33

Анонимен

преди 4 години

Абе, да си ги карат обратно в Либия,бе! Тия кораби трябва да се обвинят в подбудителство и подпомагане на незаконната миграция!

32

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНали уж руснаците ги спасиха от ДАЕШ, що не бягат към Русия?Местните yшанки разправят, че в Русия било рай, а и те не щат да отиват в рая. Стоят си в лошия ЕС!А ха, и в Малта имало местни, малтийски ***, че тук става дума за Малта.

31

Анонимен

преди 4 години

"Полезни издирвания"?Това са високоплатени трафиканти бе!

30

Анонимен

преди 4 години

До Deutschlandтреперещата бабичка причини това на цяла Европа. Крайно време е да се забрани на бабички да се кандидатират в политиката за каквото и да било. Американците мъдро изритаха килърито, немския електорат обаче е леш.

29

Анонимен

преди 4 години

Като е хуманитарен, да ги върна там, откъдето са тръгнали.

28

Анонимен

преди 4 години

Защо наричат хуманитарен кораб, който превозва терористи в Европа?

27

Анонимен

преди 4 години

Кой причини това на Германия ли? Ами победителите във Втората световна. Ротшилдските криминални престъпници и други шестозвездници, възпитали няколко поколения германци в себеомраза и саморазрушение. Същите тези, които крият с цената на всичко истината за тази война. Защото, гарантирам ти, ако тази истина бъде ясно обяснена и разпространена, една етно религиозна група ще трябва да плаща за всичките си престъпления срещу белите хора.

26

Deutschland

преди 4 години

Не знам как е в Малта ,но тук в Германия е катастрофа.На улицата в големите градове ти се набиват в очите само ***,забулени жени,и млади мъже араби.Не знам кой ,и защо причини това на тази държава.Ужасно!!!

25

мак

преди 4 години

Повече такива случаи и вероятно ще спрат да идват.

24

Анонимен

преди 4 години

Ако желаете вашите внуци да са мулати, се преселете в Африка. Аз искам моите да са бели и нормални. И повече няма никакво място за дискусии. Издирвайте организаторите на тези колонизации и или в затвора или в оня, по-добрия свят. Нека там бъдат богоизбрани. Тук не!

23

House M.D.

преди 4 години

Правилно решение на рицарите!

22

някой си

преди 4 години

Ами да ги карат в Норвегия, като са толкова отворени! Таман ще им стигне горивото. Аман от пришълци! Вчера ги гледах едни такива в голям търговски център какво правят: цяла тумба, мръсни, ***, въргалят се по земята, *** около тях беше огромна, в допълнение - крясъци, викове...! Е, с такива ли искаме да си напълним страната, като че ли нашите от този вид са ни малко!?

21

цу

преди 4 години

То Малта се напълни с ,преди 7-8 години са били голяма рядкост,а сега са на първо място по население,на второ са сърбите и на трето малтийците.То е малка скала и не може да поеме повече.Понеже вече не могат да изманипулират война между Европейски държави,дори между Русия и Англия или САЩ,затова пълнят континента с психУпати,целта е ТСВ на религиозна основа.Както един дърт руски сатанист каза преди няколко години,преди да умре-''много дълго ви оставихме да живеете добре''.За тях няма националност,а вие се делете на всякакви фили и фоби,разделяй и владей.

20

АнонимеН

преди 4 години

ТОЗ КОРАБ Е ПЪЛЕН С НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТИ!!!ПРАВИЛНО СА ИМ ОТКАЗАЛИ!!!ДА ГИ ВРЪЩАТ ОТ КЪДЕТО СА ГИ ВЗЕЛИ!!!-----------МНОГО ХИТРО!!! ПИШЕШ СЕ ХУМАНИТАРЕН КОРАБ НАТОВАРВАШ ГО С НЕЛЕГАЛНИ И ГО СТОВАРВАШ В ЕС !!

19

да бе

преди 4 години

Бунтовници , а не терористи. Хуманитарен, а не трафикантски кораб. Тия трафиканти с какво са по-различни от корабите превозващи роби преди век и нещо от Африка?Трафикът на хора в същността си е търговия с хора.Трафикът на хора може да се провежда в рамките на една страна или на мултинационално ниво. Той е считан за престъпление срещу човечеството поради нарушаване на правата на жертвите и е осъден като нарушение на човешките права от международни конвенции.Всички тия НПО-та са за съд!

18

бай х

преди 4 години

тези така наречени ,, хуманитарни организации ,, са най големите трафиканти на хора , оръжие , дрога по света ..... откъде имат пари да наемат кораби , самолети ..

17

Анонимен

преди 4 години

Да ги спасяват , няма лошо, обаче да ги връщат по родните им места не в Европа

16

Анонимен

преди 4 години

Ми браво на Малта и Италия. Така се прави защита на собствените държавни интереси. Не като България, чиито управници непрекъснато се кланят и целуват краката и други части на шефа им Меркел и задокеанските си господари!

15

Антиджендар

преди 4 години

Торпилиранеееееее

14

Анонимен

преди 4 години

Щом като разполагат с гориво за 10-12 дни, значи могат да си приберат товара в Норвегия. Какъв им е проблемът?