13

Легендата

преди 4 години

Закъснели действия. Италия е завладяна от тези ***. Истинска напаст.

12

Ами...

преди 4 години

Това не е хуманитарна мисия, а трафик на хора. Незаконно е. Време е да почнат да вкарват трафикантите в затвора, каквито и да са им подбудите и стимулите.

11

Q

преди 4 години

БРАВО !!!! Най- накрая нормални хора ! Тия шведи и норвежци да си взимат всичките бежанци, ако искат да им купуват и самолетни билети направо , за да не се мъчат и да спрат да прецакват Европа. Също да си взимат педофилските НПО - та при тях . Ето ви официална причина : вие сте извратеняци и слуги на Сатаната , никой не е длъжен да ви спасява и храни бежанците , приятен ден !

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4"Лекари", "инженери" и "ядрени физици" си имаме повече от достатъчно в Сливен, Филиповци, Столипиново и къде ли не още - все привилегировани маргинали, които паразитират на наш гръб поне от 70 години.Сорос да си купи някоя държавица и да си ги котка там, не само да плаща астрономически суми за хайдукати в Страсбург и да подкокоросва "шведите" из цяла Европа към кражби, убийства и измами - и ние можем да допринесем с поне 800 хил. млади *** "експерти" за "държавата" му.

9

анонимен

преди 4 години

Браво! Тези НПО-та са чисти трафиканти! Като са норвежци да си ги карат в Норвегия!

8

Shark

преди 4 години

Много правилно правят, и Италия, и Малта. Тези набези трябва да спрат. Тези кораби на разни престъпни НПО-та трябва да бъдат спрени, особено тези под норвежки флаг. Оттам започнаха да идват много неприятности, НПО-тата направо трябва да бъдат забранени и при установяване на дейност активистите им подвеждани под отговорност.

7

Анонимен

преди 4 години

Много добре са направили.

6

Циник

преди 4 години

Докато тези "безплатни фериботи" предлагат услугата - нарушаване на държавните граници на европейските държави - павианите ще имитират плуване

5

Ю кортес

преди 4 години

Т.н.хуманитарна организация е германска.основната им дейност е трафик на мигранти под предлог за хуманитарна дейност.

4

Анонимен

преди 4 години

Лекари, инженери нека ги поканим при нас.

3

Анонимен

преди 4 години

Това не е хуманитарен кораб, а кораб който превозва нелегални емигранти. Би трябвало да глобят екипажа на кораба и да го претърсят за контрабнда все нещо ще намерят ако потърсят като хората.

2

Бай Шиле

преди 4 години

БРАВО

1

ай сиктир

преди 4 години

Хайде стига локуми това не са хуманитарни кораби това са каналджии както ги думат по наше му и екипажите им не работят за чест и слава, директно са за пандиза.