16

бай ганю

преди 4 години

на теория така добре но на практика си е все същото и ще трябва да се извърти 1-2 поколения до като се поразмърдат нещата със свободите

15

:)

преди 4 години

Снимката на черната нинджа с бели маратонки не показва това за което говори Чуков.

14

Бай Ганю

преди 4 години

Престъпността е нулева защото крумови закони действат и 4% безработица. Това е единствената държава от залива която е износител на пшеница щото хората си я отглеждат в пустинята и имат 4 реколти годишно. Ако не беше уахабитското управление щеше да е рай.

13

jewdas

преди 4 години

браво, най после някакви нормални и добри новини от арабският свят

12

Революция!?

преди 4 години

Революция ще е ако изобщо някога дадат на жените някакви права, повече от камилите.

11

ЦИНИК

преди 4 години

На женките могу права не бива да се дават,че жа ти са качат на главътъ.Саудитска арабия е пословично богата страна,няа ...си,няа гей паради оти там колат на мегдана.Ората живеят добре,богато,щасливо.Мажа е бог,жената тряа да слуша и да са подчинява,не кат тука.Тамка жените са по образовани отколкото наште кифли дето по цял ден кудкудякат.

10

Анонимен

преди 4 години

По-рано през седмицата страната позволи на жените да имат международни паспорти и да пътуват в чужбина без придружител - нещо, което до скоро се смяташе за невъзможно-------------Малееееее, както са загорели и закопнели за живот, големи купони шЪ стават като тръгнат самички по Европата и Америката!!!Секс, наркотици и алкохол до безпаметство, а после като се приберат обратно - "ни лук яли, ни лук мирисали"!"Шарше ла фам")))))))))

9

Валентин Тодоров

преди 4 години

Видях,че апологетите на "нежни" ,"тихи" ,"пролетни" и тем подобни "революции" са побързали да сложат минуси на ужасявищите нежните ив души факти.За "жени" и от двата пола смяната на цвета на косата е "революция",за държащ на фактите "мъж", единственото което може да се нарече Революция е смяната на пола.В случая със Саудитска Арабия ще можем да говорим за Революция само при установяване на светска,избираема власт и преразпределение на собствеността.

8

Анонимен

преди 4 години

Това не е революция, товa са духовни процеси които хората не разбират От матриаpхат към патриархат и обратно: постепено се върви към едно безполово общество Това дори е опиcано някъде Единствен мост между двата пола ще бъде - плътската страст. Единственн път към успеха - фалшът Земята ще се почита само заради нейните материални богатства И понеже ще нарушат божия закон много народи, раси и култури ще изчезнат.

7

Анонимен

преди 4 години

Замазване на очите на напредалия до ЕН-та степен цивилизован християнски свят! А тези пигита ще се оържат в афа при прадедите си! Пфу!!!!

6

Дайте права на...

преди 4 години

Жените да се посмеете, па после да ревете...

5

Анонимен

преди 4 години

Щом настъпи законодателна промяна, рано или късно това ще се случи и в общество.

4

Анонимен

преди 4 години

Швейцарските жени получават право да гласуват още от 1979 година. Много изостанали са арабите. Тези революции водят до падане на режима, хипи движение, секс, наркотици и рокендрол.

3

Циник

преди 4 години

Буря в чаша вода!Толкова за "съмнителната" революция...В държави, в които ловния сокол.. породистата камила, или кон... са стократно по-ценни от жените - е смехотворно да се говори за "каквито и да е революции"

2

Валентин Тодоров

преди 4 години

Омръзна ми да пиша за значението на думите и изхабяването им от неправилна употреба. Ясно е,че "революция" звучи по-драматично от "еволюционна промяна",но значи съвсем друго.При революция обществото се променя драстично и това може да стане само с почти пълно унищожение на управляващата дотогава класа.Френската-65% унищожение,Руската- 90% унищожение на предните управляващи.Другите модели просто не са революция.

1

Анонимен

преди 4 години

Народът на Сауди Арабия може да направи контрареволюция и ще върне арабските ценности.