някаква полза от вас. Поне ще преподавате. Наука да прави, който може паралелно с преподавателската си работа.Хич не ни интересува, че единият е писал дисертация с научен ръководител, а другият се е бъхтал сам. Въпрос на шанс.

11

Анонимен

преди 4 години

До До Анонимен 8Институти бол, традициите са различни; ръководителите също са различни, както и ти отбеляза. Затова не е коректно да генерализираш. Вероятно си нямал късмет. Това не ти дава право да говориш за БАН като цяло.Също от личен опит.

10

До Анонимен 8

преди 4 години

Позна, от личен опит.Изглежда нямаш представа що е това БАН.По света може и да се работи денонощно. Тук е важно чий човек си и кого са ти определили за научен ръководител. Затова едни, мързеливо "творят" дисертациите си под чужда диктовка и използвайки материали, събирани и обработвани от други хора, на които обаче е било попречено да защитят дисертация.Други се справят сами, под нечие вещо ръководство - такива са малцината късметлии.Трети наистина работят и нощем свободна докторантура.

9

Анонимен

преди 4 години

Зависи от работата ... Я се пробвайте във финансояия анализ, па миниажете че екстра часовете не си струват, когато ви праснат мазния 6 цифрен бонус

8

Анонимен

преди 4 години

До Михаелке!Това с БАН откъде го измъдри? Личен опит? Ако не знаеш, докторантурата навсякъде по света се прави почти денонощно. Затова университетите и библиотеките в САЩ са отворени също така денонощно. Тъй че не се оплаквай! А иначе, статията е за работа в офис. Изглежда, това е основната работа на запад. Оттам преписват мъдрите си съвети. Затова няма връзка с реалността в България.

7

123

преди 4 години

Човек от много работа почва да оглупява.

6

Аnonimen

преди 4 години

След като говорим за хакери в Ловеч има двама служители единия на Виваком другия на а1.Стефан Пенко в и Емил Митев тия господа дълги години тровеха нервите във виваком никои не им потърси сметка до ден днешен за бавен нет и калпава телевизия защо те чии са

5

Сп???нс

преди 4 години

миналия месец , с цената на извънредни часове закръглих 1600 Е , но все повече се убеждавам , че са за предпочитане 1100 с нормално работно време.

4

Анонимен

преди 4 години

Посредствена статия. Преди да давате съвети как се прави кариера може би е добре да направи кариера :)

3

Do 1

преди 4 години

Има и още :- меркантилни материслисти,за които щастие = пари.- социопати, без личен живот...които...няма какво друго да правят, освен да бачкат извънредно..

2

Анонимен

преди 4 години

Защото кариера не се прави с бачкане!

1

Михаелке!

преди 4 години

Веднага ще ти посоча два типа работещи извънредно. Те просто нямат друг избор.1. Хора, на които не достигат парите от заплатата, получавана на основаната им месторабота. Затова работят на още едно място, а има и такива, които имат по два допълнителни трудови ангажимента.2. Млад, амбициозен човек без връзки, успял да постъпи на работа в БАН. За са получи научна степен, прави свободна докторантура. За сметка на свободното си време събира материал, обработва го, готви се за изпити.