12

българин

преди 4 години

Прочетох в российская газета,че на жителите на Ненокса е било предложено временно да напуснат територията на селището.Властите отричат това да е евакуация.Не коментирам нарочно,който иска може да прочете.

11

Крим не е руски

преди 4 години

мутин издал указ : Всички руснаци да минат през пластичен хирург да им присади усмивка ,та по света да си мислят че всички руснаци са щастливи в руската коч ина.

10

Анонимен

преди 4 години

Манна небесна! Взрив в Русия! Написваш някоя гадост, показваш ненавистта си към "***" и хоп...парички! Само дето тези цороцианци са големи скъпчии - дават колкото за пица! Е, и на това сте доволни!Само че има един полуистински-полуезотеричен Закон за чифтните случаи, който гласи, че такива събития никога не се повтарят на едно място, но непременно скоро ще се проявят другаде. Тоест, могат да са спокойни тези в "Дунарит", "Вазовските заводи", Челопеч, Горни Лом. Колко загинаха в Г.Лом? 14?

9

Анонимен

преди 4 години

Първия ден се запали арсенала и той съдържаше артилерийски снаряди.На втория ден изпратиха бронирани машини - роботи, специално предназначени за гасене на такива пожари и около 60 летателни апарати за поливане от въздуха.До вечерта изгасиха пожара. На третия ден разминираха цялата територия, засегната от инцидента. На следващия ден смениха безплотно изпочупените стъкла и врати на хората и ги пуснаха обратно в къщи.За една седмица безплатно ще отремонтират повредите по къщите.Шапка им свалям!

8

Антон

преди 4 години

Регистрирано е кратковременно увеличение на радиационния фон след експлозията. Да не би да е гръмнал ядрения двигател на някой Буревестник?

7

Хейтър

преди 4 години

*** са виновни.

6

Боби

преди 4 години

До lolОня ден гръмна склад заради човешка глупост - двамата загинали са стоварвали снаряди все едно че са компири. Спасение от човешката глупост просто няма.

5

lol

преди 4 години

Онзи ден им гръмна поредния склад с амониции ...*** кочинaтa, човек. Как ли си стопанисват ядреното оръжие?

4

Само САЩ

преди 4 години

На Северна Корея допотопните ракети поне излитат...

3

тръмп

преди 4 години

Руските *** сами ще се заличат.

2

дядо от село

преди 4 години

Виждате ли,в горната част на снимката,един руснак как е хвръкнал.Явно и те работят по въпроса с летящите войници,като французите.Засега само ги изстрелват и ги оставят да се научат да летят..Чукчи..

1

Анонимен

преди 4 години

Стандартно......