84

Анонимен

преди 4 години

Бойко се намести където беше СДС, сега Славчо ще хване тия в ляво. Не мисля че ще излезне нещо добро за хората от това.

83

Ами...

преди 4 години

В момента учени и нрдоучени социолози развиват тези теории, че ще засегне повече БСП, отколкото ГЕРБ, но това няма как да е вярно. Учиндолското Чудо е продукт на БСП и не е случайно приятелството му с Мая Манолова. . Някой да си спомня черните тениски?!

82

Анонимен

преди 4 години

Герб-ерите ще останат с пръст в.. Дюзите, ако регистрират въобще Дългуча, което много ме съмнява.. Ибрямович

81

Анонимен

преди 4 години

Ибрямович

80

BB

преди 4 години

На вреден си ти шамане! :)

79

Гошо

преди 4 години

До Анонимен: Оставете го Москов - много лъже. НТД е партия на младите хора, повечето от които не знаят що е социализъм, понеже не са живели по негово време. БСП има 6% млади хора, а в ГЕРБ около 40%. Мисля че разбирате коя партия повече ще се страхува за членовете си.

78

Веско

преди 4 години

Дядо,*** са прегледай,видно е,че си мръднал.

77

baff

преди 4 години

абе стара тактика е преди избори да се пусне въдица за шараните, абе това българина 30г "демокрация" хептен го оглупи, нали сте наясно че Слави не е паднал от луната, някой стои зад гърба му, някой го финансира, и е ясно че абсолютно мнозинство не може да вземе, така че е проектирано да е патерица на някой. А познайте на кой - на Нинова или на Борисов???? Та вместо да гласувате директно за герб ще стигнете до герб заобиколно - чрез слави, какво го умувате, тя схемата една и съща и простите ви мозъци същи.

76

Байфидан

преди 4 години

До 85. Ще гласувате, а не ще изберете, за Трифчо такива *** като теб, които не осъзнават, че той е поредният селски тарикат. Само че за щастие сте малко. И нищо от обещанията няма да изпълни, защото му трябва пълно мнозинство в парламента, Велико народно събрание и т. н. Как ще стане тая работа.

75

Винету

преди 4 години

До 74. Грешно мислиш.

74

Хахахааааа.

преди 4 години

ВСИЧКО КОЕТО ПРЕДЛАГА СЛАВИ, Е ОТ ПОЛЗА ЗА ГЕРБ.ЩОМ ГЕРБ, НЕ МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ, ТОГАВА ЩЕ ГО НАПРАВИ СЛАВИ...!ТАКА БЕШЕ И С ФИНАНСИРАНЕТОНА ПАРТИИТЕ!!!!

73

Анонимен

преди 4 години

Ако искате нещо против Герб, това е Нинова /не БСП/ и ДБ! Но и това не е сигурно! А това шоу не заслужава и коментар. С антигирбирско говорене и такова представяне от слуги като Москов и Коларово целта е да се оберат гласове анти - герб и сетне да се сервират точно на Бойко! Пример - Волен! Отмъкне стотици хиляди гласове с лексика про Русия и след това ги занесе на анти Русия!

72

Анонимен

преди 4 години

До tsccccТи да не си баба Ванга че знаеш какво ще стане ,но каквото и да стане по-лошо от сега няма как да стане !

71

Анонимен

преди 4 години

До tsccccДаже половината от това ,което има в програмата на Слави ще е постижение и е нещо от което се плашат всички досегашни патерици на Герб като пишман патриотите и те сега и те се включват в плюенето но ще изберем Слави на пук на всички лапачи до сега !

70

Анонимен

преди 4 години

Бе т,о че не разбира е вярно. Ама пък Слабака от какво разбира, освен то пушене, че е в Европарламента?

69

tscccc

преди 4 години

трифонов печели и става патерица на герб като ОП, какво не е ясно тук, затова и го допускат до изборите.Е, ако се прави на интересен да се "пазари" баце лесно ще му свие перките щото славчо е страхлив и соро'соид, и ще намери набързо баланса хем да крепи баце, хем да се прави на загрижен пред народа. Нищо ново, изгрява поредната герберастка патерица, щото мутрата кокал не пуска.

68

Анонимен

преди 4 години

Този слугинаж така се пени като започне да защитава Герб ,че направо съм отвратена от този слагач. Нима всичкото това слагачество е безплатно ? Явно голям страх го тресе ,че ако неговите благодетели си идат няма кой да му палща за некадърността му !

67

Анонимен

преди 4 години

Всеки нов кандидат е пирон в ковчега на Герб и БСП и ДПС. Всички до сега управлявали трябва да бъдат изринати за да види този народ светлина в тунела ,и колкото и да ни плашите с всеки нов кандидат народа ще гласува напук на всички слагачи на досегашните ,некадърни политици ,които работеха само за себе си ,но не и за България пак ще гласуваме за всеки ,който се е усмелил да се противопостави на досегашната пол.мафия !

66

mdaa

преди 4 години

30г българина не се научи да гласува и не разбра, че именно негласувалите слагат тези другари на власт.Какво е това 300000 да сложат 3 партии (ОП) във властта, възможно е като 3 млн не се мърдат и те фактически слагат тези другари на власт, като оставят тези 300000 да решават. А нека излязат и тия 3 млн и да видим тогава може ли да се фалшифицира и купува гласове. Затова никога не чувате от управниците да ви приканват масово и активно да гласувате а така с половин уста..

65

Анонимен

преди 4 години

А ти тлъст и мазен слугинаж много ли си горд със слугинажа на останалите тлъсти и мазни управници,дето не се наядохте от мъката на този народ? Вместо да плюеш всички,които не са от Герб седни си на дебелият уж журналистически *** и прочети всички международни статистики,защото у нас нямаме статистика а стъкмистика и виж жалките класации на България.Прави ли те горд,че сме най-бедната нация и докога ще се оправдавате с бившите си другари,колко години още ви трябват да мръднем от последното мя